לדעתי הכי כדאי לשאול אותה
אני אישית קניתי לאשתי שייקר וזה היה ממש מוצלח
כבר ניסיתי את זה אבל התשובה היא ש"לא יודעת" אז מה עושיםאני גם חושב שאפשר לשאול אותה, שתכתוב לך רשימת משאלות, וכך תוכל להפתיע כל פעם משהו חדש מהרשימה.
אם היא אוהבת סגנון פרוזן, שייקים, אייסים ועוד דברים בסגנון הזה- זה מוצלח מאד!!אני אישית קניתי לאשתי שייקר וזה היה ממש מוצלח
תכתוב לתועלת הציבורתבדוק מה חסר לה,
כמה הקצבת לה?
יש לי רעיון אלוף שקשור לכסף
אתה בטוח שהיא לא רוצה תכשיטים?אני שובר את הראש כי היא לא צריכה תשיטים וכדומה
אפשר פרטים על המבצע הזה?אם היא אוהבת לבשל, אז תקנה לה דברים למטבח, יש מלא דברים, אם אתה אחד שיכול לפנק בכסף, אז יש ביש עכשיו מבצע על נינג'ה שעולה 1100 בערך, והוא ממש תותח בבישול, יש את זה בבית של חמי [אשתי חולמת על זה...]
ומהו?תבדוק מה חסר לה,
כמה הקצבת לה?
יש לי רעיון אלוף שקשור לכסף
רק רוצה להוסיף שהיום הולדת בשבת!!תנו לי רעיון של מתנה או בילוי משהו בסגנון חסידי
אני שובר את הראש כי היא לא צריכה תשיטים וכדומה
תודה רבה תזכו למצוות
אני לא הכי מבין בזה, מחילה. אבל הבנתי שהוא משהו טוב, אבל לא הכי טוב.אפשר פרטים על המבצע הזה?
איזה דגם וכמה עולה?
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: