דרוש מידע טיפים לחנייה.... בבקשה!!!

rrrry

משתמש מקצוען
אותי לימדו (אני באמצע) לעצור במקביל לרכב מרחק מטר ממנו, ליסוע אחורה ברוורס עד שכחצי מהאוטו שלי יהיה בולט ואז לסובב את כל ההגה לכיוון החניה וליסוע לאט עד שרואים במערכת מולטימדיה ובמראה את המדרכה ולאחר מכן לסובב את כל ההגה לצד השני ולהתיישר.
יש בזה שיטות או שהמורה שלי מלמד אותי שונה מכולם?
לא דיבר איתי בכלל על כמות הסיבובים בהגה
ברכב שאני לומד בו זה קורולה ואפשר לסובב לכל צד סיבוב ורבע אז אם מלמדים אותכם לסובב את כל ההגה זה לא כל כך רחוק

rrrry

משתמש מקצוען
אני עכשיו באמצע לימוד נהיגה וכשמגיעה לבצע חניה המורה אומר לי להסתכל על המערכת מולטימדיה שברכב, פחות מתעכב איתי על המראות...
בטסט לא עוברים ככה? למה המורה לא אומר לי שבטסט חובה להסתכל במראות ולא במערכת מולטימדיה??
המורה שלי אותו סיפור והוא ממש חצוף
בגלל שהוא אומר לי להיסתכל במולטימדיה והוא הראה לי סימן במסך עד לאיפה צריך להגיע ומאז לסובב את ההגה אבל אני רוצה לדעת גם בלי מסך והוא לא הסביר לי והוא אומר לי שבטסט צריך להיסתכל כאילו במראות אבל מידי פעם לפזול במסך בקטנה ולפי זה ליסוע ובשיעור כשאני מסתכל במסך הוא צועק עלי להיסתכל גם במראה אז אני אומר לו שעכשיו אני מסתכל במסך ובטסט אני יעשה גם וגם אז הוא מתעצבן ובפעם הבאה כשאני מסתכל במראות הוא צועק עלי להיסתכל גם במסך בקיצור מטומטם
חבר שלי הסביר לי להיסתכל במראה ולראות שהמדרכה מגיעה לבין הידיות של הדלתות אז מסובבים את ההגה לצד השני וככה אני עושה אני מסתכל גם וגם ואתמול היה לי טסט והיה חניה פצצה והשני שעשה איתי את הטסט באמת היסתבך בחניה

נתי 31999

משתמש פעיל
עריכה תורנית
הכי פשוט בשבילי זה חניה!
1.אני מחפש חניה,
2.נעמד במקביל לרכב החונה
3.במקביל מסתכל ימינה ושמאלה
4.עד שמוצא מישהו שמוכן לעזור לי
5.מתחלף איתו
6.הוא עושה לי את החניה
7.אני מודה לו מאוד
8. זהו! פשוט וקל!!!!
חחחחחחחחחחחחחח קרעת.

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
הכי פשוט -

מכניסים את ההילוך לרוורס, נוסעים אחורה עד ששומעים: "בווום" או "קרעעעכץ"

מכניסים חזרה לD, מתקדמים קצת.

מכניסים לP

ומשתדלים להעלם מהאיזור בהקדם האפשרי.

Y.V. אדריכלות

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בגלל שהוא אומר לי להיסתכל במולטימדיה והוא הראה לי סימן במסך עד לאיפה צריך להגיע ומאז לסובב את ההגה אבל אני רוצה לדעת גם בלי מסך והוא לא הסביר לי והוא אומר לי שבטסט צריך להיסתכל כאילו במראות אבל מידי פעם לפזול במסך בקטנה ולפי זה ליסוע ובשיעור כשאני מסתכל במסך הוא צועק עלי להיסתכל גם במראה אז אני אומר לו שעכשיו אני מסתכל במסך ובטסט אני יעשה גם וגם אז הוא מתעצבן ובפעם הבאה כשאני מסתכל במראות הוא צועק עלי להיסתכל גם במסך בקיצור מטומטם
חבר שלי הסביר לי להיסתכל במראה ולראות שהמדרכה מגיעה לבין הידיות של הדלתות אז מסובבים את ההגה לצד השני וככה אני עושה אני מסתכל גם וגם ואתמול היה לי טסט והיה חניה פצצה והשני שעשה איתי את הטסט באמת היסתבך בחניה
דווקא המורה שלי כיסה לי את המערכת, היום אני מודה לו כל כך.

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
אולי אנחנו אצל אותו מורה... ;)
נו והעיקר, עברת את הטסט??

rrrry

משתמש מקצוען
אולי אנחנו אצל אותו מורה... ;)
נו והעיקר, עברת את הטסט??
לא!!!
הוא שכח לשים את המבחן על הגג ונשאר רק ל ומישהו חתך אותי בכביש ראשי אז הוא הזיז לי את ההגה והוא גם עשה לי טסט 35 דקות
חשבתי ללכת להידבק בקורונה עכשיו ולהכניס אותו לבידוד שיהיה לו שבועיים לחשוב על מה שקרה ;) :cool:

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
הכי פשוט -

מכניסים את ההילוך לרוורס, נוסעים אחורה עד ששומעים: "בווום" או "קרעעעכץ"

מכניסים חזרה לD, מתקדמים קצת.

מכניסים לP

ומשתדלים להעלם מהאיזור בהקדם האפשרי.
אתה ממש לא @בכיוון הנכון ;)
-----------------

סתם שאלה לכולם
למה עושים חניה לאחור ?
למה לא נכנסים לחניה מקדימה ?
כלומר שמגיעים לרכב שלפני החניה, לסובב את ההגה ימינה ולהכנס לחניה בנסיעה קדימה !

אין לי שמץ של מושג בזה, לא עשיתי שיעורים אף פעם ואני לא יודע איך נוהגים, כך שנא לנסות להסביר לי יפה:)

שראי

משתמש מקצוען
בעלי אמר לי פעם שיטה שהמורה נהיגה שלו לימד אותו,
שרוצים לדעת מה זה מקביל לרכב ליד, אז זה ממש פשוט, להעמיד את הרכב שלך כשהמראה הימנית בין שני הדלתות של הרכב ליד, ואז להתחיל להיכנס ברוורס, ומסתכלים במראה מתי הידית של הדלת האחורית של הרכב שלך כאילו נוגעת בשפת המדרכה, (כלומר שהיא ממש מעל השפה), ואז הגה מלא צד שני, והרכב בפנים.

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אכן לא הייתי מגדירה את המורה שלי כתותח... המטרה שלו להעביר טסט. וזהו. (זה מאד בולט)
אני מרגישה כן די שולטת ומקפידה להסתכל הרבה במראות אבל זה מגיע יותר מעצמי מאשר מהמורה...

ואל תגידו לי לעבור מורה כי אני כבר מריחה את הטסט.... :eek:
לדעתי באמת בשיעורי נהיגה אין עניין בכלל ללמוד חניות, זה נטו עניין של מיומנות.
כל הנהיגה זה מיומנות, רק שבדרך אנשים יכולים למות:(:(:(:(, ולכן חייבים ללמוד, אבל חנייה זה לא כך ולכן העיקר לדעת בטסט להסתכל טוב במראות, אם יש מצלמה ואין חשש אמיתי שניתקע במשהו, אז העיקר לעבור בטסט, ואז לצאת לדרך ולהתחיל לעשות לפי הכללים שכתבנו כאן בארוכה עד שמתרגלים...

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אתה ממש לא @בכיוון הנכון ;)
-----------------

סתם שאלה לכולם
למה עושים חניה לאחור ?
למה לא נכנסים לחניה מקדימה ?
כלומר שמגיעים לרכב שלפני החניה, לסובב את ההגה ימינה ולהכנס לחניה בנסיעה קדימה !

אין לי שמץ של מושג בזה, לא עשיתי שיעורים אף פעם ואני לא יודע איך נוהגים, כך שנא לנסות להסביר לי יפה:)
א. כדי שבבוקר כשנצא בלחץ, נוכל לצאת מהר מהר מהר.....
ב. לא יודע אם תבין אותי אבל ליסוע אחורה עם האוטו זה הרבה יותר קל ומדויק, המראות נותנות פרספקטיבה רחבה על כל תזוזה, וכל מילימטר נשלט, קדימה בחניות זה קשה שבעתיים.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
א. כדי שבבוקר כשנצא בלחץ, נוכל לצאת מהר מהר מהר.....
מה זה קשור למה ששאלתי ?
גם לפי מה ששאלתי אפשר לצאת מהר מהר, כי הרכב נמצא עם הפנים קדימה !

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
לא זכיתי להבין כוונתך
???????????????
התכוונתי שכמו שמגיעים לחניה ואז נוסעים אחורה כדי לחנות
באותה המידה אפשר להכנס לחניה בנסיעה קדימה וגם אז היציאה תהיה בנסיעה קדימה

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
התכוונתי שכמו שמגיעים לחניה ואז נוסעים אחורה כדי לחנות
באותה המידה אפשר להכנס לחניה בנסיעה קדימה וגם אז היציאה תהיה בנסיעה קדימה
משהו פה לא מובן לי.
אם נכנסתי לחניה עם הפנים קדימה, לצאת זה יהיה ברוורס, לא ??

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
משהו פה לא מובן לי.
אם נכנסתי לחניה עם הפנים קדימה, לצאת זה יהיה ברוורס, לא ??
למה ברוורס ?
איך שנכנסת, כך אתה יוצא !
אה, נראה לי שאנו מדברים כל אחד על שני חניות שונות :)
אתה מדבר על חניית ניצב, ואני מדבר על חנייה בין שני רכבים ששני הדלתות הימניות צמודות למדרכה !

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
למה ברוורס ?
איך שנכנסת, כך אתה יוצא !
כנראה התכוונת לחנייה לאורך, רק עכשיו הבנתי.
ואם כך התשובה פשוטה, גלגלי האוטו שמתובבים הם רק הקדמיים, ולא האחוריים.
ולכן כדי ליצור תנוכה אנכית שתאפשר כניסה לתוך מרווח מצומצם אתה צריך את הטיית האוטו מרחוק ולא מקרוב, ולכן כשאתה נוסע אחורה וגלגלי האוטו הקדמיים הם הנכנסים אחרונים, שייך לייצר זוית שתכניס את האוטו לבפנים.
מקווה שעכשיו הובנתי, :eek::eek::eek:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה