אשת אברך .
משתמש רשום
מחפשת דחוף את הטלפון של מלון כרמל בנתניה. אשמח עם יש למישהו טלפון או לינק . תודה מראש
תודה רבה!!מלון כרמל. קחי בחשבון שהמקום לא מפואר או משהו כזה הוא מאד זול ויש נוף מאד יפה אבל לא הרבה מעבר . כן חשוב לי לציין שבעבר היו עליו המון ביקורות לא טובות. הייתי לפני חצי שנה בערך היה נקי מסודר וכו כנראה שהחליפו בעלות/שיפצו או משהו לא יודעת בכל אופן המקום בהחלט שווה את המחיר. תהנו
בעקבות ההודעה האחרונה אשמח לשאול אתם הייתם שם אצל מי ששלחת לי את הקישור? אני לא רוצה להגיע למקום לא נקי או משהו כזהמלון כרמל הוא מלון דירות שכל דירה בבעלות אחרת
חלק מהדירות משופצות יותר וחלק פחות
ניתן למצוא חדרים ביד 2 נופש
וגם בבוקינג לפי הכתובת
?מלון כרמל. קחי בחשבון שהמקום לא מפואר או משהו כזה הוא מאד זול ויש נוף מאד יפה אבל לא הרבה מעבר . כן חשוב לי לציין שבעבר היו עליו המון ביקורות לא טובות. הייתי לפני חצי שנה בערך היה נקי מסודר וכו כנראה שהחליפו בעלות/שיפצו או משהו לא יודעת בכל אופן המקום בהחלט שווה את המחיר. תהנו
כן. לקחנו מה שמפורסם באתר צימר 360 ( אגב לא ידעתי שיש כמה דירות בבעלויות שונות)
אוקיי. ממש תודה רבה!כן. לקחנו מה שמפורסם באתר צימר 360 ( אגב לא ידעתי שיש כמה דירות בבעלויות שונות)
כתוב פה 772 שקל בצימר 360 כתוב 240 שקל יכול להיות כזה פער???אנחנו היינו לפני הרבה שנים אין לי את הקישור
אבל ראיתי בבוקינג את
היינו שם לילה אחד שבוע שעבר המקום בסדר גמור נקי ויפה ( לא מפואר או משהו כזה ..) רק שימו לב שיש שם כל מיני בעלויות ממליצה ללכת למקום שמפורסם בצימר 360 ( לא מכירה עוד מקומות אני סגרתי דרכם ) יש פה קישור למעלה שמישהו שלח לימעניין לדעת במעלי ניסיון
חילוקי הדעות בנוגע לרמת המקום (בביקורות גוגל)
קיצוניות מאוד
יש מישהו שהיה שם לאחרונה ויודע להמליץ ?
תודה מראש
ממליצים מנסיון ?052-9170178
מלון כרמל זה דרך צימר 360 אפשר לראות פה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: