ואם זה לא רק החורים על כל החיבור הפנימי אין במה להאחז ?להוציא את הידיות ולדחוף גפרורים בחורים חזק עד שיסתם החור ולהבריג חזרה
יש ידיות שמגיעות עם 2 זרועות שמחברות בין ידית לשניה ועוברות דרך הדלת ודרך הצילינדר ככה שאתה לא תלוי בחורים שבעץ שתמיד עושים בעיותואם זה לא רק החורים על כל החיבור הפנימי אין במה להאחז ?
אפשר לקנות את הברגים לבד? (מורכבים מ3 חלקים צינור בורג קטן ובורג גדול) איפה? אולי ברשת?יש היום לקנות ברגים שעוברים מצד לצד
יש את זה בשני גדלים
רק נראה שלפעמים צריך לקדוח במנגנון
עשיתי את זה בעבר זה לא כזה מסובך
אתה מתכווין לזה ?יש היום לקנות ברגים שעוברים מצד לצד
יש את זה בשני גדלים
רק נראה שלפעמים צריך לקדוח במנגנון
עשיתי את זה בעבר זה לא כזה מסובך
אני מאמין שבחנות של פירזול ימכרו לך לבדאתה מתכווין לזה ?
אפר לקנות את הברגים האלו לבד או שצריך לקנות ידית חדשה עם הברגים האלה ?תיקון של ידיות מתפרקות בדלת פנדור הסרטון המלא | הדרכה עם צדקי לירן | עשה/י זאת בעצמך DIY
בשביל לתחזק את הבית לבד לא צריך כישרון טכני יוצא דופן. צריך להיות אדם ככל אדם אחר שבריא בגופו. צדקי לירן מצלם תכנים מקצועיים: סרטי הדרכה מפורטים – שיעזרו לכם...www.youtube.com
לא במרכז ולא בירושליםאני מאמין שבחנות של פירזול ימכרו לך לבד
השאלה איפה אתה גר אני מכיר במרכז חנות ענקית של ידיות פירזול וכו
תבדוק חנות של פירזוללא במרכז ולא בירושלים
בבאר שבע יש משהו ?
אולי אצל בשירילא במרכז ולא בירושלים
בבאר שבע יש משהו ?
מה זה בשירי ומה המספראולי אצל בשירי
אפשר להתקשר לשאול אותם
ברוך תקשיב רעיון פשוט
טמבור בבאר שבעמה זה בשירי ומה המספר
מניסיון, זה מחזיק בערך שבועיים....ברוך תקשיב רעיון פשוט
לך לטמבור יש חומר מילוי עץ (אפוקסי נראה לי)
אתה מוציא את הברגים ממלא את החור טוב טוב זה נהיה כמו אבן!
אח"כ אתה מבריג על אותו מקום מחדש
כמו חדש!!
כן, הפתרון האמיתי זה מה שכתבו למעלה, הבורג שעובר בין שני הצדדים של הדלתזה קורה אצל הרבה השחרור הזה ?
אצלי גם.זה קורה אצל הרבה השחרור הזה ?
ממש ממש לא נכון!!!!מניסיון, זה מחזיק בערך שבועיים....
זה לא פתרון לטווח ארוך
כמעט כל דלת מעל 10 שנים (מה שאני נתקלתי)זה קורה אצל הרבה השחרור הזה ?
אז צריך רק את הבורג או שצריך להחליף את כל הידית שאז זה מגיע עם זה ?כן, הפתרון האמיתי זה מה שכתבו למעלה, הבורג שעובר בין שני הצדדים של הדלת
אם הידית תקינה אפשר לקנות רק את הבורגאז צריך רק את הבורג או שצריך להחליף את כל הידית שאז זה מגיע עם זה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: