טיפול שיניים לילד בן שנתיים - יעוץ דחוף!!!!!

פילפל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
בני בן השנתיים וחצי עם חור בשן :eek: (כמובן, אחרי כל הטופי וסוכריות של שמחת תורה :mad:)

רופא השיניים ילדים במכבי בר"ע אמר שהילד מדי צעיר לטיפולו, והפנה לטיפול בהרדמה כללית.

כמובן שאיננו רוצים טיפול בהרדמה כללית (סה"כ סתימה אחת, וילד צייתן)

מכירים רופא/ה שיניים לילדים טוב ומומלץ ממכבי, באזור בני ברק והסביבה, שמטפל בילדים עם גז צחוק, ולא בהרדמה?!?

אנא, עצתכם דחוף!!!!!!!!!

זיכל

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מנסיון שלי עם ילדה בת 3, במכבי לא ישושו לטפל בצורה הזו בילד צעיר כל כך(ובצדק). אם זה מאד חשוב לך, פנו לרפואה הפרטית (המון כסף...) לי המליצו מאד על רופא בשם אפרת יעקב ברחוב אחד העם 20 בפתח-תקוה.

תלתלי

משתמש פעיל
תנסו עוד רופאים אולי בכהנמן?
לא יכול להיות שרק הרדמה כללית בשביל זה יש גז צחוק.
ואם לא תנסי באונברסיטת "בר אילן" יהיה פיתרון?
אני הלכתי פה ל"עין כרם" -ילדה בת 3.5

galshavit80

משתמש חדש
הרדמה יכולה להיות מפחידה

הרדמה ובטח כללית יכולה להיות מפחידה מאד עבור ההורים והיא לא עניין שאפשר להיות שלווים איתו. ההצעה שלי היא לחפש אחר רופאת שיניים המתמחה בילדים ולהתייעץ שוב מה אפשר לעשות. יש פתרון של גז צחוק וגם בו חשוב לוודא שהרופאה מבררת שאין רגישויות ושיש לה את הניסיון עם ילדים בגיל זה.

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
נכתב ע"י galshavit80;2316155:
הרדמה ובטח כללית יכולה להיות מפחידה מאד עבור ההורים והיא לא עניין שאפשר להיות שלווים איתו. ההצעה שלי היא לחפש אחר רופאת שיניים המתמחה בילדים ולהתייעץ שוב מה אפשר לעשות. יש פתרון של גז צחוק וגם בו חשוב לוודא שהרופאה מבררת שאין רגישויות ושיש לה את הניסיון עם ילדים בגיל זה.

שימי לב להקפצה
הילד, מסתבר כבר בגיל 5:)

netamar10

משתמש צעיר
איור וציור מקצועי
ביצעתי לבני בן שנתיים וחצי טיפול שיניים בהרדמה כללית באסותא אך היו לו כמה וכמה טיפולים
נשמע מאוד מוזר שבשביל סתימה מציעים לך בהרדמה כללית?!

תו

משתמש פעיל
ד"ר יעקב אפרת

כשבני היה גם בערך בן שנתיים וחצי, טיפלנו אצל ד"ר יעקב אפרת (כמו שכתבו לעיל) אבל יש מרפאה בבני ברק ר"ע 63 כמדומני. טלפון 03-6195697 מאד נחמד ויעיל וזריז ומטפל מומחה ומעולה. בקשתי מלאומית הפניה אליו ולא לאסותא וכד' וטופלנו בחינם!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה