מעניין למה הרופא שלכם הורה לתת רק פעם אחת ביום?התגובות שלכם ממש מועילות ומשמחות, עוד כמה שבועות יש לנו תור לרופא עם הילדים שמקבלים כל לילה את הטיפות, נראה מה התוצאות.
ומעניין מאוד מהם התרגילים. נשמח לפירוט יותר.
הרופא שלנו הוא ד"ר יעקובסון לנו הוא אמר להתחיל עם פעם ביום ולעלות בהדרגה כיון שלפעמים זה גורם לטשטוש ראיה מתחילים עם זה לפני שינה וכשמתרגלי ורואים שזה לא מפריע מוסיפים גם בבוקר וכך הלאה עד ל5 פעמים ביום, התרגילים הבנתי ממנו שזה עוזר לכל התהליך.מי הרופא שלכם?? אנחנו הלכנו לד"ר גדיאל בבית שמש, אנחנו בתוך ה-3 חודשים הראשונים, ובסיומם יש לנו תור למעקב, וכמובן ממשיכים בטיפות, לנו הוא אמר פעם ביום לפני השינה - טיפה אחת בכל עין. מעניין מאוד מה מטרת התרגילים. ותודה על המענה!
מאיפה הוא? ובכל אופן תודה על המידע שאוכל לשאול את הרופא שלנו על כך.הרופא שלנו הוא ד"ר יעקובסון לנו הוא אמר להתחיל עם פעם ביום ולעלות בהדרגה כיון שלפעמים זה גורם לטשטוש ראיה מתחילים עם זה לפני שינה וכשמתרגלי ורואים שזה לא מפריע מוסיפים גם בבוקר וכך הלאה עד ל5 פעמים ביום, התרגילים הבנתי ממנו שזה עוזר לכל התהליך.
הוא מקבל בקופ"ח כללית בביתרמאיפה הוא? ובכל אופן תודה על המידע שאוכל לשאול את הרופא שלנו על כך.
קניתם לו גם משקפיים מיוחדות?הבן שלי כבר כמעט שנתיים עם טיפות - עצירה טוטאלית בעליה במספר שעלה בקצב מדאיג לפני קבלת הטיפות
ממש לא, משקפים רגילות לחלוטיןקניתם לו גם משקפיים מיוחדות?
אנחנו בטיפול אצל פרופסור יאיר מורד והתנאי להמשך מעקב הטיפול זה קניית משקפיים עם עדשות מיוחדות
(עלה לנו 1800 ש')
אין מידע חדש בעניין, יש רופאים חלוצים שמחלקים את זה למי שהם רוצים - חלקם בגלל הכתפיים הרחבות שלהם וחלקם לא ברור אם זה אומץ או טיפשות.האם יש למישהו מידע חדש לגבי הטיפות אטרופין?
מה הסיכון?אין מידע חדש בעניין, יש רופאים חלוצים שמחלקים את זה למי שהם רוצים - חלקם בגלל הכתפיים הרחבות שלהם וחלקם לא ברור אם זה אומץ או טיפשות.
דעתי האישית - אחרי בירורים רבים מאוד - שהרווח מזערי לעומת הסיכון, כבר עדיף לתת למספר לטפס ולעשות בגיל 18 ניתוח לייזר מאשר להתעסק עם שרירי העיניים.
וגם בהנחה שהצלחתם להתמיד יום יום - אחוזי ההצלחה לא בשמיים.
האם יש למישהו מידע חדש לגבי הטיפות אטרופין?
אברהם שפירר הפרופסור או הבן?המזכירה במרפאה אמרה לי שאין תורים עד עוד שנה (גם פרטי). איך מצליחים להגיע אליו?
גם עדשות קשות וגם רכות. חובה לתת לעין "לנשום" אם לא?! זה המתכון לדלקות ולפעמים לנזק בלתי הפיךגם למבוגרים
בודדים ממש מצליחים להסתדר עם ההגיינה הנדרשת.
מה ההנחיות של עדשות קשות?
כי לנו רופא עיניים אמר לא לשים עדשות רכות יותר מ8 שעות ביום, וכמעט כל מי שאני מכירה, שם יותר מזה.
הייתי בביקורת עם שני בני, המספר נשאר בדיוק כשהיה, ב"ה,אנחנו עכשיו אחרי יותר מחצי שנה של טיפות, אחת בכל עין כל לילה לפני השינה.
היינו בביקורת, וברוך ה', הודו לה' כי טוב, אין עליה בכלל!
נשאר בדיוק אותו מספר כמו קודם, אחרי שלפני זה עלה כל שנה במספר שלם.
גם הרופאה, דר' ענתבי מעין כרם, מומחית גדולה, התרגשה ממש.
אני במקום השכנות הייתי שואל את פרופסור שפירר 037511966הקפצה של האשכול
למישהו יש מידע על טיפות להאטת המספר
ATROPINE S-PHARM DRO 0.05%
הרופא הודיע שצריך כי המספר עולה ומטפס במהירות
רצינו לדעת אם אין סיכונים ואם ראיתם תוצאות
ששאלתי אותו הוא אמר תשאלו את השכנות .....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: