אפשר להניח שקף על המצח, ועליו את שיער הפוני
זה פותר את הבעיה הנ"ל + לא מציק להם השיערות הקטנות בעיניים ובאף...
צפה בקובץ המצורף 1385728
אני מקצרת את הפוני עם הסכין (בלי מספר)3-4 נגיעות עדינות לרוחב המצח, ככה יוצא ישר וגם מהיר
סירוק ישר הצמדה עם האצבע למצח וגזירה מדויקת עם מספרים חדות!! יוצא מהמם ונקי.הבעיה שאת מקצרת גם שיער שצומח על המצח... מה שיעודד את הגדילה שם... ויצמיח לו פוני קרוב לגבות...
זה נכון שעדיף עם מספריים שזה יוצא ודאי מדויק ולא שבטעות נכנסת מדי הרבהסירוק ישר הצמדה עם האצבע למצח וגזירה מדויקת עם מספרים חדות!! יוצא מהמם ונקי.
סתם לידיעה-
מכונה/סכין נותנת הרגשה כביכול זה הכי ישר שיש, וזה טעות, צריך להיות מאד מיומנים ובעלי שליטה על המכונה כדי להגיע לתוצאות מדויקות באמת,
במספרים עם טיפה שליטה ואחיזה נכונה הפסים יוצאים פלס.
זה נכון מאד.במספרים עם טיפה שליטה ואחיזה נכונה הפסים יוצאים פלס.
אולי אפשר את הסרטונים שהעלת למעלה כקובץ?תמונה אחת שווה אלף מילים - מי יכול להעלות הדרכה מצולמת???
אין ישר מזה.זה נכון שעדיף עם מספריים שזה יוצא ודאי מדויק ולא שבטעות נכנסת מדי הרבה
אבל עם הצמדה זה נראה בטעות ישר אע"פ שזה לא נכון
לא רק מטעה,זה נכון מאד.
שיטת המכונה לטעמי ממש לא טובה.
יישור טוב של הפוני, בלי להרטיב !!!! (כי אז האורך מטעה !!)
וגוזרים עם מספריים ב"טייק אחד"
לתספורת "ליטאית" זה מצויין, אבל הייתי שמח שיביאו גם לתספורת חסידית עם הדרכה מעשית למיקום הפיאות (לא ציורים של בובות) - הלכה למעשה - תרתי משמעאולי אפשר את הסרטונים שהעלת למעלה כקובץ?
זה לא מספיק?
פעם מישהי אמרה לי שאצלם מספרים עם כוסות,לתספורת "ליטאית" זה מצויין, אבל הייתי שמח שיביאו גם לתספורת חסידית עם הדרכה מעשית למיקום הפיאות (לא ציורים של בובות) - הלכה למעשה - תרתי משמע
אפשר להשתמש בסכיני גילוח שמוכרים בכל סופרמרקט. גם בטוח יותר מסכין של תערומהיכן קונים את התער שהספרים עושים פס ישר פלס מאחור?
יש מסין?
מישו הזמין?
רעיון נחמד! אבל איך בדיוק?פעם מישהי אמרה לי שאצלם מספרים עם כוסות,
תכל''ס זה היה נשמע לי מצחיק, אבל במציאות ראיתי שזה באמת הכי טוב.
לא יצא לי לספר חסידי, אבל כן ראיתי במשפחה וכאלה זה פטנט שעובד מצוין.
יש בב"ב כא. תוס' שדן אם ספר מתא זה הספר או הסופר של העירואני כבר התלהבתי מאשכול שמיועד לסופרים...
זה יוצא מדויק?פעם מישהי אמרה לי שאצלם מספרים עם כוסות,
תכל''ס זה היה נשמע לי מצחיק, אבל במציאות ראיתי שזה באמת הכי טוב.
לא יצא לי לספר חסידי, אבל כן ראיתי במשפחה וכאלה זה פטנט שעובד מצוין.
פעם הבאה בלנ"ד אני אצלם...בעקבות אשכולות רבים שהתייחסו לנושא באופן עקיף, הייתי רוצה להתייחס לנושא באופן ישיר - הדרכות לתספורת, ליטאית חסידית וכו' גם בהיבט המעשי וגם בהיבט ההלכתי מיקום הפאות... עד איפה
כאן ארצה להשתמש בחכמת ההמונים של חברי הפורום, לתועלת כולם, לחיסכון של זמן וכסף (במיוחד בתקופה זו - ולמשפחות ברוכות ילדים), וכל מי שיועל לתרום ידע, סרטונים (פשוט לצלם את תהליך התספורת...) ותמונות, תבוא עליו הברכה וזכות הרבים תלוייה בו!
איזה סוג תספורת? (עוד כמה זמן...)פעם הבאה בלנ"ד אני אצלם...
תוכלי לפרט טיפה?מי שלוקח את הפוני לצד, צריך לגזור קצת עקום, כשהצד הנגדי לתנועה מעט יותר ארוך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: