אתה כותב עיוור?אבל טעיות כמו עם ואם
אני אישית לעולם לא טועה בכך בכתיבה בעט, אך במקלדת זה קורה לי לעיתים, משהו במהירות משום מה מפיל את ההבחנה
אתה כותב עיוור?אבל טעיות כמו עם ואם
אני נרעשתי יותר מהידיעה על ילד בן שבע שבגיל אחת עשרה לבש קסדה ונסע באופנוע, ופגע בו רכב כשהיה בן חמישים.מצאו פיתרון חדש?
במקום להגיה את הטקסט, לצטט אנשים, ולא מצפים הרי מסתם אנשים מהשוק שידברו בשפה תקנית.
פיתרון יצירתי וחסכני למדי.
קורעJDN אין עליכם
צפה בקובץ המצורף 471652
1. הרב לטראמפ: אתה מענטש, הייתי אמור להיות מת עכשיוה'עם' הנבחר
צפה בקובץ המצורף 474285
אולי כדאי לשלוח להם קישור של האשכול הזה, ע"מ שיבינו כמה זה אכן מקומם את הציבור וכמה נלעגת דמותםטוב.
החלטתי לומר לצרותינו די.
ובעיקר, הגעתי למסקנה שאפסיק לדבר והגיע הזמן שגם אעשה משהו.
זה לקח לי לא יותר משתי דקות. (מקסימום חמש, להגיה את הפניה אחר כך . )
באמת פסק זמן סביר שאפשר להשקיע אותו.
להלן הקישור, כדי לחסוך לכם את הדקה של החיפוש
חושבת שאם כל אחד מאיתנו ישקיע את הדקות הספורות האלו,
נוכל להתהדר באמת בתואר המגיע לנו, סופרים ועיתונאים המשפיעים על החברה.
צפה בקובץ המצורף 473761
זה נראה כמו גוגל טרנסלייט ביום רעה'עם' הנבחר
צפה בקובץ המצורף 474285
לא יודע למה את מתעלקים על האתר הזה.אולי כדאי לשלוח להם קישור של האשכול הזה, ע"מ שיבינו כמה זה אכן מקומם את הציבור וכמה נלעגת דמותם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: