נכתב ע"י מלפפון;1677431:תוכלו להקיף בעיגול איפה נמצאים הדולפינים?
כדי שנדע איפה (לא) להתמקד..
נכתב ע"י סטאר;1677421:ניסיתי ליצור בעצמי משהו כזה
לפי מה שאני מבין איך זה עובד
ניסיתי לשרטט קו מסביבנכתב ע"י מלפפון;1677431:תוכלו להקיף בעיגול איפה נמצאים הדולפינים?
כדי שנדע איפה (לא) להתמקד..
אין לי משקפיים ולא עין עצלה, ואני לא מצליחה.. ניסיתי הכל.נכתב ע"י sth;1677664:אוף!!!!!!! לא מבינה על מה אתם מדברים.
(כנראה בגלל העין העצלה שלי )
נכתב ע"י טוליפ;1677692:אין לי משקפיים ולא עין עצלה, ואני לא מצליחה.. ניסיתי הכל.
נכתב ע"י sth;1677664:אוף!!!!!!! לא מבינה על מה אתם מדברים.
(כנראה בגלל העין העצלה שלי )
נכתב ע"י malky gold;1678434:רק לי התמונה נראת כמו המון אנשים רכובים על סוסים? סורי, זה מה שאני רואה שאני מנסה את כל הטיפים שנתנו כאן (להתקרב, להתרחק וכו')
לא דולפון.. ולא קופץ...נכתב ע"י sarit_f;1676773:גיליתי!! דולפין קופץ!!!
נכתב ע"י מלבב;1679586:יש כאלו שבכל זאת לא הצליחו לראות?
נכתב ע"י מלבב;1678462:תנסו להסתכל במבט של קצת מלמעלה למטה - לתוך מרכז התמונה, ואז נסו להסתכל על כל הפרטים שבתמונה "בבת אחת!" - בו בזמן שהנכם לא רחוקים יותר משתים שלוש אצבעות מהמסך.
במשך כל אותו הזמן נסו כל העת לתפוס ולראות "בבת אחת" יחד - כל התמונה כולה.
לאחר שהייה של כ-15 שניות התרחקו מהתמונה מעט (תוך כדי שאתם מסתכלים על הכל "בבת אחת") והמתינו כ-2-3 שניות, ולאחר מכן המשיכו להתרחק קצת יותר ואז תראו תמונה תלת מימד מדהימה.
מכאן ואילך תוכלו להוסיף להתרחק, גם חצי מטר ולהמשיך לראות.
.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: