יום נישואין ראשון -תנו רעיונות....

chayasl

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י present;1346594:
יואווו...
רעיון...
אבל זה דורש מלן עבודה!!!!!
ו chayasl אם את מוכנה לרשום עוד רעיונות על זו הדרך ....:rolleyes:

אפילו מאכלים פשוטים תגישי יפה, זה יראה בסטייל :p
ספגטי בולונז - לבשל את הספגטי בנפרד ואת הרוטב בנפרד, ולהניח את הרוטב על הספגטי בלי לערבב לפני. נראה מעולה.
רצועות חזה עוף עם בצל ופלפלים על מצע פירה.
עוף בבצל ופטריות על אורז
דג סלמון או כל דג אחר שאתם אוהבים עם עגבניות, פלפל ובצל על אורז
סלמון מטוגן (פעם אחת שברתי תראש להכין משו חדש וזה מה שיצא. טעים ברמות אחרות.. :) ) עם פסטה ואיזשהו ירק
קישוא / עגבניה ממולא (רק נראה מסובך) גם עם איזה פחמימה שבא לכם
כבד עם בצל מטוגן על מצע פירה

מתכונים ינתנו ע"פ הצורך.. פשוט הכל זה המצאות שלי אז אין לינקים עם מקור :)

present

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עגבניה ממולא (רק נראה מסובך) גם עם איזה פחמימה שבא לכם
איך? ובמה? נמע מעניין!!
וגם סלומון מטוגן נשמע טוב...
אם תוכלי לפרט...

chayasl

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י present;1346600:
איך? ובמה? נמע מעניין!!
וגם סלומון מטוגן נשמע טוב...
אם תוכלי לפרט...

עגבניה ממולאת בבשר / עוף טחון: מכינים עיסה כמו לקציצות (עוף טחון, בצל קצוץ, פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה, ביצה, מלח, פלפל), פותחים את העגבניה (הכי טוב עגבניות לא מדי גדולות) מלמעלה, מוציאים את התוכן שלה, וממלאים בעיסה של העוף. מבשלים ברוטב עגבניות (מים, רסק עגבניות, מלח, פלפל, מעט מעט סוכר)
כאמור, אפשר עם אותה עיסה לעשות כדורי בשר ברוטב עגבניות והנה לכם עוד ארוחה :)

סלמון מטוגן: כמובן בלי העור, טובלים בביצה (מתובלת במה שבא לכם. אני שמה מעט מלח, פלפל, פפריקה ואבקת שום) ומצפים בפירורי לחם (גם כן מתובלים לפי הטעם). מטגנים בשמן עמוק כ8 דק'.

לנדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
רעיון לארוחה מושקעת באוירה חגיגית ועם גימיק מעניין...
ביום נישואין השלישי (נדמה לי) הכנתי ״ארוחת לבבות״ (זה הגימיק לא הצורה... לא לאכול אותי... :) )
מנת פתיחה: פרוסות בגטים שעליהם גבינה צהובה בצורת לב שהוכנסו לתנור (שהגבינה מעט נמסה) בלויי סלט עלים ופיצוחים מושקע, וגבינות מתובלות, שהוגשו בקעריות שקופות יפות, כשהקישוט שעליהן הוא לב (לדוג׳: גבינת פפריקה שבזקתי עליה עם שבלונת נייר פפרקיה בצורת לב, וכנ״ל גבינת שמיר וכדו׳).
מנה ראשונה: מרק בצל שעליו מונח טוסט / קרוטון בצורת לב (שהכנתי מלחם חתוך בצורת לב,ומרוח בתבלינים ושמן ומיובש בתנור)
מנה עיקרית: פשטידה חלבית+ פרוסות של לבבות תפ״א מוקרמים (פרוסות עגולות מתפוחי אדמה גדולים שחתכתי להם משולש לבפנים למעלה ומעט את העיגול למטה, עשיתי זאת לערימה של פרוסות יחד...)
לקינוח: כוס אייס קפה שהקפאתי מראש עם זילוף של שוקולד בצורת לב...
זה נשמע קיטשי אולי, אבל זה היה ממש מלהיב וחמוד...
בהצלחה:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה