מדי שבוע אני משועשעת מהאבסורד בקיום המדור הזה, שאגב מיועד רק למשתמשים במחשב באופנים שהותרו על ידי רבנים, אבל השבוע שועשעתי בכפליים.
קודם כל הכותרת שצדה את עיני,
אחר כך- פשוט העתיקו את שורת הכתובת מהאשכול של פרוג. והכיתוב מתחת- דמעות של צחוק בעיניים: "לטכנאי בלבד. לצערנו הכתובת מסובכת מאד להקלדה."
כן, כי אף אחד לא מקליד קישורים, יתד! בטח לא טכנאי, הוא לא יישב להקליד סימן של אחוז כפול עשר פעמים. הוא לא.
ואם לצטט את גפני, "אנחנו אולי חרדים- אבל אנחנו לא טמבלים!"
אף אחד לא עד כדי כך טמבל. אז למה להמשיך את המשחק המוזר הזה, יתד?
מבחינתי תוותרו על המדור. זה מביך. ולמי שאין חיפוש גוגל ומשתמש במחשב רק באופנים וכו', עדיין יכול פשוט לקרוא לטכנאי! ולא, הוא לא חייב לתת לו עתון של יום ראשון ולהגיד לו 'קח, תעתיק את הכתובת'. הטכנאי כבר ילד גדול.
(אגב. אני חושבת שהם צריכים להוזיל לי את המנוי.
לפי הכיתוב המזהיר, נאסר עלי לקרוא את המדור. ולכן נמנעים ממני מדי יום ראשון שני עמודי תוכן.
דרוש עיון)
קודם כל הכותרת שצדה את עיני,
אחר כך- פשוט העתיקו את שורת הכתובת מהאשכול של פרוג. והכיתוב מתחת- דמעות של צחוק בעיניים: "לטכנאי בלבד. לצערנו הכתובת מסובכת מאד להקלדה."
כן, כי אף אחד לא מקליד קישורים, יתד! בטח לא טכנאי, הוא לא יישב להקליד סימן של אחוז כפול עשר פעמים. הוא לא.
ואם לצטט את גפני, "אנחנו אולי חרדים- אבל אנחנו לא טמבלים!"
אף אחד לא עד כדי כך טמבל. אז למה להמשיך את המשחק המוזר הזה, יתד?
מבחינתי תוותרו על המדור. זה מביך. ולמי שאין חיפוש גוגל ומשתמש במחשב רק באופנים וכו', עדיין יכול פשוט לקרוא לטכנאי! ולא, הוא לא חייב לתת לו עתון של יום ראשון ולהגיד לו 'קח, תעתיק את הכתובת'. הטכנאי כבר ילד גדול.
(אגב. אני חושבת שהם צריכים להוזיל לי את המנוי.
לפי הכיתוב המזהיר, נאסר עלי לקרוא את המדור. ולכן נמנעים ממני מדי יום ראשון שני עמודי תוכן.
דרוש עיון)