הפוך על הפוך זו תוכנה שניתנת להורדה חינם מהאינטרנט.נכתב ע"י merav ovady;178274:(בהפוך על הפוך F6)
נכתב ע"י merav ovady;178274:פשוט, תקלידי בוורד, תהפכי את הכיתוב (בהפוך על הפוך F6), תעשי העתק, ואז לעבור לפוטושופ לפתוח שכבת הקלדה ואז paste.
ניסיתי עם הפוך על הפוך אבל זה משבש לי את הסדר של השורות..
אני חיבת פתרון דחוף!!!
אף פעם לא ערכתי ככ הרבה טקסט בפוטושופ...
נכתב ע"י mina;179030:יש לך אינדיזיין?
אם כן, סיימת עם הסיפור.
נכתב ע"י תותחית;179025:תודה זה באמת עובד אבל יש לי המון טקסט.. כך שלא שייך שאני אעבור שורה שורה...
נכתב ע"י תותחית;179098:אני לא ככ מכירה את האינדיזיין אבל יש לי אותה, השאלה אם אני אוכל להסתדר איתה או שהיא מסובכת? וגם בה יש בעיות אם זה לא גרסה עברית?? אפשר להביא את הטקסט לאינדיזיין ואחכ ליבא אותו לפוטושופ בלי בעיות ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: