נברר בע"ה בהזדמנות.טוב.
תנסו תראו...
נברר בע"ה בהזדמנות.טוב.
תנסו תראו...
פשוט מאוד יש קליניקאות פרטיות,איך עושים פרטי? נשמע מעניין..
מה סדר גודל של מחיר?פשוט מאוד יש קליניקאות פרטיות,
פשוט מאוד יש קליניקאות פרטיות,
אני שילמתי 5,000 על כרטיסיה של 10 טיפולים, היה מושלם!!!! (סגרתי כמה כרטיסיות)מה סדר גודל של מחיר?
פשוט מאוד יש קליניקאות פרטיו
אני שילמתי מחיר דומה, אבל היה כרטיסיה של 20 ב 8,000,אני שילמתי 5,000 על כרטיסיה של 10 טיפולים, היה מושלם!!!! (סגרתי כמה כרטיסיות)
בהחלט!@~נעמי~ וכל מי שמתעניין: אני הייתי מבררת יותר לעומק ולא מסתמכת על שלושה ניקים שממליצים פה.
האם יש התויות נגד?וואו!!!
מומלץ מומלץ מומלץ!!!!!
שווה כל שקל!!!
טיפול רגוע ושקט ללא כאבים, כולו לשכב / לשבת, ולנשום אוויר נקי,
תנסו ותדברו,
מכירה הרבה אנשים מרוצים,
כמעט להכול!!!למה זה יעיל?
האויר הננשם בקפסולה הוא יותר דחוס ועל כן הוא נכנס לגוף כשהוא יותר נוזלי, ונספג יותר בראות ובמחזור הדם ומשם מגיע לכל הרקמות בגוף, אף כאלו הרדומים כבר, וכך הוא פשוט מרפא כמעט כל בעיה על ידי חידוש וריענון התאים בגוף.
אחד מהדברים שהתא לחץ מרפא בצורה פלאית היא כל בעיות ההזדקנות, כגון החלקת קמטים בגוף, ובעיות שכחה הנפוצות מגיל 35 ומעלה.
כמה שידוע לי, אין,האם יש התויות נגד?
כן@~נעמי~ וכל מי שמתעניין: אני הייתי מבררת יותר לעומק ולא מסתמכת על שלושה ניקים שממליצים פה.
יש בעיות רפואיות שלא מתאים?וואו!!!
מומלץ מומלץ מומלץ!!!!!
שווה כל שקל!!!
טיפול רגוע ושקט ללא כאבים, כולו לשכב / לשבת, ולנשום אוויר נקי,
תנסו ותדברו,
מכירה הרבה אנשים מרוצים,
בעיקרון כפי שידוע לי הקליניקות הפרטיות מקבלות ביטוח על כל סוגי המחלות,יש בעיות רפואיות שלא מתאים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: