בית הדין! רעם הכרוז.
נעמדתי בפחד וחלחלה, כשנכנסו לאולם בית הדין שלושה ישישים עם פנים מאירות וחודרות.
המשפט החל, הסנגור הקריא רשימה של מצוות ומעשים טובים:
היא פירנסה את המשפחה כך בעלה יכל ללמוד - יש לה חלק בכל לימוד שלו, מאות אלפי מלאכים צחורים התייצבו לימיני,
היא נשאה ונתנה באמונה, היא ציפתה לישועה, כשעל כל כמה מילים מהסנגור מופיעים עוד ועוד מלאכים צחורים לידי,
ואז הגיע תורו של הקטגור, היא הייתה צעירה ממש, לא הספיקה הרבה, אבל היא השתמשה באינטרנט!
האמנם? הקשו הדיינים.
כן, עניתי. לצורכי פרנסה נצרכתי לשימוש באינטרנט שאלתי את רבותי וקיבלתי את אישורם,
זאת ועוד, אמרתי ברעד, השתמשתי רק בסינון האינטרנט הכי טוב ונקי שיש.
הם עיינו במה שהיה מונח לפניהם על השולחן ואמרו: אמת הדבר.
פני הקטגור חפו, והוא החל לדפדף ברשימת הדפים שבידו, הנה, אמר, רשום לי שפעם אחת היא ביקשה ממישהו שישלח לה במייל דיסק שזה עתה יצא לאור - גניבה!
הדיינים הביטו עלי בצער, ודנו בינם לבין עצמם, לאחר זמן מה, החל הדיין האמצעי לקרוא את פסק הדין:
נשמה זו ראויה הייתה להכנס לגן עדן, אלא שעוון גניבה בידה, וכאן בעולם האמת לא ניתן לשלם על כך גם לא בגיהנום.
הלכך תרד נשמה זו שוב לעולם השקר, תשלם את חובה לנגנב, ואו אז תחזור לכאן ותקבל את מלוא שכרה כראוי לה!
--------
לא יודעת מה חושבים אלו ששלחו או קיבלו את הדיסק בגזל וגניבה, הרי
יש דין ויש דיין!
אני יודעת דבר אחד, שאני לא מוכנה לחזור לעולם הזה, בגלל 35 שקל!!!
------
לא תוכלו לומר לא ידענו, לא הבנו, וכיו"ב.
מצו"ב הקישור לתשלום עבור האלבום, כן, גם מי שכבר קיבל בגניבה בעולם הזה עדיין אפשר לשלם.
יונגערליך 2 - מקהלת הילדים האמריקאית חוזרת באלבום שני! יונגערליך 2 זמין עכשיו להורדה ורכישה באתר גרינטק! האלבום מכיל 10 שירים מושקעים מגדולי המלחינים בעולם המוזיקה החסידית, בביצוע מיוחד כפי שרק יונגערליך יודעים!
www.greentec.co.il