אולי מישהו יכול לתכנת מכשיר שכל צלצול בקידומת 079 וכו' יהיה על שקט/רטט
במכשירים היותר ישנים (נראה לי סמסונג)
זה היה אפשרי
הייתי עושה את כל הקידומות האלו בדחיה
וכך ניצלתי....
אולי מישהו יכול לתכנת מכשיר שכל צלצול בקידומת 079 וכו' יהיה על שקט/רטט
הבעיה האמיתית היא עם המספרים שנראים רגילים (050, 052 וכדו')אולי מישהו יכול לתכנת מכשיר שכל צלצול בקידומת 079 וכו' יהיה על שקט/רטט
הבעיה שעדיין מופיע אח"כ שיחה שלא נענתה, ואתה חוזר לראות אולי מישהו שפוי חיפש אותך
הצינתוקים מאוד מפריעים לי (כאחד שצריך לענות לטלפונים לא מוכרים},
מה שיותר מפריע לי זה הצינתוקים מהמספרים הכשרים, שנהיה נפוץ מאוד
בתקופה האחרונה, לפלאפון שלי אין רשימה שחורה כך שזה לא מהוה פתרון בשבילי,
(מה שכן כל עמותה שמצנתקת נכנסת מיד לרשימה השחורה לתרומות...)
בקיצור - במקום לפנות למנהלי העמותות, אנו פונים בתחינה נרגשת לאלו שמתפתים לתרום לצינתוקים: אמא, חוסו עלינו ועל עצבינו, וחדלו ממעשיכם. כוונתכם רצויה אך מעשיכם אינם רצוייםבאמת מאוד מעניין אותי עסקית
אם כולם מעתיקים וממשיכים את זה סימן שזה מצליח
מי למען השם תורם לצינתוקים אלו???
אפשר טרמפ בבקשה?
יש לי צינתוקים מקו שנקרא קו הגאולה=קו נגד חיסונים.
כל פעם שנכנס הודעה או שיעור או משהו אני מקבל מהם צינתוק וכל פעם ממספר אחר ואין אפשרות להסרה מרשימת התפוצה ניסתי ללחוץ על כל המספרים יש פתרון לזה?
איך ניתן לדעת על איזה חברה הם האם ימות המשיח או מישהו אחר?
וזה אחד הסיבות שהלכתי להתחסן.
בקיצור - במקום לפנות למנהלי העמותות, אנו פונים בתחינה נרגשת לאלו שמתפתים לתרום לצינתוקים: אמא, חוסו עלינו ועל עצבינו, וחדלו ממעשיכם. כוונתכם רצויה אך מעשיכם אינם רצויים
מה מספר המערכת?אפשר טרמפ בבקשה?
יש לי צינתוקים מקו שנקרא קו הגאולה=קו נגד חיסונים.
כל פעם שנכנס הודעה או שיעור או משהו אני מקבל מהם צינתוק וכל פעם ממספר אחר ואין אפשרות להסרה מרשימת התפוצה ניסתי ללחוץ על כל המספרים יש פתרון לזה?
איך ניתן לדעת על איזה חברה הם האם ימות המשיח או מישהו אחר?
וזה אחד הסיבות שהלכתי להתחסן.
אני מרחמת על המוקדנית המסכנה שעובדת דקה לפני החג - ומנסה להגיע לכל בונוס שהוא כדי לפרנס את משפחתה בכבוד. ואז היא עונה לטלפון - וחוטפת צעקות על עמותה שבכלל לא שלה, והיא רק מקבלת ממנה שכר מינימום + בונוסים קטנים... היא בכלל לא מכירה את הבוס והמנהלים והקמפיינרים. יש לה ראש צוות מכירות מעליה שעושה משוואה פשוטה של: יש תרומה - את פה איתנו. אין - לכי הביתה.אם קיבלתם צינטוק בזמן שיש לכם מוזה וגם חצי דקה פנויה - לא להתבלבל, לעבור למענה טלפוני ולבקש בצורה מנומסת ממי שענה לטלפון, שלא ישלחו לכם יותר צינטוקים (אם יש לכם מוזה עוד יותר גדולה, כדאי להסביר ולפרט איזה נזק זה גורם לכם, באריכות ובפרוטרוט ועם משלים, כאילו הייתם מגיד מישרים שמורח דרשה). אין לי מושג אם זה יעזור, אבל אולי המנהלים של גיוס הכספים יבינו באיזה שהוא שלב שהעלות גדולה מהתועלת, אם חלק גדול מהשיחות עסוקות רק בצינטוקים...
(ואם במערכת האוטומטית שחייגה אליכם אין אפשרות למעבר למענה טלפוני? אין בעיה. לכל ארגון יש טלפון וקל מאוד להשיג אותו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: