טיפים לצילום בחוף הים

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אולי תוכלו לתת לי טיפים לצילום בחוף הים?
איזו שעה האור הכי נח לצילום
איזה כיוון לעמוד (אני רוצה שיראו את הים)
מהם תנאי התאורה הנוחים ביותר.
לצורך צילום תחפושת במצלמה ביתית פשוטה, תודה

גולדשטין

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עשיתי פעם יום צילומים במפרץ חיפה מהבוקר ועד לשעות השקיעה, סביבות השעה 3 4 יצאו מדהימות!!!

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אני מניח שמוקדם בבוקר יהיה הכי מתאים לצורך העניין.

רבקה.

משתמש מקצוען
אם אתה רוצה לצלם בנאדם שעומד על חוף הים ושיראו גם אותו וגם את הים, הציוד של הוא מצלמה ביתית והידע שלך הוא די אפסי [כל הנ"ל משתמע מהודעתך הראשית] - הפתרון שלך הוא לצלם בזמן זריחה. לא ב-8:00 בבוקר, אלא בזריחה.
בהצלחה!

tamiro

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י רבקה אריאל;541066:
אם אתה רוצה לצלם בנאדם שעומד על חוף הים ושיראו גם אותו וגם את הים, הציוד של הוא מצלמה ביתית והידע שלך הוא די אפסי [כל הנ"ל משתמע מהודעתך הראשית] - הפתרון שלך הוא לצלם בזמן זריחה. לא ב-8:00 בבוקר, אלא בזריחה.
בהצלחה!

דןןקא בשקיעה יותר קל.... היא ארוכה יותר
ואפשר בעזרת ריפלקטור להתגבר על המחסור בפלאש

צל99

משתמש פעיל
נכתב ע"י גולדשטין;541005:
עשיתי פעם יום צילומים במפרץ חיפה מהבוקר ועד לשעות השקיעה, סביבות השעה 3 4 יצאו מדהימות!!!

כמובן שלנקוב בשעה 3,4 ללא ידיעה אם מדובר בחורף ששקיעה ב4:30 או בקיץ ששקיעה ב7:30 לא נותן הרבה...
:)

רבקה.

משתמש מקצוען
נכתב ע"י tamiro;541092:
דןןקא בשקיעה יותר קל.... היא ארוכה יותר
ואפשר בעזרת ריפלקטור להתגבר על המחסור בפלאש

צלם מקצועי יכול לצלם יופי של תמונות בשקיעה. משתמש ביתי עם מצלמה קומפקטית - לעניות דעתי לא.

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
טוב, תודה על העצות. וזה את ולא אתה.
מדובר כולה בתחפושת של כלה שמתחשק לי לצלם אותה על החוף (אנחנו אשדודים).
השאלה באיזה שעה הכי נח ויפה לצלם.
יש לי אמנם מצלמה ביתית אבל ידע טוב בצילום.(לא מקצועי)
מה אתם אומרים? 3 בצהרים זה טוב ואם השמש מול המצלמה, איך יצאו תמונות טובות?
מה זה אומר רפלקטור?
אל תקחו אותי מקצועית רק פשוט תנו עצה איך לצלם.
תודה

כדרלעמר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
כתבו לך או שעת בוקר מוקדמת או בשקיעה.

הרעיון בשעות הללו זה שהתאורה יותר רכה. בשקיעה ישנה בעיה שהשמש מול המצלמה ואם את מעוניינת שהילד יחשף טוב הרקע יצא שרוף ואם תתמקדי בצבעי השקיעה הילד יראה כצללית או לפחות כהה וחשוף לא טוב.

רפלקטור הוא כל משטח בהיר לבן או כסוף שיכול להחזיר את אור השקיעה כמו מראה להאיר את הילד המצולם בהחזר אור של השמש, גם פלאש יכול לסייע, אבל בד"כ פלאש של קומפקטית לא מספיק חזק - כמובן תלוי במרחק הצילום מהאובייקט.

בשעה שלש בצהרים התאורה לא מחמיאה למצולם בד"כ. צילום מול שמש ישירה זה צילום מאד קשה בד"כ, צריך צמצמים סגורים ואפילו פילטרים, גם שוב אנו חוזרים לבעיה של טווח דינאמי כפי שכתבתי לעיל.

בהצלחה ומחכים לראות את התוצאות!

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תודה כדרלעומר.
א אני מבינה ש4-5 אחה"צ זה טוב (פשוט לא נקום בזריחה כדי לעשות תסרוקת.....)
רפלקטור- אני לוקחת למשל מראה ושמה מול המצולם או שלא הבנתי נכון?
ננסה ונראה
מקוה שיהיו תוצאות יפות, בכל אופן עם שמלת כלה לחוף זה מאמץ גדול מדי בשביל להתאכזב
להעלות לא נראה לי זו ילדה בת 6.
תודה לכולם ופורים שמח .

כדרלעמר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני לא יודע מתי בדיוק השקיעה בארץ, ניתן לבדוק בלוח, אני משער שבאיזור ארבע וחצי חמש זה זמן טוב.

אני לא סגור על מראה, עדיף אולי משטח לבן גדול (בריסטול נייר או אפילו קיר לבן של בניין לדוגמא) או נייר כסף שיחזיר את האור בצורה רכה יותר על המצולם. תחפשי בגוגל יש הרבה חומר על רפלקטורים למיניהם - גם מאולתרים.

אם זה כ"כ חשוב, אולי כדאי לקפוץ סטודיו סמוך/לבקש את שירותיו של בעל מקצוע לשעה ולשלם מעט?

בהצלחה ופורים שמח!

רבקה.

משתמש מקצוען
נכתב ע"י gol;541673:
תודה כדרלעומר.
א אני מבינה ש4-5 אחה"צ זה טוב (פשוט לא נקום בזריחה כדי לעשות תסרוקת.....)
רפלקטור- אני לוקחת למשל מראה ושמה מול המצולם או שלא הבנתי נכון?
ננסה ונראה
מקוה שיהיו תוצאות יפות, בכל אופן עם שמלת כלה לחוף זה מאמץ גדול מדי בשביל להתאכזב
להעלות לא נראה לי זו ילדה בת 6.
תודה לכולם ופורים שמח .

לא מראה ולא נייר אלומיניום. שניהם יחזירו את האור בצורה קשה מדי, וכנראה עם הברקות מבולגנות (קשה לי להסביר, אבל פעם צילמתי חתונה באולם שהתקרה שלו היתה מראה. הקפצתי את הפלאש של המצלמה לתקרה, והאור על הכלה חזר בצורה מבולגנת כזו, ראו פסים של הבהקים).

או בריסטול גדול, או צלון לרכב (הכוונה היא לעיגול אחד מתוך המשקפיים הכסופים הענקיים האלה ששמים על השמשה הקדמית של האוטו כשהוא חונה. אמור לעלות שקלים בודדים).

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא היה צריך שום רפלקטור.
התמונות יצאו מטריפות.
היינו בחוף מרבע לחמש עד רבע לשש.
התמונות הכי יפות יצאו בערך ב5:10, ללא שום ציוד מקצועי.
תודה לכל המיעצים. זה עזר לי מאד.
פורים שמח!

לשם שינוי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מקסים, טוב לשמוע שיצא מוצלח.
אולי תעלי כדי שנראה? (בת כמה הילדה?)

צל99

משתמש פעיל
נכתב ע"י gol;542032:
לא היה צריך שום רפלקטור.
התמונות יצאו מטריפות.
היינו בחוף מרבע לחמש עד רבע לשש.
התמונות הכי יפות יצאו בערך ב5:10, ללא שום ציוד מקצועי.
תודה לכל המיעצים. זה עזר לי מאד.
פורים שמח!

ברור לך שהגדרת "מטריפות" עלולה להיות לא ברורה דיה, ובהחלט יש לאנשים שונים רמות ציפיה שונות. אני שמח מאוד שאת מרוצה מהתמונות.

ב"פורום צילום מקצועי" שמכוון לתוצאות מיטביות אין מקום להכרזת "לא היה צריך שום רפלקטור".

הכי חשוב זה להיות שמח.

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מראש אמרתי לא לקחת אותי מקצועית....

.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה