סדר גודל של מחירים?הי,
אשמח לדעת אם יש מישהו שמוכר חנוכיה במצב טוב .
תודה
יש מושג של חברות פחות איכותיות,קיבלתי בתור כלה פמוטים והם נראים מאד לא איכותיים,
כנל היכל הכסףאשמח לשמוע ממי שיודע מניסיון על מכירות יחסית זולות של חנוכיה מכסף בירושלים.
תסתכלי על החותמת מה כתוברציתי לשאול מישהו שמבין,
קיבלתי בתור כלה פמוטים והם נראים מאד לא איכותיים,
יש כזה דבר? כסף ירוד?
תסתכל ביד 2 יש שמה הרבה פעמים מציאותהי,
אשמח לדעת אם יש מישהו שמוכר חנוכיה במצב טוב .
תודה
כתובת?כנל היכל הכסף
וגם לנדמן במאה שערים יש מחירים טובים מאד
זה ברחוב דברי חיים ממש מתחת בעלז בתוך מקלט של בנייןכתובת?
איפה עושים כזה טיפול?יש מושג של חברות פחות איכותיות,
אבל כרגיל אם זה כסף 925 בטיפול נכון אפשר לחדש אותם לחדש לגמרי.
אפשר בבית עם קצת רצון וקצת סבלנותאיפה עושים כזה טיפול?
בבית לא הצלחנואפשר בבית עם קצת רצון וקצת סבלנות
ואפשר ללכת לחנות שמחדשת, כתבתי למעלה כמה חנויות כאלה בבני ברק.
ממש לא הלך,בבית לא הצלחנו
(צריך ליישר, וכן שחור שלא יורד בשום אופן. נראה שהתחמצן או משהו כזה. כששלחנו לחנות חזר לא משהו. זה אומר שהלך על זה? מדובר בכוס קידוש)
תודה רבה על הפירוט! ננסה בעזרת ה'!ממש לא הלך,
כסף זה חומר שתמיד אפשר להוריד את השכבה העליונה, והשכבה מתחת היא חדשה ומבריקה כמו חדש....
אם בחנות לא הצליחו, אוכל לתת לכם רעיון איך לנקות בקלות,
לפני שאכתוב את הרעיון כמה מילים
א. מאד יכול להיות שחנות אחרת תוכל לנקות בהברשה קצת יותר חזקה, ובשיוף קצר, כרגיל כלי כסף חוזרים חדשים מתיקון, אישית ראיתי כלים עתיקים שחורים ומלוכלכים שחזרו כמו שיצאו עתה מהמפעל.
ב. הרעיון שאני הולך לכתוב כאן יכול לגרום לשריטות בכלי, וצריך זהירות מרבית לעשות אותו,
ועושים אותו רק במקרה שאין דרך אחרת להציל את הכלי. בעיקר כאשר יש פאטינה,
מה שעושים -
מנקים את הכלי טוב טוב עם מים וסבון שלא ישארו לכלוכים, לאחר מכן לוקחים צמר פלדה ומספיגים במים חמים וסבון [עדיף פריי, סבון כלים] ועוברים על הכלי לאט לאט עם מעט כח, לא ללחוץ יותר מידי אלא ממש בעדינות, ואם לא יורד אז טיפה יותר חזק. ומהר מאד הפאטינה יורדת.
זה יכול לקחת כמה דקות, אבל פתאום תראו את הכלי שוב בצבע כסף,
לאחר מכן לקחת חומר לניקוי כלי כסף לייבש על הכלי 3 דקות ואז עם בד מעט עבה לעבור לאט לאט עד שהברק מתחיל לחזור, ולאחר מכן שוב להניח חומר על הכלי ומיד להבריש אותו עם הבד,
לאחר מכן לנקות תחת ברז עם מים חמימים ולהמשיך את ההברשה עם הבד, עד שתקבלו כוס חדשה.
תצלמו את הכוס לפני ואחרי. ואשמח שתעלו לכאן
כמובן ללא אחריות מצידי, כי כבר כתבתי שלא עושים את זה במקרים רגילים כי יכול לשרוט את הכוס.
תודה על המידעממש לא הלך,
כסף זה חומר שתמיד אפשר להוריד את השכבה העליונה, והשכבה מתחת היא חדשה ומבריקה כמו חדש....
אם בחנות לא הצליחו, אוכל לתת לכם רעיון איך לנקות בקלות,
לפני שאכתוב את הרעיון כמה מילים
א. מאד יכול להיות שחנות אחרת תוכל לנקות בהברשה קצת יותר חזקה, ובשיוף קצר, כרגיל כלי כסף חוזרים חדשים מתיקון, אישית ראיתי כלים עתיקים שחורים ומלוכלכים שחזרו כמו שיצאו עתה מהמפעל.
ב. הרעיון שאני הולך לכתוב כאן יכול לגרום לשריטות בכלי, וצריך זהירות מרבית לעשות אותו,
ועושים אותו רק במקרה שאין דרך אחרת להציל את הכלי. בעיקר כאשר יש פאטינה,
מה שעושים -
מנקים את הכלי טוב טוב עם מים וסבון שלא ישארו לכלוכים, לאחר מכן לוקחים צמר פלדה ומספיגים במים חמים וסבון [עדיף פריי, סבון כלים] ועוברים על הכלי לאט לאט עם מעט כח, לא ללחוץ יותר מידי אלא ממש בעדינות, ואם לא יורד אז טיפה יותר חזק. ומהר מאד הפאטינה יורדת.
זה יכול לקחת כמה דקות, אבל פתאום תראו את הכלי שוב בצבע כסף,
לאחר מכן לקחת חומר לניקוי כלי כסף לייבש על הכלי 3 דקות ואז עם בד מעט עבה לעבור לאט לאט עד שהברק מתחיל לחזור, ולאחר מכן שוב להניח חומר על הכלי ומיד להבריש אותו עם הבד,
לאחר מכן לנקות תחת ברז עם מים חמימים ולהמשיך את ההברשה עם הבד, עד שתקבלו כוס חדשה.
תצלמו את הכוס לפני ואחרי. ואשמח שתעלו לכאן
כמובן ללא אחריות מצידי, כי כבר כתבתי שלא עושים את זה במקרים רגילים כי יכול לשרוט את הכוס.
מאד תלוי איזה לכלוך נוצר,אני שאלתי בחנות של כלי כסף ואמרו לי שכל החומרים אותו דבר ולא משנה.
יש פטנט לניקוי היהלום.ניקיון לכלי כסף עם עיטורי "יהלום"
יתבצע בצורה הזאת
להשתמש בחומר על בסיס מים בלבד (החומר הורוד הזה שכל אחד מכיר) ממליץ (מניסיוני האישי בלבד) חברת יעקובי
כן!
המחיר שתקבלו שהמוצר הולך להתכה זה כ1.5 ש"ח והשווי שוק שלו לאחר התכה כ3 ש"ח לגרם!
ושהמוצר הולך לשיפוץ תקבלו עד כ2 ש"ח לגרם!
המחיר להתכה הוא לפי שווי הכסף באותו היום,
כיום לערך 3 שקל.
ביד שניה מחיר הכסף הוא מחיר התכה פחות או יותר.
השאלה כמה עולה תיקון,נניח ויש לי כלי כסף שאפשר לתקן או לחילופין למכור תמורת רכישה בחנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: