כללי יבוא קובץ וורד מורכב לאינדיזיין

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יש לי קובץ וורד שמכיל מלל, חיצים וכן ריבועים של צילומי מסך חתוכים בכל שורה כמעט ומדי פעם גם אייקונים.
מהי הדרך הנכונה לייבא את זה לאינדיזיין, איך לייבא את הקובץ? להפריד ידנית את הטקסט מכל האוביקטים הנוספים? אני רוצה שהם יגיעו לי בתור אוביקטים, שאוכל לטפל בהם, ואיך אפשר לשמור שהם לא יזוזו מהטקסט שהם עומדים לידו במסמך וורד. מסובך מאד?
תודה רבה!

gs

משתמש פעיל
כדאי לטפל בעיצוב של זה בוורד, גופן, הדגשות יישורים כמה שאפשר וכו', לשמור כקובץ PDF ולייבא לאינדיזיין, עשיתי וז עבד מצויין

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ואם בכ"א אין לי דרך לטפל בזה יותר מדי בוורד, אני רוצה שדברים לא יזוזו, והכל יבוא כטקסט מסודר. אין אפשרות להגדיר באינדיזיין משהו כזה?

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
צילומי מסך שנמצאים בוורד כמסגרת תמונה, לא ייכנסו בכלל לאינדיזיין.
אפשר להמיר אותם בוורד לFrame. אמור להיות מאקרו שיעשה את זה אוטומטית.
אבל תעשה טובה לעולם ולך וקח הרבה כסף על העבודה הזו. כי אתה הולך לעבוד קשה.

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ונתנו10;876261:
צילומי מסך שנמצאים בוורד כמסגרת תמונה, לא ייכנסו בכלל לאינדיזיין.
אפשר להמיר אותם בוורד לFrame. אמור להיות מאקרו שיעשה את זה אוטומטית.
אבל תעשה טובה לעולם ולך וקח הרבה כסף על העבודה הזו. כי אתה הולך לעבוד קשה.

זה סה"כ קובץ וורד בן 7 עמודים, אבל הוא אמור להפוך את העולם עם התוכן שבו... ולכן חשוב לי מאד שזה יהיה מקצועי. איך ממירים לפריים בוורד? זה משהו מאד מסובך? אני פעם ראשונה נתקלת בכזה סוג עבודה, כמה נראה לכם זה שווה?

שלמה

משתמש מקצוען
אם מדובר "רק" ב7 עמודים, הייתי מבצע שמירה של קובץ הוורד כקובץ HTML. מייבא את הקובץ נקי, ואח"כ ממקם לפי תצוגה שיש לי בוורד.
הדרך הארוכה שהיא קצרה...

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שלמה;876296:
אם מדובר "רק" ב7 עמודים, הייתי מבצע שמירה של קובץ הוורד כקובץ HTML. מייבא את הקובץ נקי, ואח"כ ממקם לפי תצוגה שיש לי בוורד.
הדרך הארוכה שהיא קצרה...

זה 7 עמודים בוורד אבל זה מודפס בפורמט מאד קטן, משהו כמו חוברת הוראות לפלאפון.
מה יצא לי בסופו של דבר הכי קצר ונח? ואיך בדיוק מבצעים את הדרך שהצעת?

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
שנים שלא התעסקתי עם זה. בוורד העברי שיש לי כעת במחשב, ההגדרות אחרות ושונות מפעם.
אני לא רואה אפשרות להפוך את את התמונות לפריימים. ייתכן (וכן מסתבר לאחר ששיחקתי קצת עם התוכנה) ותמיד האפשרות היתה רק להחליף תיבות טקסט לFrame, וזה לא יעזור לך במקרה שלנו,
לכן קבל את העצה של שלמה. לאיש המון נסיון בדברים האלו.
ולגבי איך, זה מאוד פשוט. רק לשמור כקובץ Html, ואז תקבל תיקייה עם כל התמונות הנמצאות בתוך הקובץ.
תכניס קובץ טקסט נקי לאינדיזיין, ומקם את התמונות כמו שצריך.
וקח כסף על העבודה. הרבה.

lmaof

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ולגבי איך, זה מאוד פשוט. רק לשמור כקובץ Html, ואז תקבל תיקייה עם כל התמונות הנמצאות בתוך הקובץ.
וקח כסף על העבודה. הרבה.[/QUOTE]

באיזו תיקיה אמורים למצוא את התמונות בנפרד?

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ונתנו10;878354:
שנים שלא התעסקתי עם זה. בוורד העברי שיש לי כעת במחשב, ההגדרות אחרות ושונות מפעם.
אני לא רואה אפשרות להפוך את את התמונות לפריימים. ייתכן (וכן מסתבר לאחר ששיחקתי קצת עם התוכנה) ותמיד האפשרות היתה רק להחליף תיבות טקסט לFrame, וזה לא יעזור לך במקרה שלנו,
וקח כסף על העבודה. הרבה.

תודה, תודה. בעיקר על הדאגה לפרנסתי, זה אכן במקום... :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה