עזרה יומולדת לחברה - תוכניות

צלמת סופר מקצועית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מחפשת תוכנית בוגרת לבנות
ליומולדת של חברה
אשמח לקבל רעיונות
עדיף לא משחקי קופסא - כמו סוו דו יו
אלא משהו מצחיק סוחף וכיף אבל גם דיי בוגר...

טדיה

משתמש רשום
אם בא לך להשקיע ( לא כסף אלא מחשבה):
מכינים מראש כל מיני שאלות, לכל הבנות חוץ מבת אחת מראים שאלה מסוימת בלי שאותה בת תראה ורק לה מראים שאלה אחרת ואז היא עונה בקול על השאלה שהיא קיבלה ויוצא ממש מצחיק
אני אתן דוגמא לכולם מראים את השאלה- אם היו נותנים לך עכשיו שבוע חופש איפה היית רוצה לבלות אותו?
ולבת אחת מראים את השאלה- איפה היה לנו אסיפת כיתה בכיתה ט' והיא עונה בבית של המחנכת...
דוגמא נוספת- לכולם מראים את השאלה- מה תעשי אם בעלך יגיד לך שהאוכל שהכנת היה לא טעים?
ולבת אחת מראים את השאלה מה תעשי אם תראי לפתע מקק ותהיי לבד בבית והיא עונה הייתי צורחת/ בורחת מהבית...
דוגמא נוספת-לכולם מראים את השאלה- כמה ילדים את רוצה שיהיו לך?
ולבת אחת מראים את השאלה מה המידה שלך בנעליים והיא עונה 40...
תתכונני לשאגות צחוק...
( אם תרצי עוד דוגמאות לשאלות תגידי ואני אכתוב)

טדיה

משתמש רשום
אם בא לך להשקיע (לא כסף אלא מחשבה):
מכינים מראש כל מיני שאלות, לכל הבנות חוץ מבת אחת מראים שאלה מסוימת בלי שאותה בת תראה ורק לה מראים שאלה אחרת ואז היא עונה בקול על השאלה שהיא קיבלה ויוצא ממש מצחיק
אני אתן דוגמא לכולם מראים את השאלה- אם היו נותנים לך עכשיו שבוע חופש איפה היית רוצה לבלות אותו?
ולבת אחת מראים את השאלה- איפה היה לנו אסיפת כיתה בכיתה ט' והיא עונה בבית של המחנכת...
דוגמא נוספת- לכולם מראים את השאלה- מה תעשי אם בעלך יגיד לך שהאוכל שהכנת היה לא טעים?
ולבת אחת מראים את השאלה מה תעשי אם תראי לפתע מקק ותהיי לבד בבית והיא עונה הייתי צורחת/ בורחת מהבית...
תתכונני לשאגות צחוק...
(אם תרצי עוד דוגמאות לשאלות תגידי ואני אכתוב)
מקווה שהובנתי.

צריכה לחשוב...

משתמש מקצוען
תתכונני לשאגות צחוק...
מקווה שהובנתי.
אהבתי!
היא יודעת שהיא רואה שאלה אחרת?

צלמת סופר מקצועית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תתכונני לשאגות צחוק...
מקווה שהובנתי.
כבר עשינו....
עוד רעיונות...

Tamarit

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
יש משחק, כן קופסא. לא זוכרת איך קוראים לו.
אבל העיקרון שלו הוא טלפון שבור בציורים.
כלומר- כל אחת מקבלת הגדרה מסוימת, אפשר גם הזויה לחלוטין. לדוג' ביצת תנינים
וצריך לצייר את ההגדרה
מעבירים הלאה וצריך לכתוב איזו הגדרה נראה הציור
מקווה שהבנת, תגידי לי אם לא.
בהצלחה!!!!!

צלמת סופר מקצועית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש משחק, כן קופסא. לא זוכרת איך קוראים לו.
אבל העיקרון שלו הוא טלפון שבור בציורים.
כלומר- כל אחת מקבלת הגדרה מסוימת, אפשר גם הזויה לחלוטין. לדוג' ביצת תנינים
וצריך לצייר את ההגדרה
מעבירים הלאה וצריך לכתוב איזו הגדרה נראה הציור
מקווה שהבנת, תגידי לי אם לא.
בהצלחה!!!!!
הבנתי בערך
אולי תנסי להזכר איך קוראים למשחק?
תודה!

Tamarit

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עדין עוזר לך?
קשקשת. ממש נראה לי שזה השם
תהנו במסיבה.
אנחנו עשינו את זה (4 בנות)היה אש!!!!

צלמת סופר מקצועית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אם בא לך להשקיע ( לא כסף אלא מחשבה):
תתכונני לשאגות צחוק...
( אם תרצי עוד דוגמאות לשאלות תגידי ואני אכתוב)
סליחה שמקפיצה ,
יש לך אולי עוד שאלות?
צריכה למסיבת חנוכה לכיתה עם המחנכת
(כולם חדשות , אז משהו יותר עדין אולי)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה