דרוש מידע טיפים לחנייה.... בבקשה!!!

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
החניה המסובכת...........
נעמדים עם רכב צמוד מקביל בדיוק לרכב שלפני, (בהנחה שזה רכב קלאסי, אם לא תחפש חניה אחרת:p:p).
סיבוב אחד מלא של ההגה לכיוון הכניסה לחניה, נסיעה איטית עד קרוב למדרכה, וקצת לפני המדרכה סיבוב כל ההגה לצד השני, בהצלחה.
אה, ולא לשכוח להסתכל במראה כי לפעמים יש הפתעות;);):rolleyes:

בת עם סגולה

משתמש מקצוען
ם אני מחפשת טיפים...
אני נוהגת פצצה...
אבל בחניות אני ממש ממש גרועה
זה עושה לי לחץ! -איפה אני יחנה \ איפה אני אמצא חניה נוחה
מה יהיה???
בול כמוני!!
נוהגת בכל רחבי הארץ מצויןןןןןןןן!!!!
אבל מאד חוששת איך אחנה כשאגיע ליעד.
מסוגלת לחנות ממש רחוק, העיקר שיהיה לי מקום חנייה רחב

2bsmile

משתמש פעיל
יש המון סרטונים שעוזרים ...

חניה בניצב

חניה ברוורס

יש המון טיפים, וכל אחד למה שהוא מתחבר, אני בדקתי לפי כמה סימנים ביחד, והכי קל זה לפי המערכת מולטימדיה (צריך להיות במרחק רוחב של אצבע משפת המדרכה)- במידה ויש כזאת מערכת ברכב.. וכמובן שהטסטר לא יראה שחונים לפי המערכת מולטימדיה.. הם לא אוהבים את זה..

נערך לאחרונה ב:

rrrry

משתמש מקצוען
נצמדים לרכב לפני אבל לא לגמרי שהמאחורה של הרכב שלנו יהיה מאחוריו בערך חצי מטר ואז מסובבים הגה שלם לימין ואז נוסעים רוורס ושרואים את המדרכה בין שני הידיות עוצרים ומסובבים את ההגה שני סיבובים ורבע לצד השני ומתיישרים

וחניה בניצב עוברים את החנייה שרוצים לחנות בה ועוברים גם כמעט את כל הרכב שלפניו שיהיה בערך פנס לפנס ואז מסובבים את ההגה סיבוב ורבע ימינה ומרוורסים לאט לאט עד שנהיים ישרים ואז מיישרים את ההגה וממשיכים רוורס עד הסוף

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אבל "הקדימה" שלי לא יכנס באוטו לפני - כשאני מחזירה את ההגה?...
צריך כמובן להסתכל שזה לא קורה, אבל בעיקרון לפי כלל זה עובד מצוין בחניות לטווח אפס, כלומר אפילו לתוך חניה שאחר כך מאד קשה לצאת ממנה:rolleyes::rolleyes:

Rachefet

משתמש פעיל
הוראות שקבלתי...
יש פה פרט או שניים שרלוונטיים לרכב ספציפי, אבל אם פועלים בדיוק ככה - זה עובד IMG-20190129-WA0000.jpgIMG-20190129-WA0001.jpg

שמש יפה

משתמש צעיר

בן ציון הלמ

משתמש מקצוען
הכי חשוב,
לא להיות בלחץ.
אנחנו בישראל לא בשוויץ, אנשים צופרים ומלחיצים.
תהיי רגועה.
אם את נוהגת מעולה, אין סיבה שלא תצליחי לחנות.
רכב זה רק מיומנות, וב"ה יש לכם את זה.
רק לא להתייחס בכביש לכל הנודניקים.

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני רואה שיש חילוקי דעות - האם את כל ההגה או רק שני סיבובים ורבע...
וכן איפה לעמוד - במקביל ממש או טיפה מאחור
??!!
זה תלוי אחד בשני.
אם עומדים רחוק ומגיעים בזוית פתוחה, הרכב כולו בפנים וצריך את כלל ההגה.
אם מגיעים יותר בניצב יחסית, צריך פחות חדות בסיבוב כדי שהרכב יתלבש לתוך החניה....
לא לערבב הנחיות, או כך או כך, שניהם יכולים לעבוד.
לא לשכוח מראות מראות מראות כל הזמן, ולעשות לאט לאט ובסבלנות.

קרעפט

משתמש מקצוען
הייתי מציע ללכת לרחוב שיש שם חניות פנויות ומסומנות ולהתחיל להיכנס ברוורס
הייעד הוא שקצה הרכב יהיה מקביל לפס הקדמי נכנסים לחניה ולא עוברים את הפס האחורי
לעשות את זה כל כמה ימים לאורך זמן עד שתקבלו את הביטחון לחנות גם בין מכוניות
בהצלחה.

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
אני עכשיו באמצע לימוד נהיגה וכשמגיעה לבצע חניה המורה אומר לי להסתכל על המערכת מולטימדיה שברכב, פחות מתעכב איתי על המראות...
בטסט לא עוברים ככה? למה המורה לא אומר לי שבטסט חובה להסתכל במראות ולא במערכת מולטימדיה??

2bsmile

משתמש פעיל
אני עכשיו באמצע לימוד נהיגה וכשמגיעה לבצע חניה המורה אומר לי להסתכל על המערכת מולטימדיה שברכב, פחות מתעכב איתי על המראות...
בטסט לא עוברים ככה? למה המורה לא אומר לי שבטסט חובה להסתכל במראות ולא במערכת מולטימדיה??

לא יכול להיות
חובה להסתכל במראות חוץ מהמערכת מולטימדיה.. המערכת לא מכסה את כל המרחב
וחוץ מזה גם אם לומדים לפי המערכת מולטימדיה- בטסט אל תראה/תראי לטסטר שאתה חונה לפי זה.. ותסתכל בכל מקרה בכל המראות

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
לא יכול להיות
חובה להסתכל במראות חוץ מהמערכת מולטימדיה.. המערכת לא מכסה את כל המרחב
וחוץ מזה גם אם לומדים לפי המערכת מולטימדיה- בטסט אל תראה/תראי לטסטר שאתה חונה לפי זה.. ותסתכל בכל מקרה בכל המראות
כמובן שאני מסתכלת גם עכשיו במראות, אבל התחושה שהמורה נותן לי זה להסתמך בעיקר על מה שרואים במערכת...
באמת אין לי מושג איך אח"כ אעשה חניה בפועל בלי המערכת הזאת (שכמובן לא נמצאת ברכב שלי :)

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים

מורה גרוע או חאפר...
מראות זה הדרך להבין בדיוק בין מה אתה נכנס
המולטימדיה אולי עוזרת לגבי המדרכה א כמה העמוד מאחורי קרוב....
בלי קריאת מראות טובה א"א לנהוג בכלל לא רק בחניות

הבהרה.
אני עצמי בתהליך הוצאת רשיון כשנתיים בערך.
כתבתי את זה בתור אחד שמבין מה זה שיעורי נהיגה וגם טסטים וד"ל, ולא ממקום של התנשאות
@שוקוצ'יפס

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה