ח''ו."30 שנה אני מחבלת ועוד לא ראיתי פצצה כמוך"
בטח לא בתקופה הנוכחית
ח''ו."30 שנה אני מחבלת ועוד לא ראיתי פצצה כמוך"
אולי יש לך רעיון יפה ליומולדת 30 לבעל?
"30 שנה אני מחבלת ועוד לא ראיתי פצצה כמוך"
ארוחת ערב חגיגית עם מכתב מרגש מלב ללב...היי אני צריכה עזרה ליום נישואין שנה ראשונה מה עושים?
בבית בעקבות המלחמה
במשקל אלבום שנה ראשונה של התינוק- אלבום שנה ראשונההיי אני צריכה עזרה ליום נישואין שנה ראשונה מה עושים?
בבית בעקבות המלחמה
סמאש קייק- דגלונים עוגה ובלונים..היי אני צריכה עזרה ליום נישואין שנה ראשונה מה עושים?
בבית בעקבות המלחמה
את יכולה לעשות מצגת עם תמונות שלכם משנה ראשונה וארוחת ערב נחמדה...היי אני צריכה עזרה ליום נישואין שנה ראשונה מה עושים?
בבית בעקבות המלחמה
אשמח לשמוע מה עשית (כמובן רק אם את רוצה ומוכנה)עד שבועיים יש לנו יום נישואין של שנתיים ועם המלחמה הזאת כל התוכניות התבטלו.
אולי יש לכם רעיונות? אני רוצה תוכנית ומתנה. אולי גם רעיון ללוגו.
שנוכל לחגוג בבית בצורה הכי טובה
אהבתי מאוד את הרעיון של 8 ימי מילהננסה רעיונות כלליים:
שמונה זה מספר מעניין.
זה המספר היחיד שבו הזכר כמו הנקבה, וכל ההבדל רק בניקוד (אחת משתנה לאחד, שנים לשתים, שלש לשלשה, רק שמונה נשאר שמונה). אז אפשר לעשות משחק עם ההבדל בין קמץ לסגול. (נשאיר לכם את המריבה מי קמצן ומי סגלתן/אוהב סגולות..). הבעל מקבל באהבה צלחת בצורת קמץ (לא דבר שמזכיר מוצץ.. בעצם למה לא? שירגיע קצת את הפעוט, הוא גם אחראי עליו), והאשה - צורת סגול.
יש בזה משחק מילים יפה, כי זה מספר שבתוכו יש עוד מספר (שמונה - שהוא מונה), וזה מתאים לשנים האלו שמתחילים כבר לספור (קלוריות, קילו, כמה ירדתי/עליתי. כמה הספקתי בחיים האלה.. כל אחד מה שהוא סופר).
סימבולית, שמונה זה אפס שעומד על אפס, ורק כשהם מתחברים ממש הם נעשים משהו שמן וגדול.
יכול להיות רעיון של תמונה של מספר שמונה, תמונה שלו למעלה כשהוא בתוך אפס, ותמונה שלה למטה כנ"ל, והרעיון הוא שכל אחד לעצמו הוא אפס, אבל כשהם מחוברים הם דבר גדול.
גם בצלחת אפשר להביא (מתאים יותר לפירות וכאלה) שני דברים עגולים חלולים זה מעל זה, שיוצרים את הספרה שמונה.
שמונה ימי מילה. זה אומר שרק אחרי שמונה אפשר לכרות ברית. זה הזמן לכרות ברית חדשה..
אפשר משחק מילים שקשור לשמונה. כותבים מילה קשורה, וצריך לנחש איך היא שייכת. למשל 'חות'ים' (תימן, מתומן זה שמונה צלעות. בגדים של תימניה, שזה שמונה בארמית, דברים כאלה. אבל זה קצת סגנון שלא כל אחד יאהב, יותר מתאים לאנשי חדרי בריחה).
אקטואליה: צו 8. בני הזוג נקראים למילואים של יום אחד, לובשים מדים (בגדי פגישה ראשונה, מי שזה עוד עולה עליו.. אם לא, אפשר משהו בסגנון) ויוצאים לפגישה, מזמינים רק מה שהזמינו בפגישה הראשונה (מים. לא בטעמים ולא מוגזים. רק מים). ורק אחרי הפגישה יכולים לשבור רעב באיזה מקום. בקיצור: להרגיש מילואים!
עד כאן מה שעלה כרגע.
וחי בהם - הצצה אל החיים שלנו.רעיון ל18 שנות נישואין??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: