אכן. לא אומרת שזו תכונה חיובית, אבל יש אותה בכולנו, נכחיש או לא.נכתב ע"י רותי12;770828:גם מרכז הבמה הנשית... מסמר הערב?!
יתכן שהבגד מדהים אבל המטרה להיות מסמר הערב קצת צורמת לי..
גם בעזרת נשים יש עניין של צניעות..
אולי עכשיו נבין מה רע בהם...נכתב ע"י אז מה;770833:...חינמון חרדי...
מה, גם את זה להגיה??נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;770854:אז בשביל להיות מסמר הערב אני צריכה לרדת למידה 36-8????
לא נשאר לך אלא להיות פטיש.נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;770854:אז בשביל להיות מסמר הערב אני צריכה לרדת למידה 36-8????
התיאשתי מראש...
חני
צ'מעי נויה, המסמר שלך חד מן החד...נכתב ע"י נוי;770861:לא נשאר לך אלא להיות פטיש.
(לא נורא, לפחות הוא לא נדפק כמו המסמר)
נכתב ע"י בנימין41;770872:אז מה, תתני לכולנו אחוזים?
לדעתי אחרי כל כך הרבה דיבורים וצפיות באשכול הזה, שוה לך לייצר ליין.............
נכתב ע"י נוי;770861:לא נשאר לך אלא להיות פטיש.
(לא נורא, לפחות הוא לא נדפק כמו המסמר)
נכתב ע"י רותי12;770823:הלו??????
זה פורום חרדי?!!?
למה שמי מאיתנו תרצה להיות מסמר הערב?
סליחה אבל היתי חייבת להגיב....
דוקא חייבים להגיב ולמחות כשמשהו נשמע חוסר צניעות לגמרי..נכתב ע"י bracha;770983:מסכנה, מה עשיתם לה, בסך הכל רצתה למכור שמלה, ואתם תפסתם אותה על המילה.
לא יפה
לא תמיד חייבים להגיב!
וגם אם כן, תלוי איך!!!!!
נכתב ע"י רותי12;770985:דוקא חייבים להגיב ולמחות כשמשהו נשמע חוסר צניעות לגמרי..
ואחרי שהיא כבר הגיהה את הודעתה ברור שלא תוכלי להבין למה הגבתי כך להודעתה המקורית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: