מה הכוונה?נכנסת שם לחשבון גוגל?
הגימייל שלי פתוח, ובעמוד של היו טיוב אני רואה בצד שמאל למעלה את האייקון של חשבון גוגלי שלי (עיגול עם האות הראשונה של השם שלי)
לזה הכוונה?
אם כן - עדיין לא עובד
מה הכוונה?נכנסת שם לחשבון גוגל?
אם את נכנסת לחשבון בגלישה בסתר זה לא יעזור כי הבעייה היא על החשבון גוגלמה הכוונה?
הגימייל שלי פתוח, ובעמוד של היו טיוב אני רואה בצד שמאל למעלה את האייקון של חשבון גוגלי שלי (עיגול עם האות הראשונה של השם שלי)
לזה הכוונה?
אם כן - עדיין לא עובד
כל סרטון שניסיתי לא עבד לי הפיתרון הנ"ל. מקבלת הודעה 'הסרטון לא זמין'הביאו בפורום נטפרי פיתרון למי שנחסם לו גם בגלישה בסתר
יוטיוב
@יעקב-ק אמר ביוטיוב: אתמול קפצו לי פרסומות מאנונימי, והיום א"א להכנס בכלל כתבת בעצמך את הסיבה אם השינוי ביוטיוב שגרמה להופעת פרסומות בעייתיות הגיע גם לגלישה בסתר, נאלצו לחסום גם את זהforum.netfree.link
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: