מאיפה משיגים קופסא מתפוצצת?קופסא מתפוצצת עם כל התמונות של המשפחה ומכתבי ברכה גם כן מכולם
אני הכנתי, אומנם לקח לי שעות גם על מחשבה ועל ביצוע אבל נראה לי יש אפשרות לקנות מוכן.מאיפה משיגים קופסא מתפוצצת?
וואוו זה נראה לי המתנה הכי שווה והכי מרגשת!אין מים אלא תורה-שכל הבנים במשפחה יעשו סיום ויתנו מתנה ממוסגרת עם מה שסיימו-הכי נחת..
מהשתגידי...לא צריך לחכות 5 עשורים אפשר גם קודם..וואוו זה נראה לי המתנה הכי שווה והכי מרגשת!
בעוד 50 שנה אני אשמח למתנה כזאת, אז תעדכנו את המשפחה שלי טוב?
צודקת ב100%!מהשתגידי...לא צריך לחכות 5 עשורים אפשר גם קודם..
(כמו שהסברתי לאחד מילדי שהבישול לשבת לעילוי נשמתי..מה יש??
רק עכשיו קראתי את זה...(כמו שהסברתי לאחד מילדי שהבישול לשבת לעילוי נשמתי..מה יש?
שו הדא?קופסא מתפוצצת עם כל התמונות של המשפחה ומכתבי ברכה גם כן מכולם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: