נכתב ע"י חביבה;1137285:באתר של של PLACE המחירים מופיעים בILS. מישהוא מתמצא מה זה וכמה זה יוצא?
נכתב ע"י חביבה;1137285:באתר של של PLACE המחירים מופיעים בILS. מישהוא מתמצא מה זה וכמה זה יוצא?
נכתב ע"י תמר;1136665:משהו יודע אם ל-gap יש משלוחים לארץ?
יש לך מס טלפן של חברת שילוח?נכתב ע"י eden7115;1137665:יש ל-GAP משלוחים לארץ כמו גם ל-old navy חברת הבת שלהם.
(כך גם לקרטרס לחברת הבת שלהם oshkosh שקניתי דברים שלהם שנה שעברה ואני ממליצה בחום).
הבעיה - כפי שכבר כתבו כאן - שמשלוח דרכם יכול לצאת כ-400-500 שקל...
עדיף בהחלט להשתמש בשירות של buy2usa (או חברת שילוח אחרת), כך שהם נותנים לך כתובת בארה"ב - את ממלאת באתר משלוח לארה"ב חינם לכתובת שנתנו לך - ומשם חברת השילוח שולחת את המשלוח אלייך בעלות הרבה יותר נמוכה.
לי יצא ממש חצי מחיר הבדל במשלוח בין משלוח דרך האתר לבין משלוח דרך חברת השילוח.
כשיש מבצעים ממש טובים - זה עדיין שווה.
(למשל - ראיתי עכשיו שיש אתר של נעליים - נעלי נשים אירועיות ממש שבארץ היו עולות כ-500 ש"ח, בקצת יותר מ-100 ש"ח עם משלוח חינם בארה"ב.
נוסיף לזה משלוח בחברת שילוח של 20$ לזוג נעליים במשלוח אוויר - עד 7 ימי עסקים - יוצא פחות מ-180 ש"ח לזוג נעליים לאירוע. לדעתי שווה!).
נכתב ע"י פרסומון;1137981:מסך דל 24 אינץ':
http://www.bestbuy.com/site/24-led-...k-friday-sale-2013-computing-114654&cp=7&lp=2
100 דולר.
נראה לי שלא.נכתב ע"י חלומי;1137982:הם שולחים לארץ???
בתחפושות אני רואה שהם עולות מינימום 30 דולר בקישור כאן.מה זול פה???נכתב ע"י eden7115;1137668:דרך אגב, מי שרוצה יכולה לנצל את המבצעים לקנות תחפושות לפורים.
כן, תחפושות!!!
יש באתר המצ"ב מבחר תחפושות במחירים של מ-2$ (גם ב-5-10$ יש דברים יפים) - וזה ממש שווה למי שצריכה כמה תחפושות.
www.buycostumes.com/m/kids-costumes/129
כאן בארץ כל תחפושת איכותית עולה בין 100-200 ש"ח.
במקום זה אפשר לקנות עכשיו כמה תחפושות בגרושים - לעשות משלוח לארה"ב בתוספת 7$ (על קנייה פחות מ-75$) ואח"כ משלוח לישראל בעוד כ-20$.
כשעלותו של המשלוח תתחלק בין כמה תחפושות - זה עדיין ייצא יותר שווה מבארץ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: