נכתב ע"י tc;2108191:היי!
אני הנדסאית אדריכלות בתחילת דרכי ומקומות עבודה מבקשים ממני לראות תיק עבודות.
ידוע לכם איך אמור להיראות כזה?
בתודה מראש
נכתב ע"י revrut;2108363:עד כמה שידוע לי אין גריד מסוים לתיק עבודות (בכל אופן במה שאני נתקלתי)
אני הייתי מכינה קובץ PDF מסודר ובו עבודות נבחרות:
תיאור קצר, תכניות, תכניות עבודה, הדמיות אם יש
העיקר שיהיה מסודר יפה ונעים לעין, וכמובן- עבודות ברמה יפה ביחס לתלמידה המסיימת את לימודיה.
עוד משהו- קצת יצירתיות בעיצוב הקובץ לא תזיק, לא צריך לשלוח לגרפיקאית, אבל טאצ' אישי יכול להקפיץ!
נכתב ע"י revrut;2110383:לא חובה, אבל זה יכול להוסיף אם את מגיעה עם כמה עבודות שעשית,
אם אין לך עבודות לאחר הלימודים- גם מטלות לימודיות יכולות להראות על רמתך.
בהצלחה בכל!
תעדכני...
נכתב ע"י revrut;2110566:מקווה שעוד יעיל בשבילך- לדעתי אין טעם להדפיס, תיצרי קובץ PDF מאורגן של כל התכניות שנראות רלוונטיות בעיניך,
וכן- את יכולה לכלול גם היתר בניה שיכול להראות על רמת השרטוט והארגון שלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: