כך שמעתי מהשף של בית ישראל וזה יוצא מטורף!!!!טיפ טוב ששמעתי
אחרי ששמים בתבנית לשפוך כוס מים רותחים מפוזר באחידות
גורם לזה מרקם של אוברנייט
טעים ברמות!!!!
מנסיון
מה ההבדל אם השמן רותח או בטמפרטורת חדר
תנסי ותראי...מה שגורם לעסיסיות של הקוגל זה השמן הרותח ששופכים על התפוחי אדמה
זה שני סוגי קוגליםהקוגל שלי משלב את 2 השיטות של @גילגולונת ושל @אימי ואני
באופן יותר פרקטי
אשמח שתכתבי!כמו שזכור לי יש הרבה אשכולות שנפתחו בנושא...
בכולופן הקוגל שלי יוצא מטורף ונטרף.
בעיסה אני שמה מעט סוכר + כל השאר... אם תרצו מדוייק אכתוב.
האפייה - אופה על 170 / 165 מעלות במשך ארבע שעות, הזוי כמה שזה עסיסי והבית מתמלא בריח.
אני שמה את הפסי קוגל בשבע בבוקר עד שתים עשרה כשהילדים חוזרים.
מדהים, ממליצה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ה'
לג הוֹרֵנִי יי דֶּרֶךְ חֻקֶּיךָ וְאֶצְּרֶנָּה עֵקֶב:לד הֲבִינֵנִי וְאֶצְּרָה תוֹרָתֶךָ וְאֶשְׁמְרֶנָּה בְכָל לֵב:לה הַדְרִיכֵנִי בִּנְתִיב מִצְוֹתֶיךָ כִּי בוֹ חָפָצְתִּי:לו הַט לִבִּי אֶל עֵדְוֹתֶיךָ וְאַל אֶל בָּצַע:לז הַעֲבֵר עֵינַי מֵרְאוֹת שָׁוְא בִּדְרָכֶךָ חַיֵּנִי:לח הָקֵם לְעַבְדְּךָ אִמְרָתֶךָ אֲשֶׁר לְיִרְאָתֶךָ:לט הַעֲבֵר חֶרְפָּתִי אֲשֶׁר יָגֹרְתִּי כִּי מִשְׁפָּטֶיךָ טוֹבִים:מ הִנֵּה תָּאַבְתִּי לְפִקֻּדֶיךָ בְּצִדְקָתְךָ חַיֵּנִי: