מי זו?אני יודעת שיש רופאה במאוחדת שמומחית בענין הזה של תינוקות שעברו טראומה בלידה ויש לה שיטה לטפל בזה.
לפי מה שהבנתי, היא מסבירה לתינוק מה הוא עבר ואיפה הוא עכשיו, וכדו'.
שמעתי מחברה, אבל הבנתי שלה זה עזר פלאים.
מי זו?אני יודעת שיש רופאה במאוחדת שמומחית בענין הזה של תינוקות שעברו טראומה בלידה ויש לה שיטה לטפל בזה.
לפי מה שהבנתי, היא מסבירה לתינוק מה הוא עבר ואיפה הוא עכשיו, וכדו'.
שמעתי מחברה, אבל הבנתי שלה זה עזר פלאים.
יכולה להמליץ לך מאוד מנסיון אישי על מטפלת אמינה מצליחה ומקצועית מאוד במוח אחדיש לך פרטים של מישהו מוצלח?
רוצה לכתוב מייל ואשלח לך?מי זו?
יש לי גיסה בבית שמש שמטפלת בשיטת מח אח עוזר מאד מאד לדברים האלו מנסיון קוראים לה רבקי 0533142562אז לצערי לא הלכתי לטפל כי חשבתי שאולי אני מגזימה
והיום אני מצטערת על כך, כי כל הזמן נראה לי שזה מה שהוא צריך, היינו בכמויות של רופאים וברורים רפואיים ואין סיבה לחוסר שקט הבולט שלו, לתסכולים מכל פיפס הכי קטן!!
הילד מאד לא רגוע, אני רואה שמשהו מסעיר אותו מבפנים (כבר טיפלנו בכל הדברים הרפואיים האפשריים)
רפלוקסולוגית שהלכתי לחיזוק מערכת חיסון
אמרה שיש לו רגל של איש, לא של תינוק, היא לא רגילה לראות כזה דבר וכל מה שתיארה לי ממש הזדהיתי וראיתי את זה בבית, את הסערה הפנימית, הראתה לי איך החלק הרגשי השתלט הרבה מעבר למקומו, ושרירי הנשימה ממש מכווצים כתוצאה מהסטרס שהוא מצוי בו, הילד לא רגוע לרגע, לא מסוגל כמעט להיות עם עצמו ואמרה לי עוד דברים ממש מדויקים
מחפשת דחוףףף!!! מטפלת רגשית (מוח אחד/שלושת המימדים) משהו עם תוצאות בשטח
באזור בני ברק
דחוף כי כבר זה בלתי אפשרי אני רואה שהילד סובלל
נ.ב. היה אצל מלא אוסטופטים ההכי גדולים ומוכרים...
לא. התכונתי לטיפול דיאדי הורה-ילדאם הבנתי למה התכוונת- טיפול tat
אני עשיתי לבת שלי בגיל שבועיים שלושת הממדים.שעבר טרום לידה קשה
ולידה טראומתית
האם כדאי טיפול רגשי
איזה סוג יכול לעזור?
תינוק בן 3 חודשים
מרגיש לי שלא היה לו טוב שם... בגלל מה שעבר
הרגשתי בגלל שבתחילה לא אהב להיות עטוף-כמו שמזכיר לו את התקופה הזו..
וחיפש את השיחרור
קשה לי לקרוא את מה שכתבת.. אני ממש ממליצה לך על מטפלת בשיטת הא' ב' מדהימה ,מבינה,עם מלא נסיון ולב ,אז לצערי לא הלכתי לטפל כי חשבתי שאולי אני מגזימה
והיום אני מצטערת על כך, כי כל הזמן נראה לי שזה מה שהוא צריך, היינו בכמויות של רופאים וברורים רפואיים ואין סיבה לחוסר שקט הבולט שלו, לתסכולים מכל פיפס הכי קטן!!
הילד מאד לא רגוע, אני רואה שמשהו מסעיר אותו מבפנים (כבר טיפלנו בכל הדברים הרפואיים האפשריים)
רפלוקסולוגית שהלכתי לחיזוק מערכת חיסון
אמרה שיש לו רגל של איש, לא של תינוק, היא לא רגילה לראות כזה דבר וכל מה שתיארה לי ממש הזדהיתי וראיתי את זה בבית, את הסערה הפנימית, הראתה לי איך החלק הרגשי השתלט הרבה מעבר למקומו, ושרירי הנשימה ממש מכווצים כתוצאה מהסטרס שהוא מצוי בו, הילד לא רגוע לרגע, לא מסוגל כמעט להיות עם עצמו ואמרה לי עוד דברים ממש מדויקים
מחפשת דחוףףף!!! מטפלת רגשית (מוח אחד/שלושת המימדים) משהו עם תוצאות בשטח
באזור בני ברק
דחוף כי כבר זה בלתי אפשרי אני רואה שהילד סובלל
נ.ב. היה אצל מלא אוסטופטים ההכי גדולים ומוכרים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: