אני החלפתי בעשר השנים האחרונות עשרות מכשירים. נראה לי שאין מכשיר כשר שלא היה לי.מישהו יכול לתת סיכום תמציתי איזה מכשירים נחשבים טובים.
( גם אם זה יקר קצת. מעל 400)
תודה!
עושה את העבודה, אבל פה ושם נתקל בבעיות- נראה לי שעיקר הבעיה נעוצה באנטנות קיימות או חסרות. במקום שאין למכשיר קליטה- זה מקום שכולם מתלוננים שם על חוסר בקליטה, אז זה סימן שזאת לא בעיית המכשיר....ולא עובד תקין בחלק מהרשתות...
אבל איכות השמע ירודה ביותר....מה שהכי מומלץ זה "סמסונג אברכים הידוע" אשר עולה לא יותר מ99 שש"ח בכל החנויות ומחזיק מעמד ליותר מ4 שנים רק חבל שאין בו בלוטוס
אני החלפתי בעשר השנים האחרונות עשרות מכשירים. נראה לי שאין מכשיר כשר שלא היה לי.
היה לי קשה מאוד עם הכשרים כיון שבעבר היה לי סמארטפון ואחרי שעזבתי אותו לא הצלחתי להגיע לשום מכשיר כשר ברמת השמיעה והקליטה של סמרטפון (שמיעה וקליטה איכותית זה בעיני הפרמטרים הכי חשובים של פלאפון)
לאחרונה אני משתמש ב-K35 וללא ספק הוא הכשר הטוב ביותר שהיה קיים עד היום (לפני שנים רבות היה איזה נוקיה ששכחתי את שם הדגם שלו, אחד כזה שהמקשים היו מתנפחים אחרי תקופת שימוש קצרה. הוא היה גם כן מכשיר מעולה)
רמת המשיעה והקליטה שלו זה משהו שלא רואים
ריינטגונים ושאר צעצועים גם כן ברמה הכי גבוהה שיש בכשרים אבל זה פחות מעניין אותי
אפשרות הקלטה זה מעולה, חידוש עצום (למרות שמצחיק אותי לכתוב זאת) אבל סינון שיחות הוא חיוני, עם כל הצינתוקים לאחרונה. האם יש במכשיר אפשרות כזו?
יש מכשיר בשם mtk2
מכשיר פצצההההההה מכל הבחינות
ויש את היאנג,
שמע מעולה, קליטה טובה, חווית משתמש.
לעיתים יש בו באגים, שנובעים מאיכות גרועה.
תודה. לא ראיתי עדיין את המכשיר הזה.
איך התפריטים בו, ובעיקר יומן השיחות, תוכל לתאר קצת?
גם לפורד פוקוס יש שנתונים טוביםסוג של פורד פוקוס כזה...
מה חסר במחשבון שהיית רוצה שישופר?החסרון היחיד שיש בו הוא המחשבון הדפוק שהכניסו בו.
אני באמת לא מבין למה רק הנוקיות הם המכשירים היחידים אם מחשבון יחסית משוכלל. משום מה אני לא חושב שלהכניס מחשבון טיטיפה יותר מוצלח למכשיר אמור להיות משהו בשמיים
מחשבון הלוואות, כמה מהכלים השימושיים שקיימים במחשבון מדעי, וגם עיצוב טיפה אסטטי יותרמה חסר במחשבון שהיית רוצה שישופר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: