נכתב ע"י gol;541003:איזה כיוון לעמוד (אני רוצה שיראו את הים)
נכתב ע"י רבקה אריאל;541066:אם אתה רוצה לצלם בנאדם שעומד על חוף הים ושיראו גם אותו וגם את הים, הציוד של הוא מצלמה ביתית והידע שלך הוא די אפסי [כל הנ"ל משתמע מהודעתך הראשית] - הפתרון שלך הוא לצלם בזמן זריחה. לא ב-8:00 בבוקר, אלא בזריחה.
בהצלחה!
נכתב ע"י גולדשטין;541005:עשיתי פעם יום צילומים במפרץ חיפה מהבוקר ועד לשעות השקיעה, סביבות השעה 3 4 יצאו מדהימות!!!
נכתב ע"י tamiro;541092:דןןקא בשקיעה יותר קל.... היא ארוכה יותר
ואפשר בעזרת ריפלקטור להתגבר על המחסור בפלאש
נכתב ע"י gol;541673:תודה כדרלעומר.
א אני מבינה ש4-5 אחה"צ זה טוב (פשוט לא נקום בזריחה כדי לעשות תסרוקת.....)
רפלקטור- אני לוקחת למשל מראה ושמה מול המצולם או שלא הבנתי נכון?
ננסה ונראה
מקוה שיהיו תוצאות יפות, בכל אופן עם שמלת כלה לחוף זה מאמץ גדול מדי בשביל להתאכזב
להעלות לא נראה לי זו ילדה בת 6.
תודה לכולם ופורים שמח .
נכתב ע"י gol;542032:לא היה צריך שום רפלקטור.
התמונות יצאו מטריפות.
היינו בחוף מרבע לחמש עד רבע לשש.
התמונות הכי יפות יצאו בערך ב5:10, ללא שום ציוד מקצועי.
תודה לכל המיעצים. זה עזר לי מאד.
פורים שמח!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: