תתייגי. ככהמחפשת קוסמטיקאית טובה בירושלים, הזכירו כאן את דושינסקי, אפשר לקבל פרטים?
'ממני', אם יש לך המלצה על קוסמטיקאית בירושלים אשמח לשמוע!
@ממני
ככה גברת ממני תבוא לייעץ!
תתייגי. ככהמחפשת קוסמטיקאית טובה בירושלים, הזכירו כאן את דושינסקי, אפשר לקבל פרטים?
'ממני', אם יש לך המלצה על קוסמטיקאית בירושלים אשמח לשמוע!
מי הקוסמטיקאית.???יש לי קוסמטיקאית אגדההההה עברתי הרבה בדרך
הוא נותנת תוצאות לאורך זמן היא בבני ברק אם מעניין אותך רשמי לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יכולה לומר מנסיון שלי אחרי המוווון ניסויים של חברות שונות,למישהי יש המלצה לחומרי טיפוח לעור הפנים שמרגיעים את העור?
או על קוסמטיקאית שיודעת להתאים באמת חומרים לעור?
אני אחרי נסיון מר מאד,
היה לי עור חלק לגמרי! לא היה לי אף פעם שחורים, לפעמים קצת יצא לי פצעונים קטנים בסנטר
בחיים לא הייתי שמה מייקאפ ביום חול רק בשבת, הלכתי לפני תקופה לחנות סטייליש לקנות קרם לחות
בשביל האיפור כי בדיוק נגמר לי,
ואז הם התחילו לשכנע אותי שאני חייבת גם מי פנים, וסבון פנים וחייבים לעשות את זה כל יום כמו צחצוח שיניים וכו..
בקיצור השתכנעתי וקניתי אצלם מהחברה שהם ממליצים -דרמיס.
התחלתי לשים לפי ההוראות ומאז העור שלי התחיל להיות אדמומי, התחילו לצאת לי שחורים, פצעים, כל העור שלי
נהיה כזה מחוספס ולא חלק כמו קודם,
הפסקתי עם זה ומאז העור שלי לא חזר לעצמו, מרגישה כאילו זה הפר לי את כל האיזון של העור, מאז אני צריכה לשים כל יום מייקאפ כשאני יוצאת, מאד מתסכל!
בקיצור ממליצה לכם לחשוב טוב טוב לפני שאתם קונות מוצרים לעור הפנים.
אפוה קונים את זהיכולה לומר מנסיון שלי אחרי המוווון ניסויים של חברות שונות,
דרמיס נתן לי עור חלללללק, אני משתמשת במי פנים שלהם פעם בשבוע, ובקרם לחות.
הבדל מטורף!
כל השחורים שהיו יוצאים לי נעלמו כלא היו.
עור מאוורר ונקי.
חושבת שטיפוח פנים זה אחד התחומים שהניסוי והתעיה קשוחים בו מאד...
צריך להגיע למוצרים שמתאימים לכל אחת.
דרמיס נתן לי עור חלללללק, אני משתמשת במי פנים שלהם פעם בשבוע, ובקרם לחות.
אם הבנתי נכון מדובר על מי פנים דרמיס פריזאפוה קונים את זה
אתם משתמשות רק במי פנים?אם הבנתי נכון מדובר על מי פנים דרמיס פריז
(אריזה לבנה, הנוזל בצבע סגול)
אני קונה בסטייליש בבני ברק.
לא הבנתי למה רק פעם בשבוע?
אני משתמשת יום יום ואם יוצא יומיים שלושה שלא שמתי
אני מרגישה את ההבדל.
ממליצה מאוד!
נראה לי 350 לא?כמה עולה בערך טיפול פנים קלאסי (הוצאת שחורים,נקיון, פילינג אולי וכו) עשיתי פעם אחת אבל רוצה לוודא שהמחיר סביר
באזור 500כמה עולה בערך טיפול פנים קלאסי (הוצאת שחורים,נקיון, פילינג אולי וכו) עשיתי פעם אחת אבל רוצה לוודא שהמחיר סביר
זה בדיוק מה שאני אומרת שזה צריך להיות מותאם כל אחת ורמת הצורך של העור שלה.אם הבנתי נכון מדובר על מי פנים דרמיס פריז
(אריזה לבנה, הנוזל בצבע סגול)
אני קונה בסטייליש בבני ברק.
לא הבנתי למה רק פעם בשבוע?
אני משתמשת יום יום ואם יוצא יומיים שלושה שלא שמתי
אני מרגישה את ההבדל.
ממליצה מאוד!
אני משתמשת גם בקרם לחות שלהם הוא ג'ל על בסיס מים.אתם משתמשות רק במי פנים?
או גם בסבון והקרם לחות של דרמיס?
אז אולי לכן זה לא טוב לי,זה בדיוק מה שאני אומרת שזה צריך להיות מותאם כל אחת ורמת הצורך של העור שלה.
העור שלי הוא עור טוב לרוב פצעונים בקטנה, לא משו דרמטי,
ולכן יותר מפעם בשבוע זה טו מאצ' מייבש.
אני משתמשת גם בקרם לחות שלהם הוא ג'ל על בסיס מים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: