אבל אומנות היא, ולימוד היא צריכה...אני לא יודע בינתיים מה זה קוריוז אבל ברור שטעות היא החלק השלישי של הבריאה. לא אמרתי שזה רע, אבל זה לא החלק היפה בעולם...
אבל אומנות היא, ולימוד היא צריכה...אני לא יודע בינתיים מה זה קוריוז אבל ברור שטעות היא החלק השלישי של הבריאה. לא אמרתי שזה רע, אבל זה לא החלק היפה בעולם...
נראה לי שהמְתקנים כאן באשכול כבר אינם צריכים ללימוד זהלימוד היא צריכה...
אולי, אני לא חושב.זו לא טעות של גרפיקאי. כל התמונה הפוכה - כל הכיתובים בערבית הפוכים, לא רק בשלט.
חבל עליכם, להתעסק כל היום את הטעויות של האחרים (ולהתכבד בקלון חבירו ח"ו)...
ממש לא! אלא שמוטב ללמוד מטעויותיהם של אחרים, מאשר להתנסות בכך בעצמנו...(ולהתכבד בקלון חבירו ח"ו)
הטקסט בערבית הפוך, בוודאות של 100%.אולי, אני לא חושב.
זה צילומסך מתוך סרטון שפורסם ברשת, לא היה נראה שהסרטון הפוך.
...
בסוף השורות.מה זה קשור לכאן?אולי מישהו יכול לקבץ כאן את כל הטעויות שנאמרו בתקופה האחרונה ע"י "גדולי האומה" בנאומיהם.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: