איך?בפרטי
שלום וברכה אני מתעסק בתחום במה מדובר .שלום,
ממי אפשר לקבל עזרה (גם בתשלום) לגבי יבוא של מוצרים?
אם אני רוצה לפתח איזשהי מכירה של מוצרים , ממי אני יכולה לקבל ליווי אפילו התחלתי לקדם את זה?
למה אתה ממתין ?בתחום הצעצועים
יש לי תיק מוכן
הבנתי שאפשר לקבל מחירים יותר טובים אם יש לי סוכן בסין,למה אתה ממתין ?
יש באליבאבא ספקים מאוד טובים ויש שם גם הבטחת סחר
כלומר אתה יכול לסגור עסקה מוגנת שהמוצר שאתה מזמין יהיה בדיוק כמו שרצית. אליבאבא מאבטחת את זה
כמובן צריך לדעת איך לעשות את זה אבל זה לא משהוא מסובך מדי.
בהצלחה .
זה ממש לא הכרח שזה יותר זול אולי יותר מבוטח. אבל אם זה משהו לא מדי גדול כמו יצור של גמבוי או משהו כזה אז אין לך שום צורך ללכת דרך סוכן יהודי .הבנתי שאפשר לקבל מחירים יותר טובים אם יש לי סוכן בסין,
אתה יודע להפנות אותי לאחד כזה
אני מחפש באמת משהו כזה שימליץ לי על סוכן בסין,אם מדובר במחרים גבוהים ממש אז קח מקצוען שיעזור לך ובפרט אם אין לך נסיון בענין .
יש כמה כאלה שמפרסמים שזה המקצוע שלהם .
נראה יש מישהו שמפרסם בשם קרומו קורס לא יודע עליו משהו מיוחד תבדוק
בתחום הביגוד פנו באישי.אני צריכה ייצור- לפי תיקי מוצר שאני בונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: