דרוש מידע טשטוש בראייה לאחר ניתוח לייזר

בעל עין טובה

משתמש חדש
ראייה מטושטשת לאחר ניתוח לייזר
שלום וברכה, אשמח לעיצה מהמבינים.
עשיתי ניתוח לייזר של פי אר קיי לפני כשלוש שנים, וברוך ה' הכול היה בסדר, אבל מלפני כחצי שנה התחילה לי נסיגה בראייה ואני רואה לצערי בצורה מטושטשת.
הפרופסור המנתח (ד''ר אור קייזרמן מ-'כאר לייזר') המליץ לי על טיפות נגד יובש וזה לא עזר, ואז על עוד סוג של טיפות אבל גם זה לא עזר, ובסוף הוא אמר שצריך לעשות ניתוח לייזר בשביל לפתור את הבעייה. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה.

לוי ו.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני שמעתי ממישהו שעשור אחרי שעשה את הניתוח גם היה לו קצת טשטוש וסנוורים, הוא התחיל לקחת ויטמין A ותוך תקופה זה עבר לו,
רושם רק מה שאמר לי ולא בתור המלצה וכו'

גבר גבר

משתמש רשום
ראייה מטושטשת לאחר ניתוח לייזר
שלום וברכה, אשמח לעיצה מהמבינים.
עשיתי ניתוח לייזר של פי אר קיי לפני כשלוש שנים, וברוך ה' הכול היה בסדר, אבל מלפני כחצי שנה התחילה לי נסיגה בראייה ואני רואה לצערי בצורה מטושטשת.
הפרופסור המנתח (ד''ר אור קייזרמן מ-'כאר לייזר') המליץ לי על טיפות נגד יובש וזה לא עזר, ואז על עוד סוג של טיפות אבל גם זה לא עזר, ובסוף הוא אמר שצריך לעשות ניתוח לייזר בשביל לפתור את הבעייה. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה.
הדבר היחיד שאני יכול לומר לך זה לא לסמוך על המנתח של כאר לייזר
לך לבדיקה אצל לוינגר או אפי עדיף מזה בהדסה

רוקד ושר

משתמש פעיל
אני עשיתי אצלו ושמעתי מהמון אנשים שעשו אצלו והיו מאד מרוצים
מכיר אחד שעשה אצלו
ושנה אחרי שעשה את הניתוח נכנס לי עצם זר לעין והיה לי דלקת חמורה בעין
והיה מאושפז בתל השומר והרופאים אמרו לול שמי שעשה לך את הניתוח הוא אלוף

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה