החיים מצחיקים :)
משתמש מקצוען
יש חיה כזו?או משהו דומה?
כי במתכונת הנוכחית הוא חסום לי לחלוטין וכל מה שאני רוצה זה קצת שירים...
איזה חסימה יש לך?יש חיה כזו?או משהו דומה?
אפשר קישור?יש כושר יוטיוב
גם אם את עושה חיפוש בגוגל על השיר המסוים שאת רוצה לראות? פלוס המילה יוטיוב?יש חיה כזו?או משהו דומה?
כןגם אם את עושה חיפוש בגוגל על השיר המסוים שאת רוצה לראות? פלוס המילה יוטיוב?
רימון נקראים פתוחים יחסית, לא?רימון ברמה הרמטית במחשב
שוקלת לעזוב אותם......
יש לך את וידאו טובגם אם את עושה חיפוש בגוגל על השיר המסוים שאת רוצה לראות? פלוס המילה יוטיוב?
קשה לי להאמין שברמה הרמטית לכל סינון שלא יהיה תהיה גישה ליוטיוב ואפילו כשר...רימון ברמה הרמטית במחשב
למה, הכל בשביל הסרטונים ?שוקלת לעזוב אותם......
מכירה מהעבר לצערי,רימון נקראים פתוחים יחסית, לא?
לא מכירה..
אני ממליצה ממש על נטפרי,היינו באתרוג והיה צורך לעבור לרימון בגלל משהו מאד ספציפי לתקופה מאד קצרה
ותאמת נטו מעצלנות של לחכות שעות על הקו לנציגי שרות וכו נשארו ברימון ועשינו הגנה ברמה הרמטית
וזה פשוט חוסם דברים בלי קשר!!!!!! וזו הסיבה שאני רוצה לעזוב... עם השירים נסתדר !
ורימון ברמות הנמוכות= למחשב ללא חסימה! אין דר אחרת להגיד את זה
אולי באמת נעבור לנטפרי וזהו....כמה נטפרי עולה?
רימון מצטינים בתודעת שרות מהגרועות שקיימות אפשר להעביר איתם על הקו בכיף שעה+++ ובסוף השיחה תיפולאני ממליצה ממש על נטפרי,
עדיף לחכות שעות על הקו במקרים כאלה, ביננו זה לא שעות
לגבי עלות זה תלוי כמה ג'יגה ואיזה חברה
יש לך כאן הסבר ופרטים איך מצטרפים:
לא בשביל פרסומת אבל התרגלתי כנראה לנטפרירימון מצטינים בתודעת שרות מהגרועות שקיימות אפשר להעביר איתם על הקו בכיף שעה+++ ובסוף השיחה תיפול
תודה!
כן,יש חיה כזו?או משהו דומה?
האתרים שפתוחים- הם בסדר לגמרי אני לא סתם אומרתנטפרי זאת חסימה מאוד חזקה
אבל היא כמעט לא סוגרת דברים בלי הגיון ויש המון אתרים פתוחים
שירים יש גם באתרים אחרים חוץ מיוטיוב גם זה חסום ?יש חיה כזו?או משהו דומה?
יש להם כל מיני רמות ואפילו רמות סגורות מאוד ! אבל הבעיה שאפשר לשנות רמת סינון בהישג יד...רימון נקראים פתוחים יחסית, לא?
לא מכירה..
מה שאני בסוף עשיתי....תעברי לנטפרי!
ממש כך...אם את בכל אופן חושבת לעזוב אז תדעי בנטפרי יש אפשרות לראות שירים ולא דווקא דרך יוטיוב, יש עוד אתרים שאפשר דרך שם לראות ולהאזין...
גם לנו היה כזה סיפור.... ועברנו לנטפרי ב"ה ולדעתי עדיף רמה הכי פתוחה בנטפרי מאשר הכי הרמטית ברימוןהיינו באתרוג והיה צורך לעבור לרימון בגלל משהו מאד ספציפי לתקופה מאד קצרה
ותאמת נטו מעצלנות של לחכות שעות על הקו לנציגי שרות וכו נשארו ברימון ועשינו הגנה ברמה הרמטית
ממש כך ! והלוואי שכולם היו חזקים לעשות רמה אחת פחות מהכי הרמטי ששם אם אני זוכרת טוב שירים של יוטיוב היו ודברים יותר מזה לא, אבל לא בחינם אנו מתפללות ואל תביאנו לידי ניסיון !!!ורימון ברמות הנמוכות= למחשב ללא חסימה! אין דר אחרת להגיד את זה
אני ממליצה ממש על נטפרי,
עדיף לחכות שעות על הקו במקרים כאלה, ביננו זה לא שעות
והשירות בעיני ממש טוב !נטפרי זאת חסימה מאוד חזקה
אבל היא כמעט לא סוגרת דברים בלי הגיון ויש המון אתרים פתוחים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: