התייעצות טלזסטון אחרי לידה, כמה זמן אחר כך?

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אני ממליצה גם וגם... בלידה האחרונה הלכתי שבוע אחרי הלידה וחודש וחצי אחרי (בביכורים אפשר עד חודשיים).
אני הרגשתי שהפעם הראשונה היתה בשביל ההתאוששות הפיזית והפעם השניה- את כבר לא 'יולדת', את כבר בתוך המרוץ של החיים, בישולים, כביסות וכווו'... ובא לך כן להיות עוד קצת יולדת ולהתפנק.. מנוחת הנפש נקרא לזה...
בקיצור- אני ממליצה בחום בעיקר על כמה ששבועות אחרי הלידה!

עובדת לפרנסתי

משתמש פעיל
גם אני הייתי תמיד אמצע שבוע בפעם האחרונה הייתי סופש ונהניתי בצורה יוצאת דופן !!לא על רגע טלפון ורעש ויולדות חדשות ..פשוט שקט ורגוע ויכולה להתרכז רק בעצמך ובתינוק ..תענוג!!
ויודעת שהכל ממילא יסתדר כי אם אי אפשר(וגם כשאפשר..) להתקשר בטוח ד יסדר את הכול!!
כך שחבל אפילו לדאוג..
ודרך אגב מומלץ לאחר חודש שאז יש לגוף כוח להנות..
והכי חשוב מעריכים הרבה יותר את המנוחה אחרי שנקרעים עם הילדים בבית...
מתכוננת בעה לפעם הבאה מישהי יודעת כמה זמן להזמין לפני?? ואם יהיו שינויים??
)בפעמים הקודמות לא הזמנתי והיה מקום..אבל שלא יהיה פשלה..)

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אחרי לידה שלישית כשבבית 2 ילדים הגדול עוד לא בן 3
מה עדיף:
שבוע וחצי אחרי לידה להתאושש יותר מהר
חודש אחרי לידה, להיות טיפה בבית ואז להתאושש מהילדים בבית

עוד משהו, מה עדיף: חמישי שישי שבת, או אמצע שבוע?
קודם כל- את מהממת!!! אמרו לך את זה?
מניחה שהשאלה פחות רלוונטית כעת, אך כמו כל אישה טובה שמחה לשתף ;)
לא הייתי בטלזסטון, אלא בשלושה מקומות אחרים. ביכורים זה ליגה!!! היחס המדהים של הצוות, הרמה המלונאית הגבוהה והמפנקת. הכל!
לעצם השאלה- גם אני סוברת שכדאי לחלק לשתיים- לקחת ימים בודדים אחרי הלידה, ואת השאר- מה שיותר מאוחר. בפעם האחרונה הגעתי לביכורים כמה ימים לפני שמלאו לבובה שלי חודשיים. יכולתי לשבת ישר על הכיסא ולאכול כמו בנאדם, להתאפר קצת ואפילו לטייל בחוץ להנאתי...
כך או אחרת, שיהיה המון מזל טוב ואושר- כי זה מה שחשוב :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה