דרוש מידע יולדת פג שבוע 24

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
וואווו!
לא יאומן, ואגב יש בתי"ח שלא ניתן-
לדוג' ב2 פגיות שאנחנו היינו,.
מעניין...
במהלך התקופה הכרנו עשרות הורים ששהו בפגיה עם בנם/בתם.חלקם עברו מבתי חולים אחרים בגלל ניתוחים ספציפיים שלא התקיימו שם.
באגב.הכרתי אב ששהה עם בנו 9 חודשים!!! ברצף בפגיה.
זר לא יבין,
זר לא יבין זאת...בהחלט!!!
(תמיד אני נזכר בדבריה של צדקת ירושלמית שפגשה את אשתי מתפללת לרפואת הילדה ולאחר שסיפרה לה על הילדה הפגה.אמרה לה אותה הצדקת -"הפגפגונים" האלו שיחיו, אוי ,מה שההורים שלהם עוברים עד שגדלים...לא לחינם נקראים כך.זהו מלשון "וַיָּפָג לִבּוֹ...")
אגב.חודש נובמבר מוקדש כולו כחודש "המודעות" לפגים.
ויום 17/11 הוא יום הפג הבינלאומי..

נערך לאחרונה ב:

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בכל מצב (קשה ) ובפרט כשזה מלווה בשמחה, ונעים כל הזמן בין אופטימיות ל....... הדבר הכי טוב שיכול להיות זה פשוט אוזן קשבת, הם על פי הרוב לא צריכים לחיזוקים (זה מראה לפעמים שלא מבינים אותם) וכמובן ההצעה לעזור בכל דרך שאפשר ואם אפשר להכנס לפרטים כמו אני יכולה לקחת את הילדים בימים x ו y או ארוחות וכו' ובעיקר להיות בתמיכה של אמפטיות ולא לתת עצות וכו' (שוב פעם זה לפעמים מרגיש שלא מבינים אותם) וכמובן הרבה סיעתע דשמיא להגיד רק מה שצריך ובזמן המתאים ושנשמע רק בשורות טובות

@@@@@@

משתמש פעיל
היי,
כל הכבוד על המחשבה האמיתית שלך...
אני אישית שנאתי ביקורים, למרות שלדעתי גם אם היתה לידה בזמן לא הייתי מתלהבת מהביקורים.. (ספרתי כל שניה עד שהלכו..), זה תלוי אופי
דווקא שיחות טלפון כן אהבתי.. הרבה התקשרו ודברו ושאלו איך זה.. (טוב היו כמה ששאלו איך אני לא עצובה.. :devilish:)
בפגייה שבה שהינו היו הרבה תינוקות משבועות כאלה ששרדו.. ואפילו באה לבקר משפחה עם ילדה בת שנה מתוקה וחייכנית שנולדה פחות מקילו.. לא זוכרת באיזה שבוע.. וזה ממש עודד את כולם...
ביקרתי אותה ביום חמישי...
(היום היא משתחררת) להלן כמה תובנות!!
א. לחלק מהיולדות מאד כיף שמגיעים - היא אחרי לידה ראשונה, יושבת עם בעלה כל היום ללא התינוק, משועממים עד עמקי נשמתם ומשוועים לביקורים!!!!! (היא אפ' ביקשה שבעלי יגיע איתי!)
ב. חומר לתעסוקה!!!!!! הבאתי לה חומר קריאה כי ממש משעמם במחלקת יולדות כשאין לך את התינוק שממלא את היום לידך. (אגב, בי"ח מתחשב - שמו איתה בחדר רק יולדות שגם להן ילד בפגיה שלא יקנאו באמאות שמקבלות ב05:00 את הילד להאכלה*
ג. להקשיב לצרכים של היולדת!!!!! לפעמים היא צריכה שתדברי ותדברי ותלאי את החלל ולפעמים היא רוצה רק שיקשיבו לה.
ד. היא אמרה שזו לידה שמחה עצובה, אז הבאתי לה שוקולד מתוק עם מילוי מלוח (עוגיות) זה שימח אותה שזוכרים אותה בכל מצב.
בהצלחה לכולם ושנשמע רק בשורו טובות ולידות שמחות!

@@@@@@

משתמש פעיל
היא מספיק קרובה, ברמה שברור שאני לא שואלת אבל מעצמה ישר סיפרה מה הרגישה וכמה, את כל הסיכונים שקודם ועוד.
זה באמת לא דברים ששואלים!!!!!!!!!!
כל העצות האלו כגון שמירה... ציותרת, היולדת מספיק כואבת את המצב בשביל לא לעשות לה מצפון אולי הייתה יכולה למנוע את זה.
מזל טוב, בע"ה תזכה ממנו להרבה נחת.

להימנע משאלות כמו:
"אולי שמירת הריון היתה עוזרת?"
"ממש לא הרגשת כלום?"
וכד'

רוז רוזן

משתמש רשום
את מחזירה אותי אחרונית 4 שנים...ב"ה אחרי המון ניסים ילדה מהממת ב"ה
אם הם רוצים לדבר אשמח לחלוק מנסיון והאמת שמה שהכי הציק לי זה השאלות ,החפירות,והרצון לראות תמונה(כן,גם זה היה...)מה שהכי עודד זה היה עזרה דוקא בבית ושחרור שלי מהמטלות שאוכל כמה שיותר להיות בפגיה כי זה מאד!!!!!!!!מעייף!!נפשית ופיזית.לכן ביבי סיטר לאלו שלפניה עם ארוחת ערב היו מצילים אותי אישית...גיהוצים/ארוחות וכד'
כבר 4 שנים אני אומרת לעצמי שאני חיבת לחזור לפגיה עם הילדה שיראו הורים ויתעודדו כי לי זה אישית מאד עודד...אולי עכשיו באמת
אם את רוצה עוד באישי בשמחהsheivir@גמייל וכו

saralulu

משתמש מקצוען
תעדכני אותה בהקדם האפשרי על קבוצת המייל המדהימה והשמורה לאימהות לפגים, קבוצה מכילה מבינה תומכת וגם היא תקבל הרבה מידע ועזרה בכל נושא.
בטוחה שהיא תודה לך!
מותר לתת כאן כתובת מייל שהיא תוכל דרכה להצטרף?
ואם יש כאן עוד אימהות לפגים או שאתן יודעות על אימהות כאלו, זה יהיה חסד עצום שתיידעו אותן על הקבוצה המדהימה!

saralulu

משתמש מקצוען
יש קבוצה ענקית של אמהות לפגים (לפום- פגים) (במייל/טלפון)
ויש שם שם אמהות משבועות כאלה
מומלץ להתחבר ולדבר עם אמהות שעברו את זה
נכון, התכוונתי לקבוצת המייל הזו לפו״ם - למען פגים והוריהם.
יש גם כנסים מעצימים מידי פעם.

saralulu

משתמש מקצוען
תעדכני אותה בהקדם האפשרי על קבוצת המייל המדהימה והשמורה לאימהות לפגים, קבוצה מכילה מבינה תומכת וגם היא תקבל הרבה מידע ועזרה בכל נושא.
בטוחה שהיא תודה לך!
מותר לתת כאן כתובת מייל שהיא תוכל דרכה להצטרף?
ואם יש כאן עוד אימהות לפגים או שאתן יודעות על אימהות כאלו, זה יהיה חסד עצום שתיידעו אותן על הקבוצה המדהימה!
זו כתובת המייל לבקשת הצטרפות לקבוצת המייל לאימהות לפגים: (יש גם קו טלפוני אם היא רוצה).

rachelforumpagim @ gmail.com

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
מצורף לינק לאתר,דרכו ניתן ליצור קשר באופן ישיר/למילוי טופס ליצירת קשר.
ליצירת קשר טלפוני יש לחייג לנייד שסימנתי בתמונה.(הנייד בהיפר לינק לא מעודכן...)
Screenshot_20231121_100738_Chrome.jpg

אזכיר בהזדמנות זו את עמותת לה"ב(למען הפגים בישראל) שמסייעת בהסברה ותמיכה ובעוד שלל תחומים
ניתן לקרוא באתר שלהם כאן
אני מכירם באופן אישי והם עזרו לנו בזמנו רבות (בפרט עם חיסוני rsv )ועל כך אנחנו מוקירים להם תודה גדולה.

נערך לאחרונה ב:

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
כבר 4 שנים אני אומרת לעצמי שאני חיבת לחזור לפגיה עם הילדה שיראו הורים ויתעודדו כי לי זה אישית מאד עודד...אולי עכשיו באמת

בפגייה שבה שהינו היו הרבה תינוקות משבועות כאלה ששרדו.. ואפילו באה לבקר משפחה עם ילדה בת שנה מתוקה וחייכנית שנולדה פחות מקילו.. לא זוכרת באיזה שבוע.. וזה ממש עודד את כולם...

אנוכי

משתמש מקצוען
בפגיה שבה אני הייתי- לא נתנו לאף אחד מבחוץ להכנס... הורים שבאו לבקר עמדו כעניים בפתח אולי מישהו מהצוות יועיל לצאת---
אבל כשהגיעה בחורה בת 17 שנולדה בשבוע 23 איתה מנהלת הסיעוד עברה מחדר לחדר בט.נ. והראתה לצוות, זה היה משהו שריגש אותה מאוד....

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
זה נכון לעוד דברים דומים.
ילדים שעברו במחלקות מסויימות שיושבים שם הורים המפרפרים בין תקווה ל.. (ובמקרים מסויימים לא כי הם פסימיים מידי.. רח"ל)
ומגיעים 'לביקורת' או אפילו במיוחד - וקופצים להציג את עצמם לצוות ולהורים
- זה מפיח חיים ממש

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
היום זה אוטומטי למי שנולד לפני 34 כמדומני
ערכתי את ההודעה
סורי.לא דייקתי מספיק בדבריי.
אכן יש לכך מימון(על פי קריטריונים וכו..) אבל זה מוגבל לתקופה x לאחר השחרור מהפגיה.
הילדה קיבלה את החיסון 2 תקופות חורף (5 חיסונים מנובמבר עד מרץ)
לאחר גיל שנתיים לא ניתן מימון לכך.גם כאשר יש רקע נשימתי והמלצה מרופא ריאות.
ועמותת להב סייעה בנושא זה

נערך לאחרונה ב:

kidinet

משתמש מקצוען
ערכתי את ההודעה
סורי.לא דייקתי מספיק בדבריי.
אכן יש לכך מימון(על פי קריטריונים וכו..) אבל זה מוגבל לתקופה x לאחר השחרור מהפגיה.
הילדה קיבלה את החיסון 2 תקופות חורף (5 חיסונים מנובמבר עד מרץ)
לאחר גיל שנתיים לא ניתן מימון לכך.גם כאשר יש רקע נשימתי והמלצה מרופא ריאות.
ועמותת להב סייעה בנושא זה
איך מסייעים
ניתן לפנות אליהם במקרה כזה בדיוק?
אפשר לשאול באיזה שבוע נולדה הילדה?

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
איך מסייעים
הם מממנים מספר מצומצם מאוד מתוך כך וכך פניות רלוונטיות.(רק לשבר את האוזן העלות של הסיפור הזה כ25.000 ש"ח)
ניתן לפנות אליהם במקרה כזה בדיוק?
כן.כדאי לשוחח איתם (לאחר הדפסת סירוב הקופח עם הנימוק.ולאחר המלצה רפואית מפורשת מרופא ריאות)
אפשר לשאול באיזה שבוע נולדה הילדה?
שבוע 24

אם תרצו אשמח לשוחח טלפונית על כל סוגיא זו.
0528174820

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה