נכון סליחהיש מספר מיותר...
המספר הוא: 054-3182666
יש מספר מיותר...
המספר הוא: 054-3182666
בווצאפ אפשר להתכתב איתו והוא גם מגיב...שימו לב!
להתקשר אליו כיום צריכים סיסמא.
הוא טען שהוא שם את זה מפני שהרבה מתקשרים אליו וזה כמובן מפריע
תודה רבה שידור ענננקקבלו את השידור של יואלי דיקמן עם ישי לפידות
בבקשה
אולי קוראים לך זבולון אני לא יודע.בווצאפ אפשר להתכתב איתו והוא גם מגיב...
אני מכיר את הזבולון שאתה מדבר עליו וזה לא אני...אולי קוראים לך זבולון אני לא יודע.
בכל מקרה אני לא יודע אם לכולם הוא מגיב בכל זאת הוא פחות משועמם
ראיתי אם מישהו צריך אני יעלהאם זה כזה מעניין אז אתמול הוא היה בטיול בכנרת הוא העלה משם תמונות.. אין לי אותם אבל
כן אבל הערצה פה היא עליו ולא על החומר כל כך זה פשוט נישמע קצת מצחיקץץץוואלה כע אבל אני חושב שיש על מה זה לא עוד מעבד זה משהו אחר אבל אני באמת חושב שיתחילו לעשות את זה יותר רציני עם רשימות של שירים שהוא עיבד ושאלות על כלים ואקורדים וכו
לא חושב שאת צודקת... אם מתעניין במעבד אפשר לדעת גם קצת על החיים שלו זה גם קשור...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: