יום נישואין ראשון -תנו רעיונות....

לאה ורחל

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
ארוחה אישית בבית נראה לי הרבה יותר חגיגי מלצאת למסעדה
אפשר להזמין אוכל מוכן

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י לאה ורחל;1346284:
ארוחה אישית בבית נראה לי הרבה יותר חגיגי מלצאת למסעדה
אפשר להזמין אוכל מוכן

כל יום אני מכינה ארוחות חגיגיות בבית
אז חשבתי הפעם לגוון ולצאת לאיזה מסעדה
או משהו כזה...

נו תתנו רעיונות....

תמי ק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אפשר לדאוג שמישהו יעצב לכם שולחן יפה באיזו פינה שקטה וצנועה בפארק יפה,
על השולחן יין שבעלך מתפנק, ארוחת גורמה משובחת, וכדו'...
וחוצמיזה הכי לענין זה בבית תמיד את מכינה ארוחות? יופי, והפעם פינוקים מיוחדים ביותר, עם אוירה כיד ה' הטובה.

chayasl

משתמש סופר מקצוען
הי :)
גם אנחנו חגגנו יום נישואים ראשון לפני כמה ימים, והאמת שהיתה לנו תכנית שהתפקששה בגלל גורמים חיצוניים שאין כאן המקום לפרטם ;)
אז עלינו לירושלים בצהריים, ואכלנו במסעדה ממש שווה, אח"כ קצת הסתובבנו בעיר, ואז הלכנו לכותל להודות על הכל ולבקש על העתיד....
וכמובן שבימים לפני ואחרי גם חגגנו עם כל מיני דברים קטנים, כמו ארוחות ערב מיוחדות יותר (אני גם מכינה כל יום מיוחד, אבל השקעתי יותר) ועוד כל מיני דברים.
היה כיף ענק!!!

אפרת פריימרק

משתמש חדש
לי עשו בפגישה האחרונה כזה דבר היה בפינה שקטה ע"י הים שולחן עם אוכל ובעלי לקח אותי לשם בטענה שבואי נצטלם שם...זה הרבה השקעה אבל שווה ומפתיע וכמובן שזה אחד מרעיונתיהם המפוצצים של הבנים

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י chayasl;1346545:
הי :)
גם אנחנו חגגנו יום נישואים ראשון לפני כמה ימים, והאמת שהיתה לנו תכנית שהתפקששה בגלל גורמים חיצוניים שאין כאן המקום לפרטם ;)
אז עלינו לירושלים בצהריים, ואכלנו במסעדה ממש שווה, אח"כ קצת הסתובבנו בעיר, ואז הלכנו לכותל להודות על הכל ולבקש על העתיד....
וכמובן שבימים לפני ואחרי גם חגגנו עם כל מיני דברים קטנים, כמו ארוחות ערב מיוחדות יותר (אני גם מכינה כל יום מיוחד, אבל השקעתי יותר) ועוד כל מיני דברים.
היה כיף ענק!!!

אם תוכלי לפרט לאיזה מסעדה יצאתם ??

chayasl

משתמש סופר מקצוען
מסעדת גבריאל
אבל יש הרבה טובות בירושלים
רודריגז
שיאן
ועוד...

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אפרת פריימרק;1346557:
לי עשו בפגישה האחרונה כזה דבר היה בפינה שקטה ע"י הים שולחן עם אוכל ובעלי לקח אותי לשם בטענה שבואי נצטלם שם...זה הרבה השקעה אבל שווה ומפתיע וכמובן שזה אחד מרעיונתיהם המפוצצים של הבנים

מה זה אומר בפגישה האחרונה??
למה הכוונה פגישה אחרונה לפני החתונה?

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איזה הפתעה אפשר לעשות לבעל??
מתנה או משהו כזה..

present

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אולי ארנק יפה?
או אם הוא אוהב יין פותחן מרשים...
אבל מה שתגידו אין כמו פינוק בבית...
סרט ותמונות מהחתונה...
ותכל'ס זכרונות...
:p:p:p

chayasl

משתמש סופר מקצוען
ארנק / חגורה / חפתים / עט / משו לשולחן שבת

present

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
גם אני בקטע של כל יום חגיגי.
והרעיונות אוזלים....
אז פלאפון וא'נלא זוכרת מי עוד, אולי תנו רעיונות...
דברים קלים (לא שעות של הכנה)
אבל מגוונים... לא מוכרים...

chayasl

משתמש סופר מקצוען
את מתכוונת רעיונות לארוחות?
אז אני חושבת שהעיקר זה ההגשה
נגיד הכנתי דג סלמון בתנור טעים טעים, עם אורז וירקות. אז עשיתי על הצלחת גבעה של אורז ועל זה הנחתי את הדג. כמו במסעדות ;)
ועוד על זה הדרך.
אם תרצי בכל זאת רעיונות לאוכל אני יכולה לרשום.

לנדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
היה לי רעיון שיכול להתאים לכל יום נישואין, אני עדיין לא הצלחתי לממש אותו, אבל אולי לכן זה יעזור...

ביום הנישואין (קרי יום החתונה) נכנסנו לראשונה כמובן ליחידת הדיור ה״מפוראת״ היפה ופצפונת ששכרנו,
איך זה היה נראה? המצעים החדשים, הכל מסודר, בלונים שתלו לנו, שלט על הדלת, פרחים על השולחן, זוגות של מעדנים וממתקים עם משפטים חמודים וכד׳, שגיסתי הכניסה למקרר ועוד... הכל חדש, ונעים ובעיקר מרגש...

ביום הנישואים הראשון (שנה אחרי) כבר לא היינו ביח״ד שבה התחלנו את חיינו...

חשבתי שאפשר ביום הנישואין לבקש מבעלי היחידת דיור, לשכור את יחידת הדיור שלהם ליום אחד (אם היא פנויה כרגע בין זוג לזוג...) ולדאוג שהיא תראה כמו שנראתה ביום החתונה (להציע מצעים זהים לאלו שהיו, לתלות בלונים כמו שהיו וכדו׳... לאבזר במעדנים במקרר עם משפטים כמו שהיו וכדו׳) ולהפתיע את הבעל, ולהודיע לו שחוזרים ליום אחד להיות זוג צעיר צעיר, עם כל ההתרגשות, הרעננות השמחה וההתחדשות של ההתחלה.
המקום, והאווירה (השחזור של ההתחלה) ייצרו זכרונות נעימים ואני בטוחה שזו יכולה להיות הפתעה מהממת... ומרגשת מאד!

מה דעתכם?
עדכנו אותי אם יישמתם :)

present

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
יואווו...
רעיון...
אבל זה דורש מלן עבודה!!!!!
ו chayasl אם את מוכנה לרשום עוד רעיונות על זו הדרך ....:rolleyes:

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י לנדא;1346590:
היה לי רעיון שיכול להתאים לכל יום נישואין, אני עדיין לא הצלחתי לממש אותו, אבל אולי לכן זה יעזור...
ביום הנישואין (קרי יום החתונה) נגנסנו לראשונה כמובן ליחידת הדיור ה״מפוראת״ היפה ופצפונת ששכרנו,
איך זה היה נראה? המצעים החדשים, הכל מסודר, בלונים שתלו לנו, שלט על הדלת, פרחים על השולחן, זוגות של מעדנים וממתקים עם משפטים חמודים וכד׳, שגיסתי הכניסה למקרר ועוד... הכל חדש, ונעים ובעיקר מרגש...
ביום הנישואים הראשון (שנה אחרי) כבר לא היינו ביח״ד שבה התחלנו את חיינו...

חשבתי שאפשר ביום הנישואין לבקש מבעלי היחידת דיור, לשכור את יחדית הדיור שלהם ליום אחד (אם היא פנויה כרגע בין זוג לזוג...) ולדאוג שהיא תראה כמו שנראה ביום החתונה (להציע מצעים זהים לאלו שהיו, לתלות בלונים כמו שהיו וכדו׳... לאבזר במעדנים במקרר עם משפטים כמו שהיו וכדו׳) ולהפתיע את הבעל, ולהודיע לו שחוזרים ליום אחד להיות זוג צעיר צעיר, עם כל ההתרגשות, הרעננות השמחה וההתחדשות של ההתחלה.
המקום, והאווירה (השחזור של ההתחלה) ייצרו זכרונות נעימים ואני שזו יכולה להיות הפתעה מהממת... ומרגשת מאד!
מה דעתכם?
עדכנו אותי אם יישמתם :)

אהבתי את הרעיון....
אולי ננסה לממש את זה..
רק שאני באותה יח''ד אז זה באמת מצוין..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה