אולי מישו ממכם יהיה זה שירים את הכפפה?נראה לי שצריך מישהו רציני שייבא לציבור החרדי מכשיר טוב בלי כל מיני באגים, מדובר בשוק ע-נ-ק של צרכני הכשרים.
אולי מישו ממכם יהיה זה שירים את הכפפה?נראה לי שצריך מישהו רציני שייבא לציבור החרדי מכשיר טוב בלי כל מיני באגים, מדובר בשוק ע-נ-ק של צרכני הכשרים.
הלוואי.אולי מישו ממכם יהיה זה שירים את הכפפה?
לא בדיוק, נראה לי שבתור ועדה שצריכה לדאוג לכשרות הטלפונים הם צריכים גם לדאוג שאנשים ירצו לקנות טלפונים כשרים (שלא יהיו כל מיני תירוצים של 'כשר דפוק' וכדו'),מה אכפת לכם מי מרוויח וכמה
אנחנו צריכים שמישהו יעזור לעשות קצת סדר במבול האיום שיש היום,
אז אם יש אינטרסים נוספים- שיהיה להם לבריאות, ותודה על העבודה שהם עושים.
"יצא עכשיו 2 מכשירי פיליפס בגרסה כשרה לגמרי אבל ללא חותמת של ועדת הרבנים,
מה הדגם שלו?המכשיר שאצלי הוא פיליפס עם אישור של ועדת הרבנים.
וזאת גם תשובה ל S.O.S
כנראה שבכל זאת הדברים שנכתבו שם בפורום אינם נכונים,
או שהם לא קשורים למכשיר המדובר, אלא למכשיר לא כשר.
"צריך" מת מזמןלא בדיוק, נראה לי שבתור ועדה שצריכה לדאוג לכשרות הטלפונים הם צריכים גם לדאוג שאנשים ירצו לקנות טלפונים כשרים (שלא יהיו כל מיני תירוצים של 'כשר דפוק' וכדו'),
ושלא נדבר על זה שרוב מחזיקי הטלפוני הכשרים זה משפחות של אברכים שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות/לתקן טלפון כל יומיים.
עצוב עצוב עצוב."צריך" מת מזמן
אין
לדעתי זו אחת הסיבות שהרבה עברו לסמארטפון כשר
ממש לא נראה לי. לעבור לסמארט בגלל המכשירים?אין
לדעתי זו אחת הסיבות שהרבה עברו לסמארטפון כשר
בK34 יש אפשרות של סינון שיחות, הקלטת שיחות, רינגטונים יפים שמיעה מצוינת וקליטה נפלאה ממליצה בחום!
אמנם יש טוענים נגדו.... אבל אני איתו כבר שנה וחצי עד מאה ועשרים....
ואני עם ה- K33 כבר למעלה מארבע שנים, (@מחשבה אחת איך אומרים? - תגיד בשבילי: טפו טפו וכו') מרוצה ממנו מאד.אני ממליץ על K34 אני משתמש בו כבר יותר משנה וזה מכשיר ממש טוב לטעמי.
במכירות המוזלות אפשר להשיג אותו בפחות מ 320 שקל.
לא הייתי קוראת לזה אידיאל אלא לוותר על טיפונת עוה"ז בשביל להרויח עולמות של נצח אמיתי!!!!!!!ה הגאווה שאנחנו רמה אחת מעל..קצת קצת קצת מוותרים על עולם הזה בשביל אידיאל!
העתק הדבק מתוך מקומות מתאימים(@מחשבה אחת איך אומרים? - תגיד בשבילי: טפו טפו וכו') מרוצה ממנו מאד.
פיליפס E1161מה הדגם שלו?
UPTEK - כשר לגמרי.שאלתי דוקא על מכשיר כשר לגמרי.
תודה לכל העונים, מאמינה שזה יהיה לתועלת לכולם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: