ניק כמעט בלי ראש
משתמש מקצוען
אין כמובן תחזית לעוד חודשמעניין לדעת מה פחות או יותר אמור להיות מזג האויר שם בעוד חודש
אבל אפשר לבדוק ממוצע היסטורי..
נערך לאחרונה ב:
אין כמובן תחזית לעוד חודשמעניין לדעת מה פחות או יותר אמור להיות מזג האויר שם בעוד חודש
אני רוצה לטוס אחרי פסח ליומיים ולהספיק את קרעסטיראני נסעתי עם אשתי בקיץ להונגריה, עלה לי כל הטיול כ- 1000 ש"ח (נשמע הזוי).
קניתי כרטיסים ב50$ לכרטיס הו"ש.
הינו 2 לילות במלון בבודפשט (מחיר המלונות הרבה יותר זול מבארץ, אפשר לבדוק באתר בוקינג ששם הזמנתי).
נסענו לקרסטיר עם רכבת (מאוד נחמד, עולה זול, מאוד נוח וחוויה, הנסיעה בערך 3 שעות), התפללנו בציון של ר' שיהעלה זי"ע, ואכלנו שם..
כמה זמן מראש הזמנת כרטיסים?אני נסעתי עם אשתי בקיץ להונגריה, עלה לי כל הטיול כ- 1000 ש"ח (נשמע הזוי).
קניתי כרטיסים ב50$ לכרטיס הו"ש.
הינו 2 לילות במלון בבודפשט (מחיר המלונות הרבה יותר זול מבארץ, אפשר לבדוק באתר בוקינג ששם הזמנתי).
נסענו לקרסטיר עם רכבת (מאוד נחמד, עולה זול, מאוד נוח וחוויה, הנסיעה בערך 3 שעות), התפללנו בציון של ר' שיהעלה זי"ע, ואכלנו שם..
ובסופו של דבר קבלתי היה לי סיפור של השגחה פרטית: בטיסה חזור היה עיכוב של 5 שעות בטיסה, והגשתי בקשה לפצוי על העיכוב וקבלתי פיצוי יותר גדול מכל הנסיעה פי 2 ממה ששילמתי.
(למי שלא ידע עפ"י החוק של האיחוד האירופי כל טיסה שמתעכבת ב4 שעות ומעלה כל נוסע צריך לקבל פיצוי של 400 יורו).
אם יש צורך אתן עוד רעיונות בנסיעות זולות לחו"ל (מנסיון אישי)
האם נהנתם במלון הנל אני גם רוצה לסגור שם איך הניקיון והשירות? למשל ביקשנו שני חדרים צמודים הם לא מתחייביםבשרי - יש מסעדת כרמל ומסעדת חנה
חלבי - קפה תל אביב
זה רחוב אחד ששם נמצאות שלושת המסעדות האלה
וגם בית חב"ד באזור שם
זה בצד של פסט די קרוב לדנובה
אנחנו לקחנו מלון
מרחק 3 דקות הליכה מהמסעדות★★★★ Eurostars Danube Budapest, בודפשט, הונגריה
מלון יורוסטארס דנובה (Eurostars (Exe) Danube Budapest) שנבנה בשנת 2016, ממוקם במרכז בודפשט, במרחק של 250 מ' ממרכז התחבורה דיאק פרנץ טר (Deák Ferenc Tér)...www.booking.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: