דרוש מידע טיפול קבוצתי לנשים חרדיות

nechamizak

משתמש סופר מקצוען
טיפול קבוצתי הוא אכן עמוק ויעיל פי כמה מטיפול פרטני.
?
ככל הידוע לי, יעילות הטיפול לא קשורה לעצם היותו פרטני או קבוצתי, אלא להתאמתו לפרט.

לפעמים טיפול פרטני יהיה יעיל יותר, לפעמים טיפול קבוצתי יהיה יעיל יותר.

בן מיכאל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
יש קורס קבוצתי של שיטת th work לגברים, וקורס מקביל נשים. - זהו קורס העצמה יחד עם לימוד השיטה וקבלת תעודת מטפל. ניתן להגיע ליום מפגש פתוח.
ניתן לפנות אלי באישי או בטלפון 0548496207.

הולנד

משתמש צעיר
כמובן שמדובר במישהי שמעבר להכשרה הטיפולית יש לה הכשרה לטיפול קבוצתי.
לגבי מטרה ממוקדת זה עניין של דעה, ואני חושבת אחרת. אבל אם יש מישהי שמוכנה להיפתח ולומר אלו נושאים חשובים לה, אפשר בהחלט לחשוב על כותרת רחבה.

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמובן שמדובר במישהי שמעבר להכשרה הטיפולית יש לה הכשרה לטיפול קבוצתי.
לגבי מטרה ממוקדת זה עניין של דעה, ואני חושבת אחרת. אבל אם יש מישהי שמוכנה להיפתח ולומר אלו נושאים חשובים לה, אפשר בהחלט לחשוב על כותרת רחבה.

הייתי מציעה לך לפתוח סקר בגוגל שתהיה בו אפשרות לבחור תחום גג וכן לכתיבת תשובה פתוחה ממוקדת בתוך התחום או בנושא שלא הוצע באפשרויות. אין צורך לבקש פרטים, אפשר פשוט לראות מה אומר העם, לגבש החלטה, לפרסם ולקרוא לציבור המעוניין.
אפשר לשאול בסקר גם על העדפה של קבוצה ממוקדת נושא או קבוצה הטרוגנית.

הולנד

משתמש צעיר
תודה על הרעיון, קניתי.
שאלה טכנית, כשאני מפיצה אותו ע"י "שלח", למי השאלון נשלח? איך אראה את התגובות? אם אפשר קצת מידע על התהליך.

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה על הרעיון, קניתי.
שאלה טכנית, כשאני מפיצה אותו ע"י "שלח", למי השאלון נשלח? איך אראה את התגובות? אם אפשר קצת מידע על התהליך.
אני לא בטוחה למה את מתכוונת בשלח, אבל את פשוט אמורה להעתיק את הלינק שאת מקבלת , לפתוח אשכול, להדביק אותו שם ולהסביר את הענין.
בחלק העליון של הטופס יש ליוצר שלו אפשרות לראות את התשובות, יש שתי לשוניות, אחת של טופס ואחת של תוצאות. עוברים לחלק השני ורואים את הפילוח, ויש אפשרות לקבל את הנתונים בקובץ אקסל וכך גם לנתח אותם.

הולנד

משתמש צעיר
מצרפת כאן לינק לשאלון קצר לאלו המתעניינות בטיפול קבוצתי, אשמח שתענינה עליו בכדי לקבל תמונה רחבה יותר, לגבי הרכב הקבוצה ותחומי העניין. בסיום הקליקו "שלח".

https://goo.gl/forms/8JnHICBg6trgOv1v1

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מצרפת כאן לינק לשאלון קצר לאלו המתעניינות בטיפול קבוצתי, אשמח שתענינה עליו בכדי לקבל תמונה רחבה יותר, לגבי הרכב הקבוצה ותחומי העניין. בסיום הקליקו "שלח".

https://goo.gl/forms/8JnHICBg6trgOv1v1

ביצוע מצוין, אם יורשה לי לתת ציונים.
אולי כדאי לך לפתוח אשכול חדש, אולי תחת השם 'למעוניינות ומתעניינות בטיפול קבוצתי', כך תקבלי היענות גדולה יותר.
כמו כן, אולי כדאי להסביר את השאלה הראשונה בעוד שתי מילים, לא כל המשיבות נכחו בדיון כאן ואפשר לפרש את השאלה הזו בכמה מובנים.

קריאת כיוון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כמנחת קבוצות [אחרי למידה מעמיקה של ארבע שנים וקורסים נוספים, כמו גם ניסיון כמונחית ומנחה בקבוצות רבות ומגוונות מאוד]
יכולה לאומר בוודאות שלקבוצה יש כוח עצום במגוון תחומים שלא ניתן לתאר.
שהשלם שווה הרבה יותר מסך החלקים המרכיבים אותו.
מצרפת מעט חומר על כך.
לגבי נושא בקבוצה. יש תיאוריות ומודלים שונים.
יש קבוצות תוכן: גיל ההתבגרות, ילדים מיוחדים, הורים וילדים. בקבוצות אלו המנחה מזמנת נושא ואז מערבת תהליך, שיתוף, משוב, מודעות ודינמיקה.
ויש קבוצות תהליך: שהדינמיקה יוצרת את התוכן והמנחה מקשרת, משקפת, ממלילה וממשיגה תהליכים, מעדנת, מנחה בזמן אמת "כאן ועכשיו" ועוד.
כמובן, שצריך כישורים רבים מעבר לתחום דעת מסוים ובעיקר, בעיני, ניסיון, רגישות, מקצועיות וענווה.
בהצלחה:)

קבצים מצורפים

• חשיבותה של הקבוצה.pdf
    KB 361.5 · צפיות: 66

הולנד

משתמש צעיר
תודה לכולן, התגובות הן רבות ויש לי תחושה שיש כיוון להרכבת קבוצה, (הייתי מדייקת להרכבת שתי קבוצות שונות). בכל אופן אחכה עד סוף השבוע ואתן הזדמנות למתעניינות נוספות.
שבוע טוב.

אסתי בראון

משתמש מקצוען
בלימודים- חלק מהקורסים הטיפוליים כללו השתתפות כמונחית בקבוצות
זו לא היתה קבוצה ממוקדת מטרה אבל הליך הלמידה היה מדהים.
בטיפול פרטני הדגש הוא על בניית יחסים מיטיבים דרך הקשר עם המטפל- הקשר הוא מיקרוקוסמוס לתקשורת של המטופל עם העולם הרחב.
בקבוצה ההתמודדות היא מאתגרת הרבה יותר כי לכל אחד מחברי הקבוצה יש את התפקיד שהוא מנכס לעצמו בבלי דעת והיחסים בין חברי הקבוצה מאתגרים ומורכבים מאד.
השתתפתי גם בקבוצה בהנחיית CO- שזו הנחיה בדואט של שני מטפלים שכמובן מעבר מהכשרה הקלינית עליהם לעבור הסמכה בהנחיית קבוצות
ממליצה בחום
א. בראון עו"ס קלינית

מגנטית

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מעניין האם יש מקרים שבהם ההמלצה היא דווקא לטיפול פרטני/קבוצתי
או שאין קשר לסוג המקרה?

הולנד

משתמש צעיר
ההמלצה היא בדרך כלל התנדבות קלינית, ללא קשר לטיפול קבוצתי. לרוב ישאלו אם היתה השתתפות בטיפול פרטני אך זה לא מספק.

מגנטית

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
שאלתי היתה האם נושאי טיפול מסוימים יצליחו יותר בטיפול קבוצתי/פרטני?

בן מיכאל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
יש קורס קבוצתי של שיטת th work לגברים, וקורס מקביל נשים. - זהו קורס העצמה יחד עם לימוד השיטה וקבלת תעודת מטפל. ניתן להגיע ליום מפגש פתוח.
ניתן לפנות אלי באישי או בטלפון 0548496207.
מעניין את מישהו להצטרף?

מרחבית

משתמש מקצוען
כדאי מאוד הוראות ברורות מת''ח מתאים איך לנהוג באשר לשיתוף הקבוצתי.
נשים נפתחות, מספרות על עצמן ועל משפחתן, לפעמים דברים אישיים, לפעמים עניינים פרטיים של בן משפחה.
בנוסף לכללים האתיים, כדאי לברר כנ''ל.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה