מעולה, ממליצה מאוד, אל תתיאשו מלמצוא את הדרך לעזור לתינוק!סופר מרמת אשכול - מעולה
מעולה, ממליצה מאוד, אל תתיאשו מלמצוא את הדרך לעזור לתינוק!סופר מרמת אשכול - מעולה
בוודאי שיכול לעזור!פשוט יש לנו עכשיו תינוקת שלא רוצה לינוק בכלל ואנחנו מתלבטים אם אוסטאופת יכול לעזור
כן, יכול לעזור מאדמקפיץ
התינוק לא רצה לינוק בכלל או שרק מצד אחד?
פשוט יש לנו עכשיו תינוקת שלא רוצה לינוק בכלל ואנחנו מתלבטים אם אוסטאופת יכול לעזור
בכלל לאמקפיץ
התינוק לא רצה לינוק בכלל או שרק מצד אחד?אטחל
פשוט יש לנו עכשיו תינוקת שלא רוצה לינוק בכלל ואנחנו מתלבטים אם אוסטאופת יכול לעזורךL6.רכ
במקרה שלי זה עזר(ההתרה לא עזרה... פעמיים) בסוף אוסתאופטיה עזרה בטיפול אחדיש למישהו מידע האם אוסטופתיה יכולה להיות יעילה במקום התרת לשון קשורה אחורית?
זה עזר בגלל ההתרה או בלי קשר בכלל?במקרה שלי זה עזר(ההתרה לא עזרה... פעמיים) בסוף אוסתאופטיה עזרה בטיפול אחד
לי היא אמרה שזה לא קשורזה עזר בגלל ההתרה או בלי קשר בכלל?
כי הבנתי שלפעמים אחרי ההתרה צריך אוסטופאת בשביל לשחרר את השריר
אני תוהה אם זה גם יכול להיות במקום התרת הלשון
וואי איזה חוויה.... ממש לא נעים ולא בסדר..חייבת לציין שמלבד המקצועיות של האוסטאופת חשוב שיהיה אנושי !!!
מדובר ביצורים זערוריים
הייתי לאחרונה עם תינוק אצל אחד המומחים שכתבו עליו הרבה
ולאורך כל הטיפול (20 דקות) התינוק שאג !!!!!!!!
והרופא לא עשה מאמץ מיוחד להרגיע אותו
ויותר מזה כשניסתי להרגיע אותו , הוא התייחס אלי בקוצר רוח נו מתי אני מסיימת כדי שיוכל להמשיך
ולצערי גם הטיפול לא עזר : (
(ולדעתי רק הרע את המצב)
האם יש עניין לנסות אצל אוסטאופת נוסף ? או שאם אחד לא עזר אז גם השני לא יעזור ? (הרבה כתבו שהוא כן עזר להם ואפילו הציל אותם )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: