אויש סורי חשבתי מזכיר.אפשרי
משקיף לא יכול
אבל מזכיר וכל חברי הועדה יכולים וכן גם הסדרן ואב הבית
אויש סורי חשבתי מזכיר.אפשרי
בהמשך לפנייתך, משקיפים לא יכולים להצביע בקלפי בהם הם משקיפים. רק חברי ועדת הקלפי יכולים לעשות זאת. בברכה, דוברות ועדת הבחירותלא חד משמעי.
המזכיר המשני הוא עוזר של המזכיר הראשוןמה עושה מזכיר שני? איך מתחלקים התפקידים?
לא התחייבו לכלום. ):האם מישהו יודע על זמני הפסקות באשדוד?
כמה זמן בערך לוקח לספור את הקולות?ה. בסיום ספירת הקולות ארזו את הדברים מייד וצאו למקום הקליטה.
לפחות שעתייםכמה זמן בערך לוקח לספור את הקולות?
בקלפי שלי יש 450 מצביעים וקרוב ל80 אחוזי הצבעה (לפי הבחירות הקודמות) יוצא בערך 350 קולות. יש לך איזו השערה כמה זמן זה לוקח?
איך את יודעת כמה מצביעים יש לך?בקלפי שלי יש 450
לי היה קלפי כזו בערך עם 50-60 אחוזי הצבעה. הייתי בבית באיזור 1.30-1.45 אחרי הכל.יש לך איזו השערה כמה זמן זה לוקח?
בהדרכה אמרו לנו שלא יתנו לנו להפקיד את החומר אם באנו לבד ושבבחירות לעיריה אין בעיה לבוא לבד אבל בבחירות לממשלה אסור לנו להיות לבד. ואם אף אחד לא רוצה להגיע איתנו להרים טלפון לאחראי והוא דואג שיביאו בחזרה את אחד מחברי הוועדה.ה. בסיום ספירת הקולות ארזו את הדברים מייד וצאו למקום הקליטה. אל תתעכבו בנסיון לגייס אחד מחברי הועדה שיבואו איתכם-כי הם לא יבואו. (במפלגות אומרים להם שהם לא צריכים ללכת ) וכן לא בשביל למצוא טרמפ או מישהו נוסף שיהיה איתכם במונית וכדו'. ככל שתגיעו מוקדם יותר כך תתקעו פחות בתורים ותגיעו מוקדם יותר הביתה.
ישבתי אתמול עם הרכז האזורי ובין הדברים שהוא אמר הוא אמר את זה.איך את יודעת כמה מצביעים יש לך?
על זה שאף אחד לא עונה לך בשעה זו של יום....בהדרכה אמרו לנו שלא יתנו לנו להפקיד את החומר אם באנו לבד ושבבחירות לעיריה אין בעיה לבוא לבד אבל בבחירות לממשלה אסור לנו להיות לבד. ואם אף אחד לא רוצה להגיע איתנו להרים טלפון לאחראי והוא דואג שיביאו בחזרה את אחד מחברי הוועדה.
הדגישו לנו את העניין כמה פעמים כך שמעניין אותי על מה את מסתמכת.
ועל כל מה שכתבת אמרנו למדריכים בכל ההדרכותעל זה שאף אחד לא עונה לך בשעה זו של יום....
על אנשים רבים נוספים שישבו איתי בהדרכה הפרונטלית ויש להם ניסיון בבחירות לארצי ואמרו שאף אחד לא הסכים להגיע איתם. (ובצדק-אם תנסו להתווכח הם מרימים טלפון למפלגה ושם אומרים להם שהם לא צריכים לבוא).
בקיצור, נסו לשכנע מישהו שיבוא איתכם, והרימו טלפון לאחראי ליתר ביטחון.
אבל אל תחכו עד עלות השחר....
הבלים.והם אמרו שאם אני לבד הם שולחים ניידת משטרה להוציא את הבן אדם מהבית!!!!.
@זיטומיר יש מצב שתברר לנו את הנושא מול הועדה?ועל כל מה שכתבת אמרנו למדריכים בכל ההדרכות
(אני הייתי בשתיים כי הוסיפו עוד אחת גם לקלפי נגישה מיוחדת,ששם שיבצו אותי)
והם אמרו שאם אני לבד הם שולחים ניידת משטרה להוציא את הבן אדם מהבית!!!!
שאלתי אותם למה זה כל כך חמור והם אמרו שבמיוחד בבחירות לממשלה אין שום אפשרות להגיע לבד להפקיד את החומר.
ועדה אזורית רחובותזו סתם רשעות להפיל את זה על המזכיר אחרי 18 שעות עבודה קשות
את כל האיומים שלהם שיפנו ישירות לחברי הוועדה
איזו וועדה איזורית זו?
איך את יודעת כמה מצביעים יש לך?
יש באתר של ועדת הבחירות יש קובץ קלפיות שם יש את כל המידע לפי מספר הקפי ששיבצו אותך ואפשר לבדוק גם איך הצביעו בקלפי הזאת בבחירות שעברו ימניים או שמאלניים
זה הקובץ של הקלפיות אני יכול גם למצוא את הקובץ של התוצאות אבל יותר ברור להכנס באינטרנט עוד מעט אני אעלה קישוראיפה בדיוק?
אפשר הסבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: