רעיון טוב, מי מוכן לקחת זאת על עצמו לייצר כזה מאגר בדרייב?@ישראל פרדס אולי כדאי לפתוח מאגר בדרייב, ולהעלות שם הכל בצורה מסודרת.
ירושלמים, צאו לרחוב עם מצלמה טובה, צלמו קיר מסמסם ותעלו לפה, אני אסדר את הטקסטורה בפוטשופ ואעלה אותה לפה.שלום וברכה
אני מחפשת אבן בעיבוד מוסמסם
אם למישהו יש אשמח אם תוכלו להעלות
מצרפת תמונה למה אני מתכוונת
צריכה בדחיפות, אין לאף אחד?
לא כ"כ רואים באיזה אבן מדובר.
אני לא יודעת, היה אמור להיות טלתיש, אבל ממש לא נראה כך במציאות (חלק כבר בנוי...)מה שמה?
אני לא יודעת, היה אמור להיות טלתיש, אבל ממש לא נראה כך במציאות (חלק כבר בנוי...)
אולי התמונה הזו תעזור לאבחון?
צפה בקובץ המצורף 330714
תודה אבל כזה יש לי וזה אבן במראה עתיק ולא חדשאולי כזה יעזור?
כזה בלי פוגות, היה מצוין.אולי משהו כזה....
הייתי מנסה לערוך בפוטושופ כדי לקבל משהו יותר ספציפי
מוסיף אולי צבעים יותר חיים וכדו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: