יאנג לא מחודשסמסונג יאנג? אז זה מחודש?
יאנג לא מחודשסמסונג יאנג? אז זה מחודש?
כמה עלה ואיפה?יאנג לא מחודש
זה נקנה לפני שנתיים ברפאלי ב650כמה עלה ואיפה?
יש שמועה שממש היום או מחר הולך לצאת נוקיה איכותי כשר. מישהו שמע ויודע באיזה דגמים מדובר והיכן אפשר לקנות. בתודה מראש.
מישהו ניסה לדחוף לי את זה ב850 ש"ח...יצא מכשיר כשר חדש!
נוקיה 800 מוגן מים ונפילות
דור 4 עם גירסא מטורפת!!!
בטריה 2100
נוקיה + דור 4 +גירסא ידידותית דומה לשיאומי (משודרגת)
= הלהיט הגדול של כל הזמנים. על פניו כמובן.
בקטנה....מישהו ניסה לדחוף לי את זה ב850 ש"ח...
לגמרי...בקטנה....
מידע כללי על המכשיר, לא יודע מה יש בכשר.אני שמעתי שהנוקיה 800 עולה בסביבות 600 שקל.
מישהו ניסה/ראה את המכשיר הזה? מעניין אם הוא בגודל כמו V24 או שהוא יותר קטן?
והאם יש בו הרבה פונקציות?
אני לא יודעת מה את יודעת על שיאומי, אבל הוא אחלה מכשיר מכמה בחינות:דווקא נוקיה 105 יש. קנינו כמה כאלה, ולמי שרוצה מכשיר פשוט חזק וטוב לשיחות בלבד זה מצוין.
לגבי מענה למי שרוצה יותר פונקציות, הבצע דל והמכשירים לא שורדים, אולי המטרה שיקנו חדש כל חצי שנה? כי זה מה שקורה בשטח עם שיאומי ודומיו.
טוב שאת מרוצה, בכל אופן אין לי נסיון אישי רק כמה חברות שרכשו אותו ומתלוננות.אני לא יודעת מה את יודעת על שיאומי, אבל הוא אחלה מכשיר מכמה בחינות:
קליטה מצוינת, שמיעה טובה ונקייה, הסוללה מחזיקה המווווון זמן ( בשונה מכל המחודשים) ואיכותי - לא משנה כמה פעמים הוא נופל..............
יש אפשרות לחבר לו אוזניית בלוטוס??אני לא יודעת מה את יודעת על שיאומי, אבל הוא אחלה מכשיר מכמה בחינות:
קליטה מצוינת, שמיעה טובה ונקייה, הסוללה מחזיקה המווווון זמן ( בשונה מכל המחודשים) ואיכותי - לא משנה כמה פעמים הוא נופל..............
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: