המסקנה שלי זהה לחלוטין,למיעוט הבנתי ברוב המוחלט של המקרים מדובר בדעות שאינם מקובלות ברפואת העיניים.
לאחר שאחד מהמומחים שהוזכרו למעלה 'איבחן' אצל בני בעיית מיקוד, שני רופאי עיניים מומחים שללו את האבחנה לחלוטין.
אין כל הגיון שרק מעט מומחים יכולים לטפל בדבר כזה.
ככל הנראה מדובר במשהו כמו 'רפואה אלטרנטיבית'.
בעידן של התקשורת כיום אין סיבה שמומחים מהארץ ילמדו זאת מהמומחים שבארה"ב.לא מדובר בתחום כמו "רפואה אלטרנטיבית" אלא משהו שלא מפותח מספיק בארץ.
רוב המטפלים הטובים בתחום הזה למדו בארה"ב.
כשיש בעיה של מיקוד ראיה - לא עוזר ללכת לרופא עינים, מומחה ככל שיהיה.
צריך לעבוד על שרירי העיניים - ע"י תרגילים - כמו כל שריר אחר בגוף.
רק כאשר השרירים יהיו חזקים מספיק - יוכל הילד לקרוא תקין.
אין לכם מושג כמה ילדים ש"לא מצליחים לקרוא, לא מצליחים ללמוד ולהתנהל בכיתה" סובלים מהבעיה הזו, שניתנת לפתירה במהירות.
אם רוצים משהו באמת יעיל ואמיתי שעזר למאות ילדים ומבוגרים בעלות מינימלית אברהם בייפוס מקרית ספר 0533140394 אברך מומחה שפיתח תוכנה אדירההאם ידוע למשהו על רופא/ אופטומטריסט מומחה לבעיות מיקוד ראייה שמטפל באמצעות משקפיים בארץ או בלונדון?
נכון שאין סיבה, אבל זו עובדה.בעידן של התקשורת כיום אין סיבה שמומחים מהארץ ילמדו זאת מהמומחים שבארה"ב.
היום אין דבר שיודעים בארה"ב ולא יודעים בארץ.
עינית ירושלים, אחד בשם אהרונוביץ,
מומחה גדול למיקוד, עם טיפול מאוד מוצלח....
לבעית מיקוד יש צורך באורטופיסט, אנו נעזרנו בסילבי נקש (במרפאת גרייפנר במודיעין עילית)וראינו נפלאות!!
אפשר לקבל המלצות באישי?אהרונוביץ מ'עינית', אכן מטפל במיקוד ראיה ע"י משקפים ולא ע"י תרגילים כמקובל בארץ (אני חושבת שבמקור הוא אכן מאנגליה)
לנו הוא ב"ה גם מאוד עזר.
בבני ברק יותר קל להשיג אצלו תורים, בירושלים צריך לחכות כי הוא מגיע רק פעם בשבוע.
אפשר לקבל המלצות באישי?
הבן שלי עם משקפי מיקוד כבר שנה וחצי ללא שיפור משמעותי בבעיית המיקוד.
אצל אהרונוביץ בעינית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: