יד שניה | להופעה מושלמת, אבל לגמרי!

מצב
הנושא נעול.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י bracha;770997:
למרות שמחקת את הודעתך ב: 8:57 ואני הגבתי רק ב- 8:59 בכל זאת ראיתי את התגובות, ואת הציטוטים שנילוו להם...

ואני לא נכנסת פה לפרטים אם זה כן חוסר צניעות או לא, הבחורה בסך הכל רצתה להבהיר לך שהשמלה שהיא מוכרת יפיפיה לטעמה, ולא היה לה שום כוונה לחוסר צניעות.
אז גם כשחושבים שצריך להגיב, צריך לזכור שיש משהו שעומד מאחורי המודעה ויכול להיפגע מכך.
ולבוא ולהגיד "הלו??? זה פורום חרדי????" זה לא יפה וקצת פוגעני.
אפשר לומר בפשטות, 'אני חושבת שהמשפט הזה והזה לא במקום'. בצורה מכובדת כיאה לפורום חרדי...

תודה על ההקשבה!

נכון שצריך לכתוב בצורה עדינה, אבל כאן בפורום מגיבים בצורה בוטה בהרבה על דברים שיסודם בהשקפה מגזרית, ואילו כאן מדובר בעניין יהודי בסיסי. גם לי צרמו הביטויים ועוד יותר מכך ההסבר ש"זה נורמלי".

אז מה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י bracha;770983:
מסכנה, מה עשיתם לה, בסך הכל רצתה למכור שמלה, ואתם תפסתם אותה על המילה.
לא יפה :mad: לא תמיד חייבים להגיב!
וגם אם כן, תלוי איך!!!!!
תודה על ההגנה, אבל משומה (או לא) לא הפריעה לי הצנזורה, וממש לא לקחתי אישי. בכיף.

נכתב ע"י bracha;770997:
הבחורה בסך הכל רצתה להבהיר לך שהשמלה שהיא מוכרת יפיפיה לטעמה
תרשי לי לומר, שאלו שקבלו את התמונה הגיבו בדיוק כך:
"וואו, לא הגזמת בכלל.... אין דברים כאלו"... (ציטוט מדוייק).

היות ויש לי התניה לרכישה (שאם היתי מפרטת ע"ג פורום הייו באמת סוקלים אותי) הבגד עדיין פה, למעוניינת.

אז מה

משתמש סופר מקצוען
די התיאשתי

חבר'ה, נמאס לי כבר לכתוב באישי:

תמונות לשם סקרנות בלבד לא ישלחו.
מבינה אתכם אבל - לא.
מסיבות ברורות מאליהן + רעיון יחודי ועצמאי שמושקע בבגד, שממש לא חסר לי שיופץ.

בתקווה להבנה.

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י GRN;771073:
נכון שצריך לכתוב בצורה עדינה, אבל כאן בפורום מגיבים בצורה בוטה בהרבה על דברים שיסודם בהשקפה מגזרית, ואילו כאן מדובר בעניין יהודי בסיסי. גם לי צרמו הביטויים ועוד יותר מכך ההסבר ש"זה נורמלי".

ראשית, זה שאחרים כתבו באופן בוטה לא נותן לנו אישור לעשות כמוהם.

שנית, מכיון שמדובר פה ב'ניקים' ואף אחד לא מכיר אחד את השני, אז לפעמים נותנים דרור ללשון, ומגיבים בצורה לא מתאימה.
הרי זה ברור שאם היינו עומדים פנים מול פנים לא כ"כ מהר היינו שולפים את החרבות, יש צורה לדבר. וצריך לזכור שמאחורי כל ניק עומד משהו.
ואני לא מדברת על התגובות הספציפיות פה, אלא בכללי.

אז מה

משתמש סופר מקצוען
אבקש לא להסיט את נושא האשכול.

לכל אלו שקבלו תמונות, הבהרה:
נא להגיב גם במידה ואינו מתאים.
כמו"כ איני מתחייבת לשמור, אם יתפס - יתפס.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י bracha;771173:
ראשית, זה שאחרים כתבו באופן בוטה לא נותן לנו אישור לעשות כמוהם.
שנית, מכיון שמדובר פה ב'ניקים' ואף אחד לא מכיר אחד את השני, אז לפעמים נותנים דרור ללשון, ומגיבים בצורה לא מתאימה.
הרי זה ברור שאם היינו עומדים פנים מול פנים לא כ"כ מהר היינו שולפים את החרבות, יש צורה לדבר. וצריך לזכור שמאחורי כל ניק עומד משהו.
ואני לא מדברת על התגובות הספציפיות פה, אלא בכללי.

הכול נכון, אבל. וה"אבל" גדול וטעון, ואילולי הבקשה המפורשת הייתי ממשיכה.

נכתב ע"י אז מה;771179:
אבקש לא להסיט את נושא האשכול.

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אז מה;771166:
חבר'ה, נמאס לי כבר לכתוב באישי:

תמונות לשם סקרנות בלבד לא ישלחו. מבינה אתכם אבל - לא.
מסיבות ברורות מאליהן + רעיון יחודי ועצמאי שמושקע בבגד, שממש לא חסר לי שיופץ.

בתקווה להבנה.

אן לי מה לעשות עם הבגד שלך.
אבל סתם מה איכפת לך אחרי שלבשת אותו באירוע שיעתיקו?
את יודעת כמה ראו את זה ואם זה מצא חן להם כנראה שאם הן תתפורנה בגד לאירוע הבא יהיה להם את הבגד שלך בראש.

וכמובן אחרי כזה פתיח כולם סקרנים :p.

אז מה

משתמש סופר מקצוען
ת'אמת שקצת קשה לי להסביר במילים למה ומדוע.
אבל.... מאותה סיבה של זכויות יוצרים אולי. רעיון הוא קניין רוחני, והעתקתו היא מן סוג של... טוב לא אמשיך, בטח הבנת כבר.

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הבנתי מה כתבת אבל לא אותך!
אני גם תופרת לאירועים בסכומים הרבה יותר גבוהים ממה שכתבת ואחרי האירוע לא איכפת לי שמשהי תתפור אותו הדבר ואפילו לתת את הבגד בסכום נמוך בהרבה.
מה שממש נקשרתי אליו אני משאירה אצלי ולא מוכרת אותו גם אם לא יהיה לי מה לעשות איתו.

אז מה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י ליקי;771204:
הבנתי מה כתבת אבל לא אותך!
אני גם תופרת לאירועים בסכומים הרבה יותר גבוהים ממה שכתבת ואחרי האירוע לא איכפת לי שמשהי תתפור אותו הדבר ואפילו לתת את הבגד בסכום נמוך בהרבה.
מה שממש נקשרתי אליו אני משאירה אצלי ולא מוכרת אותו גם אם לא יהיה לי מה לעשות איתו.
זהו שנקשרתי והיתי משאירה אצלי, אבל כסף הוא גם ערך בחיינו הבזויים....
ואולי כמה שאת משקיעה, אני השקעתי יותר?.... :rolleyes:
ואולי כי פה יש רעיון מסוים באמת מיוחד? (תקראי לזה אולי 'פטנט').

ואולי... בקיצור תומצת נראה לי.
ומעדיפה לא להסיט את נושא האשכול. (למרות שכעת תעירי שמטרת האשכול מושגת גם בהודעות אלו... אה? :))

אז מה

משתמש סופר מקצוען
הודעה חשובה (או לא. כך מקובל להצהיר)

כל אלו שקבלו את קטלוג התמונות, או שהיו בדרך לקבל-
(לא כולל הסקרנים כמובן ;))

נא לעשות חושבים, להחליט, ולהזיז ענינים.
גם במידה ולא רלוונטי - נא לעדכן. (לא אמור להיות ברור מאליו??)

אני אבדתי ראש בשמות הפונים ואיפה כל אחד אוחז.
אודה לעזרה :rolleyes:

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם כבר רוכבים עליך על כל מילה יהיה גם נחמד לנתח מה גורם לאדם להשקיע 2300 ש"ח בבגד לערב יחיד..
ברררררר
ואח"כ לעמול על מכירתו...
סתם, זכותך.

אז מה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י TIP X;771863:
אם כבר רוכבים עליך על כל מילה יהיה גם נחמד לנתח מה גורם לאדם להשקיע 2300 ש"ח בבגד לערב יחיד..
ברררררר
ואח"כ לעמול על מכירתו...
סתם, זכותך.
הי קצת נסחפת. יש מקרים. ניכר שלא הכל כבר פגשת בחיים, גב' טיפקס, וטוב שכך.

פרלי קבלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מי שנסחף זה הפתיים שתופרים או קונים בגדים במחירים שכאלו, גם אם הייתי מיליורית לא הייתי מוציאה 2300 ש"ח על בגד, מעדיפה לתת את זה לשכנה שלי שאין לה כסף לקנות לילדים שלה בגדים

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי מספיק עם החפירות?
כ"א יעשה מ'שהוא רוצה!

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בלי קשר לנושא ולמושא של האשכול- ובלי קשר להצהרות של "אז מה" שטוענת שזה לא אכפת לה
שימו לב- משהו פה מאד מאד לא אופיני לפורום הזה....(איש את רעהו- או שטעיתי) ובמיוחד לא בשלהי ספירת העומר!
אוקי, אז מישהי התנסחה שלא לרוחך- היה מי שהעיר (ולדעתי אחרי שאחד מוחה לא צריכה כל עדת הברווזים לגעגע אחריו- העיקר שהמסר עלה ע"ג המסך)
אבל לא צריך "לחפש" אותה עכשיו בכל תגובה שתגיב.
(סליחה- זו פעם ראשונה שאני מהמטיפים בשער)

אז מה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י art graphik;772083:
מי שנסחף זה הפתיים שתופרים או קונים בגדים במחירים שכאלו, גם אם הייתי מיליורית לא הייתי מוציאה 2300 ש"ח על בגד, מעדיפה לתת את זה לשכנה שלי שאין לה כסף לקנות לילדים שלה בגדים
נשמע לדעתך שההלכה היתה צריכה להסכים למושבעים בבית הדין.. שהרי כל-כך קל וברור לשפוט את האחר. בפניך גלויים כל המניעים, השיקולים, הנתונים.
אם כבר מישהו נסחף..... זה ממש את!!
ההמשך הראוי היה: תתביישי לך! אבל מתאפקת בינתיים. :rolleyes:

נכתב ע"י סטאזרית;772139:
בלי קשר לנושא ולמושא של האשכול- ובלי קשר להצהרות של "אז מה" שטוענת שזה לא אכפת לה
שימו לב- משהו פה מאד מאד לא אופיני לפורום הזה....(איש את רעהו- או שטעיתי) ובמיוחד לא בשלהי ספירת העומר!
אוקי, אז מישהי התנסחה שלא לרוחך- היה מי שהעיר (ולדעתי אחרי שאחד מוחה לא צריכה כל עדת הברווזים לגעגע אחריו- העיקר שהמסר עלה ע"ג המסך)
אבל לא צריך "לחפש" אותה עכשיו בכל תגובה שתגיב.
(סליחה- זו פעם ראשונה שאני מהמטיפים בשער)
אכן, בינתיים ב"ה מצליחה לא להפגע. אבל לא נראה לי שזה יחזיק עוד מידי הרבה זמן. ראו הוזהרתם.

orli_dimri

משתמש פעיל
נכתב ע"י אז מה;772160:
נשמע לדעתך שההלכה היתה צריכה להסכים למושבעים בבית הדין.. שהרי כל-כך קל וברור לשפוט את האחר. בפניך גלויים כל המניעים, השיקולים, הנתונים.
אם כבר מישהו נסחף..... זה ממש את!!
ההמשך הראוי היה: תתביישי לך! אבל מתאפקת בינתיים. :rolleyes:

אכן, בינתיים ב"ה מצליחה לא להפגע. אבל לא נראה לי שזה יחזיק עוד מידי הרבה זמן. ראו הוזהרתם.

כדי שלא נסחף אני נועלת את האשכול.
פרטים באישי לכל המעוניין.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה