כשאין לירות, יוצאים לירות...
מוזר.תקרית חריגה נרשמה הערב (רביעי) במהלך המחאה הקבועה נגד קו הרכבת ברחוב בר אילן בבירה, כאשר אחד מהפועלים העובדים באתר, רדף אחרי מספר מפגינים תוך שהוא מאיים לפגוע בהם עם פטיש שאחז בידו. האירוע הסתיים בנס ללא נפגעים, רק לאחר שעובד.
פשוט מאוד. רק לאחר שעובד.
נו, תקרית חריגה, לא?תקרית חריגה נרשמה הערב (רביעי) במהלך המחאה הקבועה נגד קו הרכבת ברחוב בר אילן בבירה, כאשר אחד מהפועלים העובדים באתר, רדף אחרי מספר מפגינים תוך שהוא מאיים לפגוע בהם עם פטיש שאחז בידו. האירוע הסתיים בנס ללא נפגעים, רק לאחר שעובד.
וואו!צפה בקובץ המצורף 920747
רק לי זה היה נשמע במבט ראשון שבנט עוזב את בלפור? (לפני שנכנס אליה...)
מה באמת הפשט?תקרית חריגה נרשמה הערב (רביעי) במהלך המחאה הקבועה נגד קו הרכבת ברחוב בר אילן בבירה, כאשר אחד מהפועלים העובדים באתר, רדף אחרי מספר מפגינים תוך שהוא מאיים לפגוע בהם עם פטיש שאחז בידו. האירוע הסתיים בנס ללא נפגעים, רק לאחר שעובד.
כבת א"י, מן הסתם...אני אישית לא אירחתי אף פעם בשמיני של פסח...
ולקול מצהלותיהם של המחבלים מסביב ולהבדיל אנשי המשאל הקיצוני שישובים לצידו בשלחן הממשלה.
נשמט המשך הידיעה: רק לאחר שעובד אחר מנע ממנו לפגוע במפגינים.מה באמת הפשט?
היה ברור לי שנשמט ההמשך, רק לא הבנתי מהו אותו המשך שנשמט...נשמט המשך הידיעה: רק לאחר שעובד אחר מנע ממנו לפגוע במפגינים.
כן אני יודעתכבת א"י, מן הסתם...
אמנם הכינוי הנפוץ (והנכון) הוא 'אחרון של פסח', אך ההגדרה כ'שמיני' אינה מופרכת.
זה יכול להיות מאוד הגיוני לכתוב ככה, תלוי בספר ובדמויות.כן אני יודעת
אבל זה נשמע טעות
למה שיכתבו כך בספר?
לא נתקלתי בזה אף פעם...
לפי הספר לא נראה לי שהגיוניזה יכול להיות מאוד הגיוני לכתוב ככה, תלוי בספר ובדמויות.
ח"כ בצלאל סמוטריץ' (הבית היהודי) בירך על החלטת הרמטכ''ל לבטל את מסמך היוהל"ם בנושא "התפיסה המנגדרית".
צר לי לאכזב את כבודו, אך בקעת הירדן מתמשכת מהצפון ועד הדרום.בקעת הירדן בדרום??
צפה בקובץ המצורף 921082
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: