דרוש מידע יום נישואין ראשון ---- בבית!

6356

משתמש צעיר
מתאים לי כרגע יותר בבית
לאו דווקא תקציב.

שואלת אם יש למישהו רעיון לתוכנית נחמדה שמתאימה -
או שפשוט כמו ש - @רייזי בירנבוים כתבה, לזרום עם מה שיש בכל מקרה.

ובקשר למתנה -
לא אמור להיות פה הפתעה או משהו - ברגע שקונים משותף?
מחליטים על מתנה לבית ,
וואי, כ"כ לא מבינה בזה...
חלק מהיופי של זה
שזה נטו שלכם ע"פ זרימתכם והעדפתכם
ולדעתי בבית זה מושלם
הכי אינטימי וכייף
לא סותר שאפשר לצאת לבלות
אבל ביום עצמו תעהו בבית

אנחנו בשנה הראשונה הכנו ארוחת ערב מושקעת על כל הדברים שאנחנו הכי אוהבים (לא במחייב שהיה בינהם קשר 😉)
עצם ההכנה ביחד היתה חוויה!

אחרי הארוחה נסענו למקום שהיתה הפגישה הראשונה (למזלי לא הסכמתי להיפגש בבתים).

היה פשוט מדהים,
וכמובן חוזרת על מה שכולן אמרו- מה שזורם לכם...☺

העיקר מלא מזל"ט ועוד המון שנים מאושרות!!

2475

משתמש צעיר
קודם כל מזל טוב....
אצלי הסתדר לנו לצאת לשבת, וחוץ מעוגה שהכנתי,
הכנתי שאלון זוגיות כזה שכל אחד היה צריך למלא על השני- אוכל אהוב, משפט מוכר וכו', וגם משחק רביעיות על החוויות שעברנו ביחד- 4 חופים שביקרנו בהם, 4 משפחות שהתארחנו אצלם וכו'. יכולה לחפש לך אם מעניין אותך.
היה מאד יפה ומחבר
רעיון יפה שראיתי ולא יצא לי לעשות- שעון שבמקום ספרות יש תמונות לפי מספר החודש- 1 זה תמונה מהחתונה, וכך הלאה תמונה מחודש ראשון, שני וכו'

מאה מם

משתמש פעיל
הכנתי שאלון זוגיות כזה שכל אחד היה צריך למלא על השני- אוכל אהוב, משפט מוכר וכו', וגם משחק רביעיות על החוויות שעברנו ביחד- 4 חופים שביקרנו בהם, 4 משפחות שהתארחנו אצלם וכו'. יכולה לחפש לך אם מעניין אותך.
היי, אני אשמח אם את יכולה להעלות לכאן קובץ של המשחק / רעיונות לקלפים

2475

משתמש צעיר
מעלה צילומי מסך חלקיים של הקבצים כי לא מצאתי את הקובץ הפתוח. זה רק להשראה ורעיונות.....
2.png
1.png

3.png

2475

משתמש צעיר
מעלה עוד רעיונות:
טיולים שעשינו, שבתות שהתארחנו (חוץ מההורים כמובן), דברים שרק בינינו- כל מיני קודים פנימיים, נופשים שכייפנו, אנשים שאירחנו בבית, והקטגוריה הכי חשובה ומחברת- דברים שאין כמו הבעל שלי בכל העולם, וכתבתי 4 דברים שמיוחדים בו.....
בהצלחה ומזל"ט

קולאז'-

•מתנה שזוכרים•
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
מזל’’ט :)
יש בחתימה קטלוג עם כלמיני הדפסות חמודות שמתאימות למתנה ליום נישואין.

רעיון נוסף
יש לנו נרות שמדפיסים עליהם תמונה וכ10 דקות אחרי שמדליקים והשעווה נהיית שקופה רואים את התמונה בתחתית.
בקטלוג המוצר הזה נמכר כזוג נרות בתוך שקית סאטן מודפסת אבל מי שמעוניין אנחנו נותנים אפשרות של חבילה של 10 נרות במחיר מיוחד ועל כל נר ניתן להדפיס תמונה שונה ולהדליק בהפרשי זמן וכל כמה דקות מתגלה תמונה נוספת...

הרבה אנשים לקחו את זה לסעודות שבע ברכות ועל כל שולחן מפוזר כמה נרות עם תמונות שונות וזה יוצר הרבה עניין.

מתאים גם למיתוג של שבת נופש משפחתית כשעושים מגש משותף שבו כל הנשים מדליקות נרות יחד.

זה כמו לשאול-
מה אוכלים
כל זוג והעדפותיו ובילוייו .
אבל למה בבית?
תצאו לצימר מפנק .
נראה לך שלכולם יש כסף????!
אנחנו את היום נישואים הראשון "חגגנו" בנופש עם ההורים של בעלי וכל המשפחה, לא היה לנו לשלם, אז הם שילמו על הנופש, ואיך "חגגנו" אותו?
כמה ימים אחרי הנופש היה תאריך החלאקה של אחד האחינים. אז הם כאילו הקדימו אותו לתאריך "שלנו" ועשו לו מסיבונת ואז הביאו עוגת גבינה לכבוד היום נישואים והביאו לנו מתנה.
כמה ימים אח"כ, יצאנו שתינו למסעדה (בעיר של הנופש לא היה משהו מתאים וכשר) ובזה נגמר הסיפור.
לא לכולם יש את האפשרות הזו.
מה שהכי חשוב זה לשמוח באמת גם אם יוצאים לצימר וגם אם לא מרגישים טוב חלילה ונאלצים לשכב במיטה.
לחשוב ולדבר על זה שכמה כייף שאנחנו נשואים, ומה היינו עושים אחד בלי השני וכו' ותאמינו לי שזה הכי שמחה שיש!!
וסליחה על הבוטות:)

נערך לאחרונה ב:

מיכל הולנד

משתמש פעיל
את אומרת צאו לצימר, אני אומרת לכו לאירופה ל4 ימים, וחברה שלי טסה לתיאלנד ל6 שבועות.
כמו שהטווח בסטייל לגיטימי , כך גם בצניעות. ומי שטוב לו בבית -"אשרי יושבי ביתך".
לא תמיד מתאפשר לצאת. פיננסית, עקרונית, הריונית או כל סיבה אחרת.

יש לי חברה טובה, שהתקשרתי אליה לומר לה יום נישואין 1 שמח.
בתמורה בעלה עונה לי, ואומר לי ש--- ילדה לפני שעתיים...

ומכירה עוד כמה כאלו שעדיין היה מותר לחלל עליהן שבת. (או כמעט) ולא נראה לי שהם מרגישים הפסד מטורף מידי.
ב"ה לזוג שנה ראשונה יש את כל החיים לפניהם.

גילוי נאות: אני הייתי זמן קצר מאוד אחרי לידה ביום נישואין הראשון. ואני עדיין שמחה :)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה