אם אתם נוסעים עד לחמישה ימים אז בדר''כ אחת מחברות האשראי [שכנראה יש לכרם..] מספקת ביטוח במחיר ממש זול ולפעמים אפי' חינם.היכן ניתן לעשות ביטוח נסיעה,
אני ממליץ דרך פספורטכארדשלום,
היכן ניתן לעשות ביטוח נסיעה,
וכן בנוסף פלאפונים עם שיחות חו״ל , יוצאות ונכנסות.
במקום אמין וזול
תודה מראש.
למרות שהם הכי יקרים?אני ממליץ דרך פספורטכארד
א. לא תמיד , אפשר לבדוקלמרות שהם הכי יקרים?
אשמח גם לקבל מידע עע פלאפונים (כשרים) עם שיחות חו״ל , יוצאות ונכנסות.שלום,
היכן ניתן לעשות ביטוח נסיעה,
וכן בנוסף פלאפונים עם שיחות חו״ל , יוצאות ונכנסות.
במקום אמין וזול
תודה מראש.
לאיזה חו"ל? אם זה מקום חרדי אפשר לשכור שם טלפוןאשמח גם לקבל מידע עע פלאפונים (כשרים) עם שיחות חו״ל , יוצאות ונכנסות.
וכן סים לוויז בחול
בודפסטלאיזה חו"ל? אם זה מקום חרדי אפשר לשכור שם טלפון
019 נותנים שיחות נכנסות חינם ללא הגבלה, שזה יתרון גדול. וכשקויים אצלם חבילה באמצעות מועדון קליקו מקבלים 10 אחוז הנחה ואז לכאורה זו ההצעה המשתלמת ביותר בין כל החברות.מבירורים שבררתי עד עכשיו, יצא לי כך:
גלישה לווייז חבילה של 1 גיגה שאמור להספיק יש הכי זול בגלובל סים מחברת פלאפון עולה 69 שח
ו2 גיגה ב100 וכן הלאה, לא עולה תשלום נוסף על הסים, יש אפשרות להוסיף שיחות לפי 1 שח לדקה בערך
יש גם 019 מעט יותר יקר
פל' כשר לחול
יש את גולן טלקום שיש להם חבילת חול ב79 לחודש הכולל בחודש הראשון 100 דקות לשיחות יוצאת ונכנסות, אך לא לשיחות מקומיות, אם אתם לא לקוחות שלהם, אז עולה גם דמי סיום והתחברות כ50 שח, אחרי שחוזרים לארץ מבטלים את המנוי ואו את החבילה ומשלמים רק באופן יחסים לזמן שהייתם מחוברים, לדוג' שבוע, שלמתם רק כ20 שח על החבילה.
יש לרמי לוי חבילה של 100 דקות חול ב55 שח ל14 יום הכולל שיחות יוצאות ונכנסות ונדמה לי שגם מקומיות (צריך לבדוק איתם) אם אתם לא לקוחות שלהם, אז עולה גם דמי סיום והתחברות כ50 שח (לפעמים במכירות דרך הפל' הם יכולים להוזיל ל25), והצטרפות לתוכנית הכי זולה של 9.90 לחודשף, ומוסיפים את החבילת 100 דקות לחול, אחרי שחוזרים לארץ מבטלים את המנוי ואו את החבילה ומשלמים רק באופן יחסים לזמן שהייתם מחוברים, לדוג' שבוע, שלמתם רק כ5 שח על התוכנית + 55 על החבילה.
סלקום ופרטנר התוכניות חול שלהם 150 שח ומעלה, פל' זה רק גלובל סים אבל זה לא כשר, בכשר לא נראה לי שיש, אולי בתוכנית יקרה
זה בנתיים
א. ברוב החברות החבילה תקפה בזמן (בד"כ שבוע עד חודש) לעומת גלובל סים שהחבילה תקפה לשלוש שנים, ומה שלא ניצלתם בנסיעה הראשונה תוכלו לנצל בנסיעות הבאות.גלישה לווייז חבילה של 1 גיגה שאמור להספיק יש הכי זול בגלובל סים מחברת פלאפון עולה 69 שח
ו2 גיגה ב100 וכן הלאה, לא עולה תשלום נוסף על הסים, יש אפשרות להוסיף שיחות לפי 1 שח לדקה בערך
יש גם 019 מעט יותר יקר
עדיין 019 על פי רוב עדיף, בשל השיחות הנכנסות חינם, כשאנחנו רוצים לשוחח עם מישהו אנחנו מצנתקים לו ואז הוא חוזר אלינו וכך אנחנו משוחחים ללא הגבלה וללא תשלום.א. ברוב החברות החבילה תקפה בזמן (בד"כ שבוע עד חודש) לעומת גלובל סים שהחבילה תקפה לשלוש שנים, ומה שלא ניצלתם בנסיעה הראשונה תוכלו לנצל בנסיעות הבאות.
ב. אם יש לכם כרטיס אשראי מקס או שתכנסו דרך אתר "טיסות סודיות" תקבלו בגלובל סים 20 אחוז הנחה
גם לזה יש פתרונותעדיין 019 על פי רוב עדיף, בשל השיחות הנכנסות חינם, כשאנחנו רוצים לשוחח עם מישהו אנחנו מצנתקים לו ואז הוא חוזר אלינו וכך אנחנו משוחחים ללא הגבלה וללא תשלום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: